3614
Heti kvíz
  • geo91
    nekem az a kjh.kjhkjh, nevű elég gyanús...
    csak nem nézte meg valaki a kérdéseket mielőtt kitöltötte volna?
    utána kéne nézni, fabio!
  • geo91
    és miért aragorn néven töltöd? :D
  • COOLancs
    Ha még mindig 2 perc lenne a határ akkor lenne néhány kieső
  • Atti12
    9 pont? :O Első hibátlan fordulóm :D
  • Fabio Capello
    [b]Részeredmények frissítve.

A forduló zárása ma este, aki még nem töltötte ki, igyekezzen![b]
  • COOLancs
    részeredmény esetleg?
  • jhetedikj
    Én azt csinálom,hogy beállítok youtubon egy zenét amit ismerek úgy,hogy csak 2,5 perc legyen belőle vissza és akkor nyomom meg a Start Survey gombot. Ha hallom,hogy a végéhez közelít akkor én is gyorsan befejezem. Eddig még nem csúsztam ki. :)
  • cargame
    Nekem gyomoridegem van mar mikor toltom ki :DD ugy felek, h ne csusszak ki az idobol XD
  • Picar77
    megint nehéz volt :|
  • Pipör
  • Grove4
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,most nézem,bocs!!! Tényleg,jogos!!Megyek a Moderátor topicba és töröltetem.
  • Pipör
    muszáj volt beírnod ?...
  • macselek #1598
    Engem ezek a kvízek csak arra emlékeztetnek, hogy milyen hülye is vagyok:D
  • Lacee
    keress rá google-ban, facebookos játék, ami a földrajzi ismereteket fejleszti. Zászlófelismerés, ország alakja felismerése, helyezd el a fővárost a térképen, mindezt időre... Vicces alkalmazás :)
  • Pipör

am kitöltve
  • jhetedikj
    A Moszad én voltam.
  • ba32107
    Na ez most szerintem nem lett rossz. Csúszok lefelé, kéne má valami jobb helyezés :D
  • COOLancs
    'tőtve
  • geo91
    geo challenge? :D ez mit takar? :D
  • Casillas
    statisztikában Q9-nél elírtad a helyes megoldást, 105 a tűzoltóság

Geo Challenge meg alap :)))
  • Doddy a düdő
    ty :D
  • geo91
    melyiket? elküldöd pü-ben? :) köszi! ;)
  • Fabio Capello
    Ahhoz képest nem lett rossz. Geo is csak egyet hibázott, és laceenak sem okozott túl nagy gondot a forduló :)

Lássátok a jó szivem, fennvagytok részeredménybe :D
  • geo91
    igaz. a lényeg h mi tudtuk. ;D
  • Lacee
    hát, a helytelen megoldás legalább ad egy esélyt hogy beletrafáljon az ember, ha nem töltöd ki akkor meg fix hogy nulla pont :)
  • geo91
    igaz, de ha valaki még nem tudja nem olyan gáz. az gáz ha ilyeneket ír mint az antant meg a moszad... :ASD:ASD:ASD:ASD
  • Lacee
    hümm, pedig azt hittem hogy a Naprendszert el fogom találni, gondolván hogy ha a Föld 4,5 milliárd éves, és akkor a Naprendszer biztos még régebbi... hát, nem jött be :)
    viszont a NATO-t nem tudni elég durva szerintem.

az új teszt is fasza, bár egyet biztosan elrontottam... geo challenge rulez, ha valaki ismeri :)
  • geo91
    ááá, tényleg, ez fail... :D
  • geo91
    "...Antant, Moszad..."

LOL OMG ROFL :DDD A:SD:ASD:ASD:ASD
  • Fabio Capello
    viszont neki járt egy bónuszpont a leggyorsabb idő miatt, az még egy pont neki :)
  • Fabio Capello
    Akkor legyen valami új, az unalmas hétköznapokra, egy csöpp statisztika.

Az ötödik fordulót 38-an töltöttétek ki, ebből 4 választ nem tudtam figyelembe venni időtúllépés miatt.

Lássuk a kérdéseket:

Q.2 Melyik futballklub legendás ikonja Eusébio, a fekete párduc?

Itt huszan adtátok meg a helyes választ, ami a Benficavolt, ez a válaszadók 51%-a. Ketten gondolták úgy, hogy az Internazionale (5%), és 17-en úgy, hogy a Real Madrid játékosa volt (44%).

Q.3 Ki van a képen?

Nos, a képen Szinetár Dóra volt, ezt 14-en tudták (36%). Ennél eggyel többen, 15-en jelölték Brooke Shields-t (38%), és 10-en jelölték be Mahó Andreát (26%).

Q.4 Párosítsd össze a vezetékneveket a keresztnevekkel! (Csak ha mindet eltalálod, akkor jár a pont!)

Itt csak 37-en töltöttétek ki a táblázatot, ketten kihagyták a kérdést. Mivel egy oldal lenne leírni hogy ki mit, és hogyan, ezért a helyes válaszok: Alfredo di Stéfano, Michael Jordan, Silvio Berlusconi, Susan Boyle, Jennifer Gardner.

Q.5 Milyen idős a Naprendszer?

Mindenki válaszolt a kérdésre, és ebből 21 fő helyesen, a 4-4,5 milliárt évre (54%). Öten fiatalabbnak gondolták, 6-700 millió évesnek (13%). 13-an pedig jóval öregebbnek, 12-12,5 milliárd évesnek (33%).

Q.6 Ki volt az a legendás autóversenyző, aki San Marinoban vesztette életét egy versenybalesetben, 1994-ben?

Talán sokan hallottátok, többen nézhették is, mindenesetre 31-en tudtátok a helyes választ, Ayrton Sennát (80%). 4-4 ember tippelt Daemon Hillre és Alain Prostra (10-10%).

Q.7 Az alábbiak közül mi KELL a kókuszgolyóba?

Nos, úgy tűnik van pár házias személy a kitöltők között, hiszen 26-an adták meg a helyes választ, a vajat(67%). Nyolcan úgy vélték, a víz elengedhetetlen a tökéletes kókuszgolyóhoz (20%), illetve négyen úgy, hogy a lisztet nem szabad kihagyni (13%).

Q.8 Fehér pokróc egész földön, nem is szövik, az égből jön. Mi ez?

Nos, a többség itt is átment a "vizsgán", elég sokan tudták, hogy a hóról van szó. 36-an próbálkoztak meg a megoldással, három olyan személy volt, aki kihagyta a kérdést.

Q.9 Mi a tűzoltóság hívószáma?

A többség itt is tudta, hogy vészhelyzetben mit kell tárcsáznia. 24-en jelölték meg a helyes választ, a 104-et (62%). Azon nyolc ember kedvéért, aki a 104-et jelölte, az a mentők hívószáma (21%). Az a hét, aki pedig a 107-et vélte helyesnek, nos az pedig a rendőrség hívószáma (17%).

Q.10 Mi rövidítve (mi a mozaikszava) az Észak-atlanti Szerződés Szervezete?

Anélkül, hogy felmerülne bennem bárkinek is a fikázása, hát nem voltam elégedett. Alig nyolcan tudták, hogy az említett szervezet a NATO . Rengeteg érdekes tippet kaptam, név nélkül: Antant, Moszad, ÉASZSZ, ÉSZ, stb... :) 28-an próbálkoztak meg válaszadással, 11 ember hagyta ki a kérdést.

A teljesség igénye végett: a statisztikákban 39 ember jön ki ha összeadjátok, ez amiatt van, hogy jómagam is benne van a válaszadók között :)

Sok sikert mindenkinek az új fordulóban!

• geo91
    nekem úgy rémlik 3 ponttal voltam lemaradva lacee-tól... a legutóbbiban csak 1 ponttal szereztem kevesebbet, szal most 4-nek kéne lenni a különbségnek... utánanéznél?
  • Fabio Capello
    Done.
  • Fabio Capello
    az ötödik forduló eredménye véglegesítve, most megy fel a Ranglistába :)
  • geo91
    1-2 hibám lesz szerintem max. nem kiabálom el, de nem sikerült rosszul. :) csak az időtől félek...
  • Doddy a düdő
    fú, ez nehéz volt D: két kérdésben voltam biztos. egyiknél kettő között vacilláltam, betippeltem a rosszat :D
  • Fabio Capello
    A hatodik forduló elérhető :)
  • cargame
    éjjel :)
  • Barnabyka
    mikor este?
  • Fabio Capello
    Az új forduló este indul, végeredmény és frissítés is akkor!