37
-
#37 "Eddie Murphy (Az üresfejű)" Szerintem ez egyáltalán nem illik ide!
Kate Hudson (A spanom csaja & Bolondok aranya) Ez sem.
Cameron Diaz (Míg a Jackpot el nem választ) És ez sem.
-
lamella #36 Az Indy4 szerepeltetése e listában szerintem is még viccnek is vicc kategória. Akkor lenne értelme e díjnak, ha valóban a ratyi filmeket gyűjtenék össze. Pl. Az esemény nekem nem tetszett, ennek ellenére nem érzem, hogy illene ide. -
#35 Nekem "A Nők" tetszett. Tipikus, klisé, de néha egész szórakoztató volt. Nem érzékeltem különösebb bénázást sem, pedig hollywood női szinésznőinek fele biztos játszott benne :))
általában jó a málna lista - most sem látok nagyobb bakit :) -
#34 "holnap meg azt halljuk a retekklubbon meg a többi foson, hogy 2008 legrosszabb színésze, filmje stb"
de ezt csak az eredményhirdetés után halljuk, amikor promózzák ezeket a filmeket, már valahogy "elfelejtik" közölni velünk. mint a Macskanőnél: "Főszerepben az Oscar-díjas Halle Berry", pedig így lenne a helyes: "Főszerepben az Oscar- és Arany Málna -díjas Halle Berry, a szintén Arany Málna díjas filmben". -
#33 Nekem tetszett mind a The Happening, mind a What happens in Vegas, az Indy 4 pedig ismételten kedvenc volt. Sokan nem így gondolják, de ez engem személy szerint nem érdekel, mert úgyis a saját véleményem dönt a DVD vagy a mozijegy vásárlásakor, s nem másoké. -
sandor8206 #32 nem kell foglalkozni az arany málnával, pár ember az utcáról összeállított egy listát, kb olyan mintha én tettem volna, sztem sokaknak azzal van a baj, hogy ezek a "genyák" publicitást kapnak, holnap meg azt halljuk a retekklubbon meg a többi foson, hogy 2008 legrosszabb színésze, filmje stb ....pedig pár hülyegyerek "szórakozik", biztos nem nézték meg a 100.000 BC -
Loverman #31 látom már te is az én "a te véleményed csak egy vélemény" dumámmal házalsz ;) -
Aldo Moro #30 Boll bácsi tényleg kereshetne valami más pénzszerzési lehetőséget. -
Aldo Moro #29 Az esemény igenis jó film. A bolondok aranya meg kifejezetten jó. -
#28 ezzel pedig csak az a baj, hogy egy indy4-et (tegyük fel, hogy tényleg ennyire szar és megosztja a közönséget, hogy felkerülhet a listára) egyáltalán egy lapon említik a Katasztrófafilmmel, ami nem osztotta meg a közönséget, hanem a 95% szerint egy talicska hígfosás, 5% pedig egyszerűen tájékozatlan és/vagy szar ízlésű. ezek szerint az objektivitás már luxus, és minden filmet "szar-faktortól" függetlenül egy kalap alá vesznek.
amúgy meg hiába véded vagy érvelsz mellette, ez a díj egy baromság és kész. -
winnie #27 "pár idióta (valszeg üzleti alapon és nem azért mert ez a véleményük) "
minek elrontani egy kommentet ilyen butaságokkal? fogalmad sincs róla, hogy milyen alapon jelölnek. ez egy poénszavazás, a béna és nagy csalódást okozó filmekkel, lehetőleg olyanokkal, amiket ismernek az emberek, hogy tudják azt sírni, hogy "mit keres x a listában, ez egy vicc."
mindig össze lehet szedni x embert, akik szerint ezek a leggázabb filmek - az efféle komment ott bukik meg, hogy mindig akkor kapják a "nem is az ízlésük alapján jelölnek, én tudom, mert én nem így gondolom, ezért ők sem gondolhatják úgy, mert én vagyok az origó, az ízléscentrum"-kommentet, amikor nem egyezik a fenti vélemény a kommentelőjével. (bezzeg, ha egyezik, akkor nincs reklamáció. ld. "xy film tényleg sz-r, ,megérdemli a díjat. kábé hasonló az analógia a nézettségmérésnél is, ami, ha gagyit néznek többen (győzike nyer) akkor rosszul működik, de ha bukik a gagyi (xxl bukta), akkor máris jól működik. szóval egyszer majd elérünk oda, hogy valaki azt írja, hogy "szerintem is ezek a leggázabb filmek, de a díj baromság, üzleti alapon ítélik oda, nem is ez a véleményük, csak véletlenül épp megegyezik az enyémmel":)
most komolyan, minek a vörös fej? a díjátadók, főleg EZ, játék, poén, verseny. mármint nekünk. érdekesség, hogy random x ember mit tart gáznak. de, ha valaki nem képes elfogadni, hogy más vélemény is létezik, mint az övé, akkor nincs mit tenni. mi lett volna, ha innen szednek össze 50 dark knight-utálót? nekik meg az lenne a véleményük. na, bumm. kit izgat? -
winnie #26 "csak Zaki állította azt hogy winnie szerint az indy 4 szar..."
pedig már próbálok tőmondatokban fogalmazni, de így sem sikerül felfogni pár embernek. de örülök, hogy a többségnek igen. -
Harkat 89 #25 Ha Eddie Murphy -t is nevezték akor enyi erővel J. Statham -t is nevezheték volna a Király nevében filmből. Nem a szinészel van gond hanem a filmel mind két esetben.
Amúgy remélem Uwe Boll viszi a legtöbet el:) Megérdemelné. -
jahola #24 ja és a kataszrófafilm tényleg katasztrófa. semmi köze ahhoz amit ki akar parodizálni a címe alapján... -
jahola #23 M. Night Syhlaman és Jessica Alba. Azért Alba nem volt annyira rossz, de hogy az Esemény...
Viszont Paris És Boll megérdemli a díjat!!! -
pauly #22 Látom neked is értelmezhetetlen,ugyanis csak Zaki állította azt hogy winnie szerint az indy 4 szar...
Amúgy én winnie-n már csak nevetek,ugyanazt mondja újra és újra... :D
Az aranymálna meg tényleg egy baromság. -
Sosome #21 Eddig azt gondoltam hogy ez a málna dolgo vmi értelmes dolog és télleg szakzsűri allítja össze a listát de most amikor megláttam hogy listát rájöttem hogy ez is olyan tipikus "semmi értelme de hát amerikában mindenből meglehet élni szóval miért ne csináljunk egy ilyen baromságot"-féle dolog.
Tény hogy pl a Love Guru az nem egy Oscar díjas film de sztem nem ez a volt a célja filmnek hanem az hogy szétröhögd az agyad mert és nekem pl hozta ezt a szintet, de ott van a Jackpotos film is. Sztem azért annyira ez sem lett rossz. Tipikus amcsi romantikus vigjáték. -
cateran #20 Tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy ha 2 szónál hosszabb 1-1 hozzászólás,akkor már értelmezhetetlen? Winnie nem azt mondta,hogy az Indy 4 szar (ezt pl. én mondom)hanem,hogy akik a listát készítették,felmérték mely filmek teljesítettek várakozáson alul (gondolok itt a kritikákra,ha túl negatív vagy legalábbis vegyesre sikerült)..az Indy 4 megosztotta a népeket (szvsz pl.1 hulladék szar,az elözö 3 részhez képest,de ez az én magánvéleményem:)..mondjuk a SW:CW se tetszett, mint elözményfilm...)
Remélem Uwe tarolni fog:D -
#19 mert ő mindig megmondja a tutit, ha ő azt mondja, hogy az indx 4 szar, akkor az úgy is van és kész... -
#18 Ezt winnietől már megszokhattad volna :D -
#17 winnie, most mit kell osztani az észt már megint? teljesen feleslegesen fröcsögsz. az arany málna egy baromság, pár idióta (valszeg üzleti alapon és nem azért mert ez a véleményük) kiosztotta ezeket a jelöléseket, a döntésüket bezzeg nem magyarázzák soha.
én sem értem, mit keres a listán az indy4 vagy akár kate hudson. szerencsétlen sly is már párszor megkapta ezt a díjat (btw úgy tudom, hogy idén a rambót is jelölték, de lehet h nem), pedig mint rendező, egyáltalán nem rossz. -
#16 szerintem a Míg a jackpot el nem választ az nem volt egy rossz film :$
egyébként sok dologgal nem igazán értek egyet, de a legtöbbel igen -
#15 Amerika ismét megvillantja a hozzá nem értését van benne pár olyan ami lazán nem ide való.
Amcsi színvonal -
winnie #14 "Ijaaaa évek óta Adam Sandler nyeri ezt a "versenyt" most is csak azért nem szerepel mert tavaly nemvolt sandler muvi:)"
kettő is volt, és csak az utolsó 5 év alapján egyszer sem nyert. -
winnie #13 polgárp, jogos, de csak olyanokal pukkasztanak, akik megérdemlik, amely filmek esetében minimum megosztott volt a nép.
"mert vannak olyanok akik tényleg megérdemlik de jó néhánynak nincs keresnivalója a listán.."
igen, csak az a difi, hogy sokak szerint az indy 4 érdemli meg és a spráta a köbönnek nincs keresnivalója.
az a gáz az ilyen listákkal, hogy sokaknak (ld. lent) még nem tiszta, hogy nem ők szavaztak, nem ők döntöttek, pedig, csak vissza kellene emlékezniük arra, hogy kértek-e felkérést szavazásra. (engem nem kértek, nincs is itt a szerintem legrosszabb, de a 2. azért befigyelt:)
nem is értem, hogy miért stresszelik magukat egyesek, ez játék, jópofa, de az igaz, hogy egyszer mindenkinek szembesülnie kell azzal, hogy ami szerinte királ film, az mások szerint ótvar. -
winnie #12 "mit keres a listában az Indy 4? ez egy vicc "
vicc, mert szerinteds jó volt, de mások szerint sz*r? -
CaptainRumi #11 szerintem pont ez a lényege az egésznek...polgárpukkasztás.
mert vannak olyanok akik tényleg megérdemlik de jó néhánynak nincs keresnivalója a listán.... -
#10 Na most ilyen erővel meg valakinek a király nevében, vagy a Love Guru tetszett és nem érti miért van a legrosszabbak között:) -
05lampard #9 Miért nincs itt az X akták? -
A1274815 #8 Érdekes a lista. Emlékszem még a 2006-os listára, amikor Hayden Christensen aarany málna díjat kapott a Star Wars 3-ban végzett mellékszereplői alakításáért.
Azért vannak itt különös dolgok... -
#7 mit keres a listában az Indy 4? ez egy vicc -
Derapo #6 Ijaaaa évek óta Adam Sandler nyeri ezt a "versenyt" most is csak azért nem szerepel mert tavaly nemvolt sandler muvi:)
Ja az esti mesék nemszámít. -
#5 Ja, az Indy 4 teljesen méltó a régi filmekhez, sőt. A Király nevében Uwe eddigi legjobb filmje, ennyire nem lett rossz.
Paris Hilton nem favorit, de azért a Repo! The Genetic Opera-ban nyújtott teljesítménye az viszont nagyon jól sikerült. Látszik, hogy akik ezt a listát összeállították, azok vagy hasra ütve dolgoznak, vagy egyszerűen cask nekik nem szimpatikusak a dolgok, egyszerűen hülyeség az egész... -
Etinger #4 Brosnan sem volt olyan rossz.. :) -
berserk87 #3 Elég nagy baromságnak tartom ezt az arany málna díjat. Itt azért van több elég jó film is meg nem mindegyik színész illik ide.
Páldául a The Happening szerintem egy elég jó film és nekem tetszett a története, ezért nem értem mit keres a legrosszab forgatókönyvnél a címe. És hiányolom a Szállító 3-at, az hihetetlenül rosszul sikerült szerintem. Ashton Kutcher és Cameron Diaz is egy számomra elég jó vígjátékot hoztak össze, nevettem párszor a filmen, tehát mit keresnek itt ők is. Kapásból tudok mondani 20-30 sokkal rosszabb filmet az idei kínálatból. -
CaptainRumi #2 azért az Indiana Jones és a kkk , mint legrosszabb folytatás díj esélyese, az kicsit erős -
#1 uwe boll failed.