Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
28-as szinten 35 a bátorságom <#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Szintet léptél! Új szinted: 28. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
még az életben nem volt +2,+2 <#falbav>#falbav>
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
maffiozó: robocop
Szintet léptél! Új szinted: 23. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
Megint észre sem vettem csak elnyomtam gyorsan a bátorságot..😄😄😄
A Harc kimenetele
Sanko19 vs. balint111
Sanko19 a gyorsabb, ezért õ kezd,
HK MP5-t használva eltalálod balint111-t 1.03 sebeztél rajta!
balint111 eltalál Remington 870-t használva, 707.88-t sebez rajtad!
balint111 eltalál Remington 870-t használva, 1.02-t sebez rajtad!
balint111 eltalál Remington 870-t használva, 1273.98-t sebez rajtad!
A nyertes: balint111!
balint111 Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Még szerencse hogy nem volt nálad pénz..
Jöhet a bosszú...
SMS:89574
Kösz a cinket!!!😄😄😄
Én is segítenék... De én szemét vagyok!!!😄😄😄 Am csak nem nagyon tudok itt lenni..:S Pedig az ien össznépit én is szeressem..😄😄😄
Értékelés: Ezt a játékost ma már értékelted.
38
Robocop:
Értékelés: Sikeresen értékelted ezt a játékost.
201
Krisz2500:
Értékelés: Ezt a játékost ma már értékelted.
166
Sanko19:
Értékelés: Sikeresen értékelted ezt a játékost.
274
MAXI
szervez valaki szb-t? 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
2x😄
MAXI
A Harc kimenetele
robocop vs. _chris_
robocop a gyorsabb, ezért õ kezd,
P90-t használva eltalálod _chris_-t 10902.55 sebeztél rajta!
A nyertes: robocop!
Súlyosan megsebesítetted _chris_-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
MAXI
Sikeresen betörted _chris_ autója szélvédõjét, ezzel 24% sérülést okoztál az autónak.
Garázs
Sikeresen összekarcoltad _chris_ autóját, ezzel 18% sérülést okoztál az autónak.
Garázs
Sikeresen kilyukasztottad _chris_ autójának kerekeit, ezzel 16% sérülést okoztál az autónak.
😊
100 ezerbe belefér😄😄
Mindenki olyan segítõ kész.. <#eljen>#eljen>
Sikeresen megnyerted a harcot _chris_ ellen!
Opciók: Törlés - Válasz<#hehe>#hehe>
Vissza
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
A másik lehetõség hogy rendet rakok a garázsba😊