3614
Heti kvíz
-
geo91 #1610 nekem az a kjh.kjhkjh, nevű elég gyanús...
csak nem nézte meg valaki a kérdéseket mielőtt kitöltötte volna?
utána kéne nézni, fabio! -
geo91 #1609 és miért aragorn néven töltöd? :D -
COOLancs #1608 Ha még mindig 2 perc lenne a határ akkor lenne néhány kieső -
#1607 9 pont? :O Első hibátlan fordulóm :D -
#1606 [b]Részeredmények frissítve.
A forduló zárása ma este, aki még nem töltötte ki, igyekezzen![b] -
COOLancs #1605 részeredmény esetleg? -
#1604 Én azt csinálom,hogy beállítok youtubon egy zenét amit ismerek úgy,hogy csak 2,5 perc legyen belőle vissza és akkor nyomom meg a Start Survey gombot. Ha hallom,hogy a végéhez közelít akkor én is gyorsan befejezem. Eddig még nem csúsztam ki. :) -
cargame #1603 Nekem gyomoridegem van mar mikor toltom ki :DD ugy felek, h ne csusszak ki az idobol XD -
#1602 megint nehéz volt :|
-
#1601 -
#1600 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,most nézem,bocs!!! Tényleg,jogos!!Megyek a Moderátor topicba és töröltetem. -
#1599 muszáj volt beírnod ?... -
#1598 Engem ezek a kvízek csak arra emlékeztetnek, hogy milyen hülye is vagyok:D -
#1596 keress rá google-ban, facebookos játék, ami a földrajzi ismereteket fejleszti. Zászlófelismerés, ország alakja felismerése, helyezd el a fővárost a térképen, mindezt időre... Vicces alkalmazás :) -
am kitöltve -
#1594 A Moszad én voltam. -
ba32107 #1593 Na ez most szerintem nem lett rossz. Csúszok lefelé, kéne má valami jobb helyezés :D -
COOLancs #1592 'tőtve -
geo91 #1591 geo challenge? :D ez mit takar? :D -
#1590 statisztikában Q9-nél elírtad a helyes megoldást, 105 a tűzoltóság
Geo Challenge meg alap :))) -
#1589 ty :D -
geo91 #1588 melyiket? elküldöd pü-ben? :) köszi! ;) -
#1587 Ahhoz képest nem lett rossz. Geo is csak egyet hibázott, és laceenak sem okozott túl nagy gondot a forduló :)
Lássátok a jó szivem, fennvagytok részeredménybe :D -
geo91 #1586 igaz. a lényeg h mi tudtuk. ;D -
#1585 hát, a helytelen megoldás legalább ad egy esélyt hogy beletrafáljon az ember, ha nem töltöd ki akkor meg fix hogy nulla pont :) -
geo91 #1584 igaz, de ha valaki még nem tudja nem olyan gáz. az gáz ha ilyeneket ír mint az antant meg a moszad... :ASD:ASD:ASD:ASD -
#1583 hümm, pedig azt hittem hogy a Naprendszert el fogom találni, gondolván hogy ha a Föld 4,5 milliárd éves, és akkor a Naprendszer biztos még régebbi... hát, nem jött be :)
viszont a NATO-t nem tudni elég durva szerintem.
az új teszt is fasza, bár egyet biztosan elrontottam... geo challenge rulez, ha valaki ismeri :) -
geo91 #1582 ááá, tényleg, ez fail... :D -
geo91 #1581 "...Antant, Moszad..."
LOL OMG ROFL :DDD A:SD:ASD:ASD:ASD -
#1580 viszont neki járt egy bónuszpont a leggyorsabb idő miatt, az még egy pont neki :) -
#1579 Akkor legyen valami új, az unalmas hétköznapokra, egy csöpp statisztika.
Az ötödik fordulót 38-an töltöttétek ki, ebből 4 választ nem tudtam figyelembe venni időtúllépés miatt.
Lássuk a kérdéseket:
Q.2 Melyik futballklub legendás ikonja Eusébio, a fekete párduc?
Itt huszan adtátok meg a helyes választ, ami a Benficavolt, ez a válaszadók 51%-a. Ketten gondolták úgy, hogy az Internazionale (5%), és 17-en úgy, hogy a Real Madrid játékosa volt (44%).
Q.3 Ki van a képen?
Nos, a képen Szinetár Dóra volt, ezt 14-en tudták (36%). Ennél eggyel többen, 15-en jelölték Brooke Shields-t (38%), és 10-en jelölték be Mahó Andreát (26%).
Q.4 Párosítsd össze a vezetékneveket a keresztnevekkel! (Csak ha mindet eltalálod, akkor jár a pont!)
Itt csak 37-en töltöttétek ki a táblázatot, ketten kihagyták a kérdést. Mivel egy oldal lenne leírni hogy ki mit, és hogyan, ezért a helyes válaszok: Alfredo di Stéfano, Michael Jordan, Silvio Berlusconi, Susan Boyle, Jennifer Gardner.
Q.5 Milyen idős a Naprendszer?
Mindenki válaszolt a kérdésre, és ebből 21 fő helyesen, a 4-4,5 milliárt évre (54%). Öten fiatalabbnak gondolták, 6-700 millió évesnek (13%). 13-an pedig jóval öregebbnek, 12-12,5 milliárd évesnek (33%).
Q.6 Ki volt az a legendás autóversenyző, aki San Marinoban vesztette életét egy versenybalesetben, 1994-ben?
Talán sokan hallottátok, többen nézhették is, mindenesetre 31-en tudtátok a helyes választ, Ayrton Sennát (80%). 4-4 ember tippelt Daemon Hillre és Alain Prostra (10-10%).
Q.7 Az alábbiak közül mi KELL a kókuszgolyóba?
Nos, úgy tűnik van pár házias személy a kitöltők között, hiszen 26-an adták meg a helyes választ, a vajat(67%). Nyolcan úgy vélték, a víz elengedhetetlen a tökéletes kókuszgolyóhoz (20%), illetve négyen úgy, hogy a lisztet nem szabad kihagyni (13%).
Q.8 Fehér pokróc egész földön, nem is szövik, az égből jön. Mi ez?
Nos, a többség itt is átment a "vizsgán", elég sokan tudták, hogy a hóról van szó. 36-an próbálkoztak meg a megoldással, három olyan személy volt, aki kihagyta a kérdést.
Q.9 Mi a tűzoltóság hívószáma?
A többség itt is tudta, hogy vészhelyzetben mit kell tárcsáznia. 24-en jelölték meg a helyes választ, a 104-et (62%). Azon nyolc ember kedvéért, aki a 104-et jelölte, az a mentők hívószáma (21%). Az a hét, aki pedig a 107-et vélte helyesnek, nos az pedig a rendőrség hívószáma (17%).
Q.10 Mi rövidítve (mi a mozaikszava) az Észak-atlanti Szerződés Szervezete?
Anélkül, hogy felmerülne bennem bárkinek is a fikázása, hát nem voltam elégedett. Alig nyolcan tudták, hogy az említett szervezet a NATO . Rengeteg érdekes tippet kaptam, név nélkül: Antant, Moszad, ÉASZSZ, ÉSZ, stb... :) 28-an próbálkoztak meg válaszadással, 11 ember hagyta ki a kérdést.
A teljesség igénye végett: a statisztikákban 39 ember jön ki ha összeadjátok, ez amiatt van, hogy jómagam is benne van a válaszadók között :)
Sok sikert mindenkinek az új fordulóban!
-
geo91 #1578 nekem úgy rémlik 3 ponttal voltam lemaradva lacee-tól... a legutóbbiban csak 1 ponttal szereztem kevesebbet, szal most 4-nek kéne lenni a különbségnek... utánanéznél? -
#1577 Done. -
#1576 az ötödik forduló eredménye véglegesítve, most megy fel a Ranglistába :) -
geo91 #1575 1-2 hibám lesz szerintem max. nem kiabálom el, de nem sikerült rosszul. :) csak az időtől félek... -
#1574 fú, ez nehéz volt D: két kérdésben voltam biztos. egyiknél kettő között vacilláltam, betippeltem a rosszat :D -
#1573 A hatodik forduló elérhető :) -
cargame #1572 éjjel :) -
#1571 mikor este? -
#1570 Az új forduló este indul, végeredmény és frissítés is akkor!