143580
Maffiózó
  • kisgabo
    gyere shékezni az egyes szerverre, ott lehet élvezetesen gémelni, feljődni, és nem utolsósorban alázni...
  • Maximus4
    Egyetértek!
    Én már nem is játszom szinte:)
  • kisgabo
    miért nem törlitek ennek a szemét oldalnak az url címét?

időpocsékolás. 1 éve reggeltem, azóta semmi se történt ott, semmi. csak szint, klikk, edzés. kalap szar az egész.

shakes & fidget foreva.....

• Maximus4
    Este beverem,ha megmondod hol van:)
  • LoSA
    Ráérsz... :)
  • sasino
    Éjszaka 5 percen belül min 10en belépnek a családjukból, persze ez csak véletlen lehet...

Sajna nem tudok válaszolni neki az SMS-ekre, sztem letiltott...:S:S
    De azért ő töretlenül küldi:

Én tuti h nem fogom letiltani, mert mókás... na nem a helyesírása, mert az inkább szánalmas "fail"...

Ezt meg annak a családtagunknak küldte, aki miatt verem őket:

• Maximus4
    Gyanús is volt nekem,hogy tuti húzzák egymásét:)

De végre elértem azt,hogy naponta,2 naponta csak percekre lépek be ebbe a retek játékba,kezdem abbahagyni:D
    Van más:)
  • sasino
    Halihó! :)

Maximus a "haverodtól" kaptam egy "értelmes" SMS-t:

Persze én vagyok a g3c! amiért leverem, miután egy kisebb családtagunkat támadták Roamerrel...

Ja és persze itt "buherátorkodnak", de ez tuti h csak véletlen volt...:
  • kisgabo
    3150 [Fel :: Le]

Ezt a játékost ma már értékelted.
    3151 [Fel :: Le]

hát, a felértékelés fel volt...
  • Maximus4
    Na ez nekem kínai,de mindegy:)
  • sasino
    Hali!

Nincs ott semmi gubanc, gondolom h a felértékelős linkje van képként kirakva a profiljára...

2 lehetőséged azért van h leértékeld:
    A) Direkt linkkel: http://(www.)maffiozo.hu/profil.php?jatekos=Terranova&ertek=le
    B) Ha több olyan ember is akad akit nem tudsz leértékelni, akkor pedig a leg1*űbb+leggyorsabb ha pl: <iframe width="1400" height="100" src="http://(www.)maffiozo.hu/profil.php?jatekos=Terranova&ertek=le" </iframe> stb. "sorokat" .php-ként elmented és pl notepad++ból futtatod firefoxban (gondolom h azt használod).

Ha ezek után sem tudsz vkit úgy értékelni ahogy szeretnéd, akkor a nem is olyan kicsi hiba a Te készülékedben van.:S:)
  • Maximus4
    Én lehiszem neked,ezért mondtam,hogy gubanc van nála.
  • kisgabo
    Ezt a játékost ma már értékelted.
    2987 [Fel :: Le]

2986 ról ugrott fel, leértékelésre.. készitek videót aki nem hiszi.
  • Maximus4
    Ezt nem értem.Mindegy,rohadjon meg.
  • 920814
    Én rányomtam és nekem ugyanúgy leértékelte.Bátyám is leértékelte.
  • Maximus4
    Erről beszéltem:(
  • kisgabo
    lol, nyomtam egy leértékelést, és 2834 helyett 2835 lett.

mekkora alja oldal lett.
  • Maximus4
    Próbáljátok meg terranovát leértékelni pff

A köcsög valahogy "meghekkelte" a profilját
  • 920814
    De jó neked!Én is belátogatok,csak kicsit gyakrabban mint te.De már...Van dolog!
  • vakardhal
    jó estét!belátogattam van pici időm:)
  • sasino

Még ha 90-s szint alatt lennének (50 és 70 között) akkor talán érnének vmit, de így 90 felett kb semmit...

Legközelebb NE igyatok annyit!
  • Krszti1160
    juj xD
    Én sem tudom eladni az 1-etlen karakterem, amin elég jó a kondija a szintjén(max a multisok vernek...) és 15.000-ért nem viszik el.. szóval szerintem ez nagyon felejtős egy téma xD
  • Maximus4
    LOL

Te nem vagy normális:D
  • lajoskamajoska
    Sziasztok!
    Fontos hírt kell közölnöm veletek! Egy osztályon belül (Akkor 12.c) elkezdtük a Maffiozo.hu nevű játékot, több, mint egy éve! Mivel már rég elballagtunk, tartottunk egy házibulit, és arra jutottunk, hogy összeszedjük az accokat, és megpróbáljuk őket értékesíteni! Itt van nálam az összes acc adata, egy papíron, és mivel nem kevés energiát és időt fektettünk bele, ezért most egy csekélyke összegért tovább szeretnénk adni, ezeket az óriási fiókokat!

15 db fiókról lenne szó, ezek mindegyike 90. szint felett van, és az összes tulajdonságuk meghaladja a 100,000-et! Az erő talán 130,000 körül is lehet, mert arra jobban gyúrtunk!
    Mindegyikben több-millió dollár van! Kérem akit érdekelnek a fiókok, vagy érdekli valamelyik, kérem szóljon!

Elérhetőség: [email protected]

Várom a jelentkezőket!!

• kisgabo
    farmerama szinesebb, de nekem meg az az unalmasabb... pedig újitanak rendesen, nem mint a retek maffiozósok..
  • CattiBrie
    Pár napja én is újra regeltem ezen a csodálatos oldalon. :)
    Nagyon vicces játék, már ha csak a helyesírási hibákat tekintem. :)
  • Maximus4
    Én is játszom vele,mind a két szerveren.Már kezd egy kicsit egyhangú lenni.A farmerama viszont nálam tarol:)
  • kisgabo
    én befejeztem, 1 hónapja nincs szintlépés... :) a shakes & fidget viszont baba, és, jó a céh harc is.

próbáljátok ki, és törlitek a maffiozót, egy életre.
  • Maximus4
    Azt hiszem,hogy itt most nem arról van szó,hogy meguntuk-e vagy nem.Attól még,hogy nincs fejlesztés én szeretem ezt a játékot.Nem vagyunk egyformák,te nem játszol vele de más igen.
  • LoSA
    Tudod, az a gond, hogy te/ti még mindig ezen pörögtök... Már rég le kellene sz*rni az egészet, nem foglalkozni ezzel a játékkal. Nem értem, hogy hogy nem untátok még meg, ugyanazt csinálni minden nap, semmi fejlesztés, stb... Szóval nem vágom. Kár ezen a témán már pörögnötök szerintem! ;)
  • Maximus4
    Hihetelen!
    Nézegetem a családokat és megint előjött a régi hiba,hogy a rangomat alul össze-vissza írkálja ki.Tudom nem nagy dolog,és egyszer már javítva lett,de ez az admin banda egyszerűen nevetséges!Ilyen mértékben sz@rni bele az egészbe!Szánalmas társaság!
  • Mangoo
    Sikeres edzés! 202.5 alkalom edzéssel szert tettél 68.6475 erőre.
  • Maximus4
    Most jelen pillanatban az erő,de húzom a védekezést is ugyan addig.
  • KovicsX
    Értelek. És neked melyik a nagyobb, az erő v. a védekezés? :)
  • Maximus4
    Most már csak az erőre és a védekezésre gyúrj!Átírták a harcrendszert és a gyorsaság nem számít semmit.
  • KovicsX
    Üdv!
    Újrakezdtem a mai nap folyamán a játékot, bár már nem éri meg regelni, úgyis már sokkal erősebbek vannak, de kipróbálom magam :) Egy kérdésem lenne: mennyi az átlagos konditok? Mármint melyikre gyúrtok inkább? erő, védekezés, v. gyorsaság? Köszi szépen a válasz :)
  • 920814
    Jó éjt!És mégegyszer
  • 920814
    Én is próbálok kltúrált leni,de néha nem megy.Meg azt írta indoknak,hogy a regisztráció óta nyomja.Válaszban mondtam neki,hogy "én is minden nap játszok és egy kicsivel az energiám is több,nem?"
    Elején még talán mondtam is,hogy az nem olyan vészes sebzés egy 40 szinttel kisebb ellen.
    Például gaz hogy 3és fél ezret sebzett,de én meg majdnem 6ezreket az utolsó ellenfelemen.160-as szint körül van talán.Nézd meg család menün belül.
  • Maximus4
    Na,én mentem aludni.Jó éjt!
  • Maximus4
    Általában azok pofáznak akiknek szar a kondijuk.Azért 40 szint különbséggel nem tudom mire számít.Láttad a tegnapi harcaimat,nekem is volt nem egy 4ezer körüli sebzés.És akkor mi van?Nem értem az ilyeneket.