16
Lost Planet - The Movie
 • grebber
  #16
  A mozi világába is be akar törni a Capcom!

  2009. március 11. 18:00, Szerda - Forrás: MTI

  Még jobban szeretne betörni Hollywood világába a számítógépes játékokat kiadó japán cég, a Capcom. Úgy tervezik, hogy a Marvel képregénykiadóhoz hasonló rendszerességgel hozzák majd ki a filmstúdiókkal közösen filmjeiket.

  Bár a híres verekedősjáték-sorozatuk legfrissebb adaptációja, a Street Fighter: Legend of Chun-Li hatalmasat bukott mind a kritikusok körében, mind a jegyek eladásai szempontjából, a rendkívül népszerű játékokat kiadó cég mégsem adja fel. Chris Kramer, a Capcom kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy már készülőben vannak a cég által kiadott Onimusha, Clock Tower és Lost Planet játékok alapján írt filmek, amelyekbe a kiadó dollármillárdokat ölt bele.

  Bármennyire is szidták a kritikusok az 1994-ben elkészült első Street Fightert (Jean-Claude Van Damme főszereplésével), az a DVD és Blu-ray kiadások révén mind a mai napig hatalmas hasznot hoz a cégnek - idézte Kramert a 1Up honlap.

  info: SG
 • Viktor99
  #15
  FILM KÉT EKKORA JÁTÉKBÓL?Hurrá!!! Alig várom :D
 • arty
  #14
  mint a doom film?

  egy játék története szerintem jobb, ha max alapötlet egy filmhez. máshoz kevés, de nagyon :(
 • Gando
  #13
  hááát, én jobban viseltem volna ha jobban hasonlít a dolog a game-ra...
 • mephi666
  #12
  nem tudom mi a baj a max payne filmmel... azt leszámítva, hogy semmi köze nem volt a játékhoz, nevetséges lett a szereposztása és majdnem olyan izgalmas volt, mint egy átlag barátok közt, szarabb is lehetett volna (nehezen, de lehetett volna...) :)

  topik témához visszatérve: elég necces szerintem a lost planet élete, mert ott volt a spider man trilógia... na az képregényként indult, de már játék is van belőle... a filmbe megérte pénzt ölni, mert rengeteget hozott... de a lost planet szerintem "rétegfilm" lesz és bukás szagot érzek emiatt a levegőben... 200millát beleölni úgy, hogy szerintem 20% esély sincs arra, hogy jól jöjjenek ki belőle... ez szerintem hazárdírozás a javából...
 • arty
  #11
  mármint nehogy értékelhető adaptácio legyen belőle? ;)
 • Gando
  #10
  csak nehogy úgy járjon mint a max payne...
 • davidka003
  #9
  Jake Gyllenhaal
 • Prince23
  #8
  Ja már elég rég. Jake Gylenhal (nem tudom a vezetéknevét pontosan leírni, sry :D) a prince. Tiszta Warrior withines stilusban. Trilógiaként akarják leforgatni Bruckheimerék a PoP-ot.
 • grebber
  #7
  Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle!

  És még ezekre is (Játékokból készülő filmek)
 • davidka003
  #6
  Készül. link
  link

  #3: A Gears of War film trilógia lesz.
 • Hydroceph
  #5
  van prince of persia film?:D
 • Hydroceph
  #4
  hát én a wb ben még hiszek..
 • karajjj
  #3
  a Gears of Warból is filmet csinálnak :D
 • Tyler1
  #2
  ha nincs esedékes képregény, akk legyen egy sikerjáték!
  na de ha ezt jól megcsinálják, akk tuti kis film lesz, már csak a látvány miatt is érdemes lesz megnézni!!!!!!
 • Prince23
  #1
  Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.
  Hollywood rákapott a sikerjátékokra, természetesen leginkább azokat a címeket kedvelik, amelyekből látványos, vérben tocsogó és óriás akármiket felvonultató filmeket lehet készíteni. A Lost Planetre állítólag a Warner Brothers csapott le, amelyből a Seaside Films és a Capcom közreműködésével készít mozifilmet. Utóbbi egyik munkatársa árulta el, hogy körülbelül 150-200 millió ráfordítható dollárjuk van a projektre, amely igen csinos összeg: egy korrekt stábbal remek produkció hozható ki a Lost Planet történetéből és ebből a pénzből. Összehasonlításképp, a legkomolyabb büdzsét a Spider-Man 3 tudhatja magának 258 millió dollárral, míg a videójátékok alapján készült filmek között a Prince of Persia tartja a rekordot 150 millióval - így nem olyan nehéz elismerni hogy ez minden viszonylatban említésre méltó adat. Az említett úriember egyébként elkotyogta még, hogy a film hozzátesz egy-két dolgot a játék koncepciójához, s kibővíti annak világát. Bízzunk benne, hogy nem esnek át a ló túloldalára, s rásimerünk majd kedvencünkre.

  forrás: GK