Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Hát nem örülök,de megértem😞 A kondidat elküldöd majd priviben ha még tudod?😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

atiiisanevem
sziasztok, már nagyon rég nem jártam itt, mert egyrészt az idõm nem engedi, másrészt már kicsit rá is untam a játékra, a karakteremet továbbadtam, ezért léptem ki a családból! köszöntem mindent! nagyon jó kis csapat /volt/ ez😊 örültem h a tagja lehetetteM! mindenkinek további sikerekben gazdag jövõt!😊

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

Maximus4
Én is ebbe bízom.Egy kicsit összedughatnánk a fejünket.
Amire eddig jutottam,az az,hogy kellene tagfelvétel és feltételnek valami olyasmi,hogy jó közösségi ember legyen vagy valami hasonló.Nem szinthez vagy kondihoz kötni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

😄
na majd vele kitalálunk vmit 😉😄
Oh emlékszem régen meddig elsõ helyen volt a topik 😊

Maximus4
Persze,szokott jönni,de minden nap úgyse tud mindenki itt lenni.Múltkor ketten fölhoztuk a topikot a harmadik helyre😊

:S
Kellene szerintem is, Bence jön még topikba? 😄

Maximus4
Baromira elfáradtam😞 Sajnos nem tudtam gondolkozni azon amirõl dumáltunk,de valamit ki kell találni!

Sztem is ja 😄
Milyen volt a meló?😄

Maximus4
Meglepõ mi?😄

Gyorsabb volt tõled? 😄 az hogy lehet?😄

Maximus4
Na,hazaértem😊
Volt egy védekezésem,1 szintel kisebb nálam,de õ legalább elküldte a harcot a többi nyomorékkal (tisztelet a kivételnek) ellentétben!

Küldõ: matheattila - 38666 Idõpont:2010 Jul.28. - 21:28:09

A Harc kimenetele
matheattila vs. maximus

matheattila a gyorsabb, ezért õ kezd,
Magnum Sniper-t használva eltalálod maximus-t 4.12 sebeztél rajta!
maximus eltalál Magnum Sniper-t használva, 6578.61-t sebez rajtad!

A nyertes: maximus!
maximus Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $528Jöhet a bosszú...

bocsi de top 5-ben voltal

kisgabo
te talán<#vigyor1> nem, de az immortal gyökerei igen. röhej, immortal 7 fõvel lvl 49. a leggazdagabb család, immortal 2.

valami itt nagyon nem kósher.

vakardhal
jó estét mkinek😊hallom van télleg kondiprogi?akkor tök hiába játszunk normálisan

Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)

Maximus4
Az szomorú😞

Amúgy kiülhetsz topba,nem foglak megtámadni egyszer sem!

kisgabo
mi is.... <#csodalk>

Oksa majd gondolkozz rajta 😉jó munkát😊

Maximus4
Nem tudom,majd kitaláljuk,de most megyek dolgozni😞

Hát Maxi fogalmam sincs mit lehetne tenni.
kellene vmi bajnokság, voltak már hasonlóak..de én nem mentem egyikre sem.

Vagy vmi más ötlet?

Maximus4
Ki kellene valamit találnunk közösen,hogy egy kicsit földobjuk az egészet!

Én nem fogok, maradok míg lesz itt élet egy kicsi is 😄

Maximus4
Ezek után nem csodálkoznék ha te is mennél😞

Már 3om..<#levele><#confused>

Maximus4
Eddig csak 1-el,mert aki beígérte az még nem lépett ki.

2vel.. :/
Hát nem tudom mi lesz itt..

Maximus4
Köszi😊

Tegnap megint kevesebben lettünk 1 vagy 2 fõvel😞

Szia!
Nagy grat.!<#eljen>

Maximus4
Sziasztok!

Korán reggel,éhgyomorra😊

Tasmatag
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Jul.28. - 5:22:30

Szintet léptél! Új szinted: 199. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1<#taps>

tasink - 82439

Tasmatag
Jó volt nekik ez a kis pezsgés, mert fél percenként írtak a hírdetésbe 😄

tasink - 82439

kisgabo
köszöntem. <#vigyor3> 10* rámugrodd a multis disznó.

katasztrófális ez a nemtörõdöm staff..

Tasmatag
Hát már nincs adó, mert nem vagyok családban😄 Valamint napi 50ropi volt, de mostmár mind1 nagyon nem is érdekel. Már pénzzel se nagyon foglalkozok van kb 4 millám 'oszt az elég a semmire xD

tasink - 82439

Hûha, hát mellette minek még a plusz adó?:S A családi üzleteket -egy családtag mondta h- lvl 26(?) körül lehet kimaxolni. A kiképzések ára persze a szinttel nõ, de a heti adót teljesen feleslegesnek tartom... azért h a család top 5 gazdag legyen? Hát azért szerintem felesleges...
Lvl 26(?) után minden adó-/adományként berakott cent ablakon kidobott pénz, ha nem kapsz érte vmit (pl.: pontot v vmi mást).😊

Krszti1160
Na nem írok többet be, mert még leharapják a fejem 😛 majd olvasok inkább 😄 sziasztok 😊
Tasmatag
Hi, az tök jó<#integet2>

tasink - 82439

Krszti1160
Sziasztok. <#integet2>
Nálunk még adó sincs 😛
Tasmatag
Na jó nem csak kiképzés volt benne hanem az adó is vagy mi a neve.<#hehe>

tasink - 82439

Ha 15 M-t költöttél kiképzésre, akkor a(z) *** |<urvára felkészült a családi harcok bevezetésére, fõleg ha azóta is tolják -bár lehet h már közben rájöttek h elõbb lesz reset, mint h azt bevezessék-.^^
Am mi nem spamelünk!!😉 ^^

Tasmatag
Itt a melóhelyen nem jön be a link majd megnézem. Am nem kell család kösz^^ 15millát költöttem kiképzésre mikor egyszer beléptem egy családba aztán a családi bunyó hol van még... nagyon megérte<#idiota> Meg amúgy is, napi x verést csinálj, gyere csetre, gyere ide, gyere oda, üssd ezt, üssd azt. Jah meg az állandó körlevelek... napi 20-30 sms a sikeres kondiról... 😄

tasink - 82439

Akkor ezt akár ki is rakhatod a profilodba.😊

Am anno amikor bejött a 'Pontbolt' akkor 1-2 "pontot töltök-hirdetõnek" írtam h ugyan mennyiért töltenének, de vmiért válaszra sem méltattak.^^ Am nekem a különbözõ 'ratyi' oldalakra szóló meghívókat próbálták elsózni, mondjuk az utóbbi idõben már nem próbálkoznak...^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am nincs kedved hozzánk csatlakozni?^^ Nem húzunk/fárasztunk le senkit ponttal, elfogyival, (nem létezõ) banki kamattal, nincsenek nyereményjátékaink(, de van helyette más, >korrekt és legális!!< dolog amivel csak jól járhatsz😊), ja és nálunk nincsenek(!!) közösségbomlasztó egyének sem.😉

kicsit-OFF: a múvi-antikváriumon most megy a vágottképû😉; bár szerintem ez a gomorrahoz képest csak egy nyálas lányregény.😄

#143141 Hi&Grat!😊

Maximus4
Sziasztok!

Most értem haza a munkából😞 Csak neked😄

Tasmatag
Mióta van pontrendszer ki van kapcsolva a teló, mert nem értik meg az egyének, hogy nem kell pont. Meg azt se, hogy nem kell család, nem veszek elfogyit, nem megyek szb-re, nem kell banki kamat trükk nem veszek részt nyereményjátékon és nem kérek se számlálót se egyedi kocsit<#idiota>

tasink - 82439

Mi az h nincs fejlesztés?:S >> #143132

Sajnos am a kondiprogi napvilágra kerülése egy vmi miatt jó(?:S),-azon kívül h az oldal "staffja" is felébred(??) Csipkerózsika álmából- így már nagyjából képbe vagyok h "ki/kik és mit ill. h mikor/mióta"...:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon igyekeztem ezen hozzászólásomat úgy megfogalmazni, h ezzel NE bántsak/sértsek/vádoljak meg senkit semmivel!! NE indítson el ez a hsz flame&whine rohamot; arra ott van az OFF TOPIK!!

#143137 azta|<urva...😄 Róluk el is feledkeztem, pedig aztán Õk értenek csak igazán ehhez.😊 (Am + minek írod ki a telszámod, mikor mindig ki vagy kapcsolva??^^)

kisgabo
nem, elkezdék egymást ölni. meg valami kondiproggi.

maga a maffiozó is egy vicc már. fejlesztés nuku, a csalók meg gyúrnak mint állat. szánalom.

Tasmatag
Szerintem lassan a Discovery is nyomni fogja a MyhtBusters-ben<#buck>

tasink - 82439

kisgabo
maximus,<#felkialtas> nem vágnád arcon a multis gyökketõ stezo -t arcon kolumbiában?

megköszönném, aztán jó lenne egy scr shot... 😊

jaja, volt a ph familyben némi gyilok, kezd hullani a nép....

ROFLOL!!
Mert már olyan magas szintet ütöttek meg a hsz-ek h bekapcsolt az autotopicdelete...^^

#143133 Friss infó h már a CC is beszállt a harcba h õk adhassák le elõször a "Big Bust Movie"-t.😊

Tasmatag
PH fórum 404 <#idiota>

tasink - 82439

Tasmatag
<#integet2>A hétvégén lesz a magellánban azt mondják

tasink - 82439

Szép napot!<#integet2>

"Benzinkúton van: 9**** liter benzin"
Komoly fejlesztés...<#taps>, és csak 2 napig csinálták, hiába hát jó munkához idõ kell.^^
Így már az is érthetõ h az "IMCR releaser team" miért késik annyit a több napja beígért lebuktató filmjével.😊

#143128 Ha tudsz vmit akkor jöhet PM-ben is; ha nem szeretnéd itt megosztani.😊

Tasmatag
Jó8

tasink - 82439