Itthon a Vészhelyzet helyén a Terminátor-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez az a reális mennyiségû ember, aki minden hibája ellenére is követi- és követni is fogja a sorit, amíg a FÁX úgy nem dönt, h. neki ez nem éri meg, és leveszi a mûsoráról...
Éppen ezért én nem gondolom botrányosan rossznak, tekintve azt, h. mennyire kevés benne a drága CGI, és ami van, az sem a legeslegjobbak közül való, ergo nem egy T3 költségvetésû sorozatról beszélünk! Éppen ezért nem is értem mit várnak el az emberek, milyen világmegváltó sorozatra számítanak...
A magyar nézetség is fog még csökkenni, mert az emberek azt hiszik kapnak valami csili-vili CGI efektekkel teli sorozatot. De nem, hanem (az elsõ évad bukdácsolása után) kapnak egy kamasz fiával vívódó anyát, egy (néha-néha meghibásodó)a személyiségfejlõdés útjára tévedt robotot, egy harmadik világháborút megjárt nagybácsit, aki már látja John végzetét...
Bevallom: elsõre én sem erre számítottam, de komolyan megtetszett ez a történetvezetés, és nem utolsó sorban a karaktereket is jól eltalálták (szerintem)!
Sajna a mostani rész sem volt túl nagy szám, (SPOILER)leszámítva a végét, amivel megmagyarázták mi készült a légkondigyárban...😛
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
4-5 milliós nézettség a 300 milliós amerikában semmire sem elég - az botrányosan rossz. nálunk van 1-2 milliós nézettség 10 millió emberre.
Másrészt szerintem a 4-5 milliós nézettség elég lesz a fox fejeseinek ahhoz hogy csináljanak még egy évadot!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
na, ilyet se hallottam még. mi a közös a greys-ben és az er-ban, hogy az majmolás? emberekrõl szól. még?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként az 1. évad tényleg nem az igazi, de a második, az nagyon nagyon nagyon jóra sikerült. Remélem túléli...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu