20
-
smaszi #20 P.S.: I'm a FAN!!! -
smaszi #19 "4-5 milliós nézettség a 300 milliós amerikában semmire sem elég - az botrányosan rossz."
Szerintem ez az a reális mennyiségű ember, aki minden hibája ellenére is követi- és követni is fogja a sorit, amíg a FÁX úgy nem dönt, h. neki ez nem éri meg, és leveszi a műsoráról...
Éppen ezért én nem gondolom botrányosan rossznak, tekintve azt, h. mennyire kevés benne a drága CGI, és ami van, az sem a legeslegjobbak közül való, ergo nem egy T3 költségvetésű sorozatról beszélünk! Éppen ezért nem is értem mit várnak el az emberek, milyen világmegváltó sorozatra számítanak...
A magyar nézetség is fog még csökkenni, mert az emberek azt hiszik kapnak valami csili-vili CGI efektekkel teli sorozatot. De nem, hanem (az első évad bukdácsolása után) kapnak egy kamasz fiával vívódó anyát, egy (néha-néha meghibásodó)a személyiségfejlődés útjára tévedt robotot, egy harmadik világháborút megjárt nagybácsit, aki már látja John végzetét...
Bevallom: elsőre én sem erre számítottam, de komolyan megtetszett ez a történetvezetés, és nem utolsó sorban a karaktereket is jól eltalálták (szerintem)! -
smaszi #18 Hát sajnos rezeg, de még nem hallottam egy estleges cancel-ről (hál' Isten)
Sajna a mostani rész sem volt túl nagy szám, (SPOILER)leszámítva a végét, amivel megmagyarázták mi készült a légkondigyárban...:P -
#17 Sokkal nagyobb eséllyel pályázna egy harmadik évadra olyan 10-11 millió nézővel, mint ezzel az 5-tel. Így eléggé rezeg a léc Connor néni alatt -
DzsungelDzsáó #16 Miért akkor ott mekkora nézettség szükséges ahhoz hogy megmaradjon?Ez szerintem a reklámozóktól is függ nagyban! -
winnie #15 kihagynak? évadot?:O
4-5 milliós nézettség a 300 milliós amerikában semmire sem elég - az botrányosan rossz. nálunk van 1-2 milliós nézettség 10 millió emberre. -
DzsungelDzsáó #14 Hát figyelj... Ha akarsz akkor értesz,ha nem az meg a te bajod... Remélem tudod mire gondoltam! :)
Másrészt szerintem a 4-5 milliós nézettség elég lesz a fox fejeseinek ahhoz hogy csináljanak még egy évadot! -
#13 Hát ez vicces hsz lett. Két évadból egyet kihagyni... Azért azt te is érzed, hogy ezt egy kicsit félregondoltad :) -
DzsungelDzsáó #12 Az a baj a vészhelyzettel hogy kihagynak néha egy egy évadot... Olyan mint a 3. műszak! Reméljük ez nem lesz ilyen... -
#11 Kíváncsi elszek a sorozatra, remélem jó. -
#10 A vészhelyzet biztos, hogy vissza fog kerülni, de ősszel szerintem a terminator is folytatódni fog a 2. évaddal! -
winnie #9 "arról nem is beszélve, hogy hány sorozat majmolja a stílusát... elég a szar Grey's Anathomy-re gondolni..."
na, ilyet se hallottam még. mi a közös a greys-ben és az er-ban, hogy az majmolás? emberekről szól. még? -
#8 Azért a Vészhelyzet már bőven bizonyította, hogy rendkívűl jó sorozat [a díjai megtöltenek egy szobát] - arról nem is beszélve, hogy hány sorozat majmolja a stílusát... elég a szar Grey's Anathomy-re gondolni... -
#7 Bárcsak örökre lekerülne a képernyőről a VH... erre a terminátor-sorozatra úgyis kíváncsi voltam. -
smaszi #6 Én már megnéztem újra 1-2 epizódot, és másodszorra is tetszett... -
Reg5 #5 Nekem is, de meg nem nézném mégegyszer :) -
Flyinghair #4 Egy kis helyreigazítás a Sarah Connor Chronicles nem a második és 3. rész között játszódik, hanem a 2. után és a 3. résztől teljesen függetlenül. Olyan mintha létrejött volna egy alternatív jövő, ami egy időutazás frenchise esetében nem is túl nagy merészség.
Egyébként az 1. évad tényleg nem az igazi, de a második, az nagyon nagyon nagyon jóra sikerült. Remélem túléli... -
kadar1 #3 Nekem bejött az eddigi leadott Terminator: The Sarah Connor Chronicles epizódok.Szerintem jók .. -
winnie #2 LOL:)) ez nagyon ostoba komment volt:) gondolkozz, mielőtt butaságokat beszélsz. (abba bele sem kötök, hogy még egy éve sem volt a premier.) -
#1 Akiket érdekelt azok szerintem már megnézték valami letölthető formátumban. Sosem értettem miért jó évekkel később adni egy sorozatot mint kint.