8
-
kriszwells #8 :D Bocs nem akartam minden vámpírost felsorolni csak ami hirtelen eszembejutott.
Ha nem jó a film akkor nem biztos örülük hogy Dakota benne lesz... Taken, Világok harca és Tűzben edzett jó filmek voltak, de Ellének a filmjei jobbak szesze: The nines, Babel, Deja vu, Benjamin Button, Reservation road, Titkos ajtó legalábbis komolyabbak, mint pl a Macska le a kalappal... :P -
#7 remélem a könyv nem olyan kaksi mint a film volt, mer akkor lehet rápillantok.. -
berserk87 #6 És a Blade első része is kihagyhatatlan a műfaj kedvelőinek, legalábbis szerintem. -
berserk87 #5 Kihagytad a legjobb vámpíros filmeket a felsorolásodból, az Interjú a vámpíral-t és Bram Stroker 3 oscar díjat nyert Draculáját.
Nekem a Van Helsing nem tetszett. Az Underworld 1. része viszont igen. Kár, hogy a folytatása már nem azt hozta amire vártam.
Még a 30 Days of Night-ot tudom ajánlani, elég érdekes film. Sorozatok közül pedig a True Blood tetszett, amit múlt héten néztem meg.
Én se láttam a Twilightot, de hamarosan megnézem és hozzátok hasonlóan én is örülök annak, hogy Dakota benne lesz a 2. részben. -
kriszwells #4 Én se láttam még, de nem is nagyon hiányzott a kritikák alapján. Max Dakota miatt megnézzük, őt szeressük. Kíváncsi leszek milyen vámpírként :D
De igaz jól tudom hogy ez a vámpíros dolog csak valami apróság benne, nem egy Underworld-John Carpenter Vámpírok- Van Helsing szintű vámpíros film??? -
daswalker #3 Hát, nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon nem tetszett már az 1. rész se. -
Etinger #2 Hű bazz, kicsit sok a spoiler.... Amúgy Dakota nagy kedvenc :) -
#1 a kis Dakotát szeressük. mondjuk én még nem láttam a Twilightot, szal még kérdéses, hogy nézős lesz-e a folytatás, de Kristen Stewart miatt nagyon valószínű. :)