Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Video Converter!!!😄😄😄😄
majd Janúártól meg nem megyek suliba <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
itt fogok élõsködni meg a Ph-n és nem engedlek titeket játszani <#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz>
na jó akkor majd a Téli 😄 😄
Kis off nem tudtok egy jó video convertálót? :S
ZozCastellano megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Ezt a játékost ma már értékelted.
108
tnx
Hát ez jó volt..D😄😄:
De egy picit elnézted..😄😄😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
#115280 hát igen emlékszem rá de majd jön a nyári szünet és megint fent lesz mindenki <#nevetes1>#nevetes1><#nezze>#nezze>
Vagyunk itt azért egy páran nyugi..😊
Régen az viszont raj volt... egy páran itt voltunk vagy 3-4-ig....
4-tõl meg jöttek a reggeliek..😊
Na az volt a Non-Stop!!!😄
Szintet léptél! Új szinted: 33. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
na ez is meg lett 2 napi nem játszás mit tesz :S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Név:chavi Tel.szám:85172
1800xp:s
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
ZozCastellano megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Köszönöm!
MAXI
miattad csúszik az szb, most pár kórházra befizettél.
mert megtámadtam aki a top 5be volt.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
[Qglee] [lvl 66] [tel:29986]