Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Amire eddig jutottam,az az,hogy kellene tagfelvétel és feltételnek valami olyasmi,hogy jó közösségi ember legyen vagy valami hasonló.Nem szinthez vagy kondihoz kötni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
na majd vele kitalálunk vmit 😉😄
Oh emlékszem régen meddig elsõ helyen volt a topik 😊
Kellene szerintem is, Bence jön még topikba? 😄
Milyen volt a meló?😄
Volt egy védekezésem,1 szintel kisebb nálam,de õ legalább elküldte a harcot a többi nyomorékkal (tisztelet a kivételnek) ellentétben!
Küldõ: matheattila - 38666 Idõpont:2010 Jul.28. - 21:28:09
A Harc kimenetele
matheattila vs. maximus
matheattila a gyorsabb, ezért õ kezd,
Magnum Sniper-t használva eltalálod maximus-t 4.12 sebeztél rajta!
maximus eltalál Magnum Sniper-t használva, 6578.61-t sebez rajtad!
A nyertes: maximus!
maximus Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $528Jöhet a bosszú...
bocsi de top 5-ben voltal
valami itt nagyon nem kósher.
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Amúgy kiülhetsz topba,nem foglak megtámadni egyszer sem!
kellene vmi bajnokság, voltak már hasonlóak..de én nem mentem egyikre sem.
Vagy vmi más ötlet?
Hát nem tudom mi lesz itt..
Tegnap megint kevesebben lettünk 1 vagy 2 fõvel😞
Nagy grat.!<#eljen>#eljen>
Korán reggel,éhgyomorra😊
Szintet léptél! Új szinted: 199. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1<#taps>#taps>
tasink - 82439
katasztrófális ez a nemtörõdöm staff..
tasink - 82439
Lvl 26(?) után minden adó-/adományként berakott cent ablakon kidobott pénz, ha nem kapsz érte vmit (pl.: pontot v vmi mást).😊
tasink - 82439
Am mi nem spamelünk!!😉 ^^
tasink - 82439
Am anno amikor bejött a 'Pontbolt' akkor 1-2 "pontot töltök-hirdetõnek" írtam h ugyan mennyiért töltenének, de vmiért válaszra sem méltattak.^^ Am nekem a különbözõ 'ratyi' oldalakra szóló meghívókat próbálták elsózni, mondjuk az utóbbi idõben már nem próbálkoznak...^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit-OFF: a múvi-antikváriumon most megy a vágottképû😉; bár szerintem ez a gomorrahoz képest csak egy nyálas lányregény.😄
#143141 Hi&Grat!😊
Most értem haza a munkából😞 Csak neked😄
tasink - 82439
Sajnos am a kondiprogi napvilágra kerülése egy vmi miatt jó(?:S),-azon kívül h az oldal "staffja" is felébred(??) Csipkerózsika álmából- így már nagyjából képbe vagyok h "ki/kik és mit ill. h mikor/mióta"...:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#143137 azta|<urva...😄 Róluk el is feledkeztem, pedig aztán Õk értenek csak igazán ehhez.😊 (Am + minek írod ki a telszámod, mikor mindig ki vagy kapcsolva??^^)
maga a maffiozó is egy vicc már. fejlesztés nuku, a csalók meg gyúrnak mint állat. szánalom.
megköszönném, aztán jó lenne egy scr shot... 😊
jaja, volt a ph familyben némi gyilok, kezd hullani a nép....
Mert már olyan magas szintet ütöttek meg a hsz-ek h bekapcsolt az autotopicdelete...^^
#143133 Friss infó h már a CC is beszállt a harcba h õk adhassák le elõször a "Big Bust Movie"-t.😊
"Benzinkúton van: 9**** liter benzin"
Komoly fejlesztés...<#taps>#taps>, és csak 2 napig csinálták, hiába hát jó munkához idõ kell.^^
Így már az is érthetõ h az "IMCR releaser team" miért késik annyit a több napja beígért lebuktató filmjével.😊
#143128 Ha tudsz vmit akkor jöhet PM-ben is; ha nem szeretnéd itt megosztani.😊