Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
robocop vs. Versacce_50
robocop a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Versacce_50-t 2627 sebeztél rajta!
A nyertes: robocop!
Súlyosan megsebesítetted Versacce_50-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
hehehe...kis garázsszerelõ😊
maffiozó: robocop
Nem szép dolog ahogy beszélt de okos enged😊
A biztonsági kamerád felvette, ahogy Versacce_50 megpróbálja feltörni a garázsod! Helyszín: Holland
Opciók: Törlés - Válasz
Küldõ: admin - 0 A biztonsági kamerá... Idõpont:2009 Sep.15. - 15:44:51
Küldõ: admin - 0 A biztonsági kamerá... Idõpont:2009 Sep.15. - 15:44:30
Küldõ: admin - 0 A biztonsági kamerá... Idõpont:2009 Sep.15. - 15:43:57
Ki akartam rabolni😊
csako666 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship>
Éppen csajom bünözgetett köszi😊
onoff sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
<#worship>#worship>
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
ez a csaresz a reggelemet is el b*ssza mostanaba😄
mi van?nem teccik a profilom? vedd le a nevem a tiedrõl,és én is leveszem....amugy is te kezdted barátom a képkirakosdit[/div]nem engem nem izga mivan ki teve a profiliodban, de tudod hogy amiket mondtal azert a bannolas jar.es ezt most ki huztad magadank[/div]akkor hajrá...bannoltas barátom...[/div]😊[/div]ha ennyit tudsz,akkor hajrá... más emberekkel lehet normálisan beszélni,de rajtad nem csodálkozom.[/div]veled nem lehet beszelni mert le vertelek es ki raktam a kepet. te meg egybol a suket rasszista dumaval jottel. meg a csunya beszededel.[/div]minek tetted ki?ügyes vagy hogy letudsz verni.mivel nem kondizok.sztem normálisan elmondtam,hogy nem tudtam kivagy,mert nem volt ki irva hogy sgs vagy.aztán láttam meg a képet,és irtam hogy vedd le,de te kitetted az smst is.[/div]ez volt a leg butabb magyarazat a valaszra.EZ EGY JATEK. jobb voltam sok szint kulombsegel le vertelek ennyi, ki raktam volna ha mas lett volna is , csak te meg ra tetoztel a rasszista dumadal.[/div]tedd ki akkor ezt is:Erõ: 1,484( 371.01) Védekezés: 1,518( 288.34) Gyorsaság: 2,574( 12.87)és bannoltas.leszarom a fejed magasból barátom.na szevassz[/div]
(Admin)
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
onoff megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
kawaclipse idõpont: 2009 Sep.15. - 15:29:25
kawaclipse megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship>
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)
kawaclipse megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
<#worship>#worship>
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Sikeresen megnyerted a harcot mestergyilkos ellen!
Eleged van az egyenruhásokból. Elégtételt, vért akarsz! Ám úgytûnik hogy ez a fakabát jól használja a gumibotját. Áu...
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
csako666 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
mentazup😊
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
00:08:17<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szintet léptél! Új szinted: 35. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
most 1 kis bátorság😛😛😄
top1 sok pénzzel
VAGY SZERVEZ??
sürgõslenne:S:S😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#puszi>#puszi>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
grt szintlépúõõ😄
Szintet léptél! Új szinted: 45. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz<#worship>#worship><#worship>#worship>
Kawaclipse megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
walkur megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
walkur megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
gyorsan mennék szb-re amedig nem megy el a nettem mint az este 😞
09:10
Szöktetés
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#rinya>#rinya>
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
én megtámadhatlak<#hehe>#hehe>
Nem akar valaki megtámadni engem véletlenül h szereezen kis xp-t nekem??<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#puszis>#puszis>
tomesz hozzánk beférsz szb-re😊épp 1 bombás kerestetik usa-ba😊
elvállalod?