16
Lost Planet - The Movie
  • grebber
    #16
    A mozi világába is be akar törni a Capcom!

    2009. március 11. 18:00, Szerda - Forrás: MTI

    Még jobban szeretne betörni Hollywood világába a számítógépes játékokat kiadó japán cég, a Capcom. Úgy tervezik, hogy a Marvel képregénykiadóhoz hasonló rendszerességgel hozzák majd ki a filmstúdiókkal közösen filmjeiket.

    Bár a híres verekedősjáték-sorozatuk legfrissebb adaptációja, a Street Fighter: Legend of Chun-Li hatalmasat bukott mind a kritikusok körében, mind a jegyek eladásai szempontjából, a rendkívül népszerű játékokat kiadó cég mégsem adja fel. Chris Kramer, a Capcom kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy már készülőben vannak a cég által kiadott Onimusha, Clock Tower és Lost Planet játékok alapján írt filmek, amelyekbe a kiadó dollármillárdokat ölt bele.

    Bármennyire is szidták a kritikusok az 1994-ben elkészült első Street Fightert (Jean-Claude Van Damme főszereplésével), az a DVD és Blu-ray kiadások révén mind a mai napig hatalmas hasznot hoz a cégnek - idézte Kramert a 1Up honlap.

    info: SG
  • Viktor99
    #15
    FILM KÉT EKKORA JÁTÉKBÓL?Hurrá!!! Alig várom :D
  • arty
    #14
    mint a doom film?

    egy játék története szerintem jobb, ha max alapötlet egy filmhez. máshoz kevés, de nagyon :(
  • Gando
    #13
    hááát, én jobban viseltem volna ha jobban hasonlít a dolog a game-ra...
  • mephi666
    #12
    nem tudom mi a baj a max payne filmmel... azt leszámítva, hogy semmi köze nem volt a játékhoz, nevetséges lett a szereposztása és majdnem olyan izgalmas volt, mint egy átlag barátok közt, szarabb is lehetett volna (nehezen, de lehetett volna...) :)

    topik témához visszatérve: elég necces szerintem a lost planet élete, mert ott volt a spider man trilógia... na az képregényként indult, de már játék is van belőle... a filmbe megérte pénzt ölni, mert rengeteget hozott... de a lost planet szerintem "rétegfilm" lesz és bukás szagot érzek emiatt a levegőben... 200millát beleölni úgy, hogy szerintem 20% esély sincs arra, hogy jól jöjjenek ki belőle... ez szerintem hazárdírozás a javából...
  • arty
    #11
    mármint nehogy értékelhető adaptácio legyen belőle? ;)
  • Gando
    #10
    csak nehogy úgy járjon mint a max payne...
  • davidka003
    #9
    Jake Gyllenhaal
  • Prince23
    #8
    Ja már elég rég. Jake Gylenhal (nem tudom a vezetéknevét pontosan leírni, sry :D) a prince. Tiszta Warrior withines stilusban. Trilógiaként akarják leforgatni Bruckheimerék a PoP-ot.
  • grebber
    #7
    Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle!

    És még ezekre is (Játékokból készülő filmek)
  • davidka003
    #6
    Készül. link
    link

    #3: A Gears of War film trilógia lesz.
  • Hydroceph
    #5
    van prince of persia film?:D
  • Hydroceph
    #4
    hát én a wb ben még hiszek..
  • karajjj
    #3
    a Gears of Warból is filmet csinálnak :D
  • Tyler1
    #2
    ha nincs esedékes képregény, akk legyen egy sikerjáték!
    na de ha ezt jól megcsinálják, akk tuti kis film lesz, már csak a látvány miatt is érdemes lesz megnézni!!!!!!
  • Prince23
    #1
    Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.
    Hollywood rákapott a sikerjátékokra, természetesen leginkább azokat a címeket kedvelik, amelyekből látványos, vérben tocsogó és óriás akármiket felvonultató filmeket lehet készíteni. A Lost Planetre állítólag a Warner Brothers csapott le, amelyből a Seaside Films és a Capcom közreműködésével készít mozifilmet. Utóbbi egyik munkatársa árulta el, hogy körülbelül 150-200 millió ráfordítható dollárjuk van a projektre, amely igen csinos összeg: egy korrekt stábbal remek produkció hozható ki a Lost Planet történetéből és ebből a pénzből. Összehasonlításképp, a legkomolyabb büdzsét a Spider-Man 3 tudhatja magának 258 millió dollárral, míg a videójátékok alapján készült filmek között a Prince of Persia tartja a rekordot 150 millióval - így nem olyan nehéz elismerni hogy ez minden viszonylatban említésre méltó adat. Az említett úriember egyébként elkotyogta még, hogy a film hozzátesz egy-két dolgot a játék koncepciójához, s kibővíti annak világát. Bízzunk benne, hogy nem esnek át a ló túloldalára, s rásimerünk majd kedvencünkre.

    forrás: GK