16
-
Ymtharion #16 Hi! Én megjeneléskor megvettem azonnal és életem egyik legjobb vására volt! A demó végigvitele után éreztem, hogy ez bizony nagyon jó játék lett és bár az előző részekkel soha nem játszottam reményedtem, hogy ez végre megfog. Hát fogalmazzunk úgy, hogy abbahagyhatatlan volt számomra és egy hét alatt napi 2 órás időkben játszva végigvittem. ennyire igényes játékot ritkán látni, a csomagolás és a hozzáadott dolgok is nagyon megnyerőek voltak. Az audio CD amit kaptam hozzá örök kedvenc lesz, remek zenéje van! A játék készítőit a vezetők elküldik meg átszervezik ahogy hallottam de nagy marhák. A legjobb Tomb Raider rész szerintem hisz engem akit amúgy nem érdekelt is simán a monitor elé tapasztott. Döbbenetes grafika és remek hangok és szuper történet. Aki tudja próbálja ki. Nekem erős gépem van könnyedén játszottam vele full high beállításokkal de igy nekem hatlamas élmény volt. -
dav1d #15 Nyilván való hogy az újabb gyorsabb emiatt nem nevezném szarnak, 5dik éve húzom p4-el és teljesen megvagyok vele elégedve.Miért lenne szar ha egy új videokártyával még a nextgen játékok is futnak? el vagy kényeztetve vérpistike ha neked a p4 egy rakás szar, el vagy kényeztetve... -
CollerbladE #14 Hi all..
Nah letöltöttem a demo-t mert ilyen jót már egy játékról sem olvastam régóta..
Megy a start.. lara kisaszony a hajón ..úszkál(nék) mindenfele.. kimegyek a sziklaszirtre.. felmászok balra.. és átugornééééék a bal oldali barlang(?) bejáratához, de nem lehet, mert leesik előtte. Most már 20x próbáltam. Ott van a helpben.. nyomjam a balrát + a space-t. De mindig leesik előtte. Most én vagyok a béna? (megesik) De valaki mondja már meg, hogy hogyan kell átugorni oda.. Ott csimpaszkodik a kurva, de átugorni nem tud, mer csak a talpával éri el és lepottyan. Olyanmarháraideges vagyok már...
Előre is köszi a helpért.. -
tomcsa4 #13 Pentium 4 egy rakás szar! Athlon64 és a Pentium M minden tekintetben porrá alázza, legyen akármilyen "megaherces" P4.
VGA: észrevételed jogos. X1300XT (leánykori nevén X1600Pro) GF 6600GT-vel van partiban a mai napig is (diver supprot ide vagy oda, X1300XT teljesen ki van használva, sőt karcsú is). -
Yutani #12 A demót letöltöttem, ki fogom próbálni.
Ami mindig röhögésre késztet:
Minimum konfig: 128MB nVidia GeForce 6800GT/ATI 1300XT
1. 128MB-os GF6800GT nem létezik, egyes gyártók készítettek ilyen ál-GT-ket (Asus)
2. Hol egy kategória a két kártya? Teljesítményben nem, az tuti, maximum képességekben (SM3.0). Viszont akkor meg miért nem GF6600/R1300 az ajánlott minimum? Komolyan mondom, mintha a szoftverfejlesztő cégek kurvára nem lennének tisztában, milyen hardverek jelentek meg...
A másik dolog a minimum processzor ajánlás. Ott gyanítom, hogy a P4/A64 időkre fókuszálva adták meg az Intel 3GHz és AMD 2,5GHz órajeleket. -
rudymester #11 Valamikor még az 1-2. részt pörgettem ki annó. Most megint kedvet kaptam hozzá. Ha tehetem majd beszerzem a Legendet meg ezt is 360-ra. -
#10 Jah, tenyleg jobb lenne a megjelenes napjan egy ora jatek utan reszletes elemzest irni... -
#9 Eddig minden TR részt végigvittem. AzUnderworld-ről a véleményem:
Grafika: nagyon szép, nagyon tetszik és szerintem Lara most a legszebb
Kezelőfelület: sajnos már hozzászoktam, hogy nagyon nehezen tudják megoldani a kamera kezelését (nem csak a TR-re gondolok)
Játszhatóság: röhej, ez volt a legrövidebb rész és az idegeimre ment, hogy vázákat kell szétrúgnom...
MI, nehézség: LOL
Hang,zene: ez rendben volt
Összesség: Az egyetlen nagy gondom a rövid játékidő volt, egyébként rendben van -
gabeei #8 Én most játszottam végig, kb 2 napja fejeztem be. A Legend-et nagyon szerettem, és abban szvsz tökéletes volt a kamerakezelés, akkor nem értem, hogy itt miért baszarintották el a CD-s srácok. A történet simán veri a Legend kicsit geijl-es story-ját, bár a Legend végső animációjában picit átment pszichopatába Lara kisasszony. Apropó, Lara kisaszzony: mintha idősebbnekl nézne ki, mint a legendben, bár a fejét még mindig nem tudták sztem normálisan lemodellezni. Eléggé kerek, legalábbis az én ízlésemhez képest, és a mostani Lara-lány se vmi jó választás, az előző szebb volt. Ja, és a motoros rész kész rémálom, Legendben egy picit élvezhetőbb volt. A sonar-radar meg tök felesleges, én csak egyszer vettem hasznát a dolognak. Amúgy frankó a játék, kíváncsi vagyok a rossz híreket hallva, mi lesz a következő részben... -
#7 A cikket. Pl. hogy elég részletes-e, kitérnek-e mindenre és, hogy egyezik-e a véleményükkel. -
#6 reméljük a többség elolvassa a csillagok feletti rövid szöveget, így tudván tudatosan mire szavaznak. -
tmisi #5 Mostanság divat az SG-n megjelenés után 2 hónappal írni a játékokról... -_- -
Etinger #4 Nekem tetszik ez a játék, bár nagyon frusztráló tud lenni egy idő után. Most a dzsungeles résznél vagyok, az az epilepsziás rémálma :D Forog a kamera, és villámlik jó gyakran xDxD azért tetszik :) 78% nálam :) Graf az meseszép... -
#3 Szerintem magát a cikket. -
winnie #2 nekem is tetszik, bár nem igazán értek egyet vele.
(vajon a csillaggal értékelők a játékot vagy a kritikát értékelik?) -
Hoz_Hun #1 Tetszet a kritika, egyet is értek vele. :)