Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõtúllépõk:
Kicsi (02:20 - 4 pont)
Macselek (02:09 - 3 pont)
Doddy a düdõ (02:17 - 3 pont)
zdlr (02:26 - 6 pont)
tarti19 (02:08 - 6 pont)
COOLancs (02:20 - 4 pont)
Gabor1990 (02:15 - 6 pont)
Mate94 (02:07 - 6 pont)
GregSB (02:16 - 2 pont)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
x(perc) : xx(másodperc) : 00
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
értsd: lehetetlen hogy mindenki X:XX:00-nál kezdje, ellentétben, én mindig ezt látom a lapokon, hogy mindenki hajszál pontosan 00-kor kezdte...
Most úgy 1:25 körül ment el a lap, és 1:42 lett az idõm.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
pedig jobbnak éreztem, kíváncsi leszek a megoldásokra majd 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mióta múltkor kifutottam az idõbõl, mindig az órát figyelem, most is épp, hogy belefért.
(legalábbis nagyon remélem, hogy jól emlékszem 😄)
lehet én voltam az a név nélküli,most odaírtam
anno 1987
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
jézusom
<úgy emlékszik õ az egyik, és pofáraesik ha nem>úgy emlékszik õ az egyik, és pofáraesik ha nem>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mondjuk én tartottam magam ahhoz az elvhez, hogy üres mezõt sosem hagyunk magára, ezért valamit mindig írunk oda...
az elõzõkben talán egyszer ha átcsúsztam, most meg 4-2szer (mondjuk az egyik csak 3mp volt) de akkor is.
a beírós tippelõs kérdéseken megy el az idõ.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Idõtúllépõk:
Kicsi (02:20 - 4 pont)
Macselek (02:09 - 3 pont)
Doddy a düdõ (02:17 - 3 pont)
zdlr (02:26 - 6 pont)
tarti19 (02:08 - 6 pont)
COOLancs (02:20 - 4 pont)
Gabor1990 (02:15 - 6 pont)
úgy tûnik tényleg kicsit nehéz lett, de a matekosra eddig akinek tippje volt, annak mind bejött, szóval eltaláltátok 😊
however, egy bizonyos kérdés az alapmûveltség része, és nem hazudok, eddig kettõ azaz két ember tudta a helyes választ az irodalmi kérdésre
de ha én nem azt írtam, akkor megóvom, mert van a verziómra logikus magyarázatom! 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.