Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van kb 3 napos képem de nem tudom fel tenni egy kép fel töltõ oldalra sem mert ki kapcsol ez a rohadt nettem :s
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
TPastrana199 Számom:25265
össze lett rakva most már komplett minden jó rajta de most van a be járatási idõ szak 😄 kb ahogy számolgattam vehettem volna a generál árán egy üzem képest kb 150 eurót rá költöttünk :S 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Lac-003
Tulajdonos: Laccerking
Tipus: 2008 Chevrolet Corvette Base 2dr Convertible
Állapot: 100%
Megprobálom ellopni!
TPastrana199 Számom:25265
AkAfinucsi megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Attis79 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
köszönöm srácok!<#worship>#worship>
Pihenj kicsit, Hátralévõ idõ:
20 days 18:10:55
<#banplz>#banplz>
(frissítettem és jó lett xD)
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Támadás
A Harc kimenetele
tito vs. kollojudo
kollojudo a gyorsabb, ezért õ kezd,
kollojudo nem talál el, így nem sebez rajtad!
Ak-47-t használva eltalálod kollojudo-t 7666.91 sebeztél rajta!
A nyertes: tito!
Súlyosan megsebesítetted kollojudo-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Muszály volt hoznom a papír gormát.
(Azért 4 szint különbség jelent valamit)
Akkor tud valamit a gyerek, lehet direkt hagyta kint a kariját.
Akkor bocsi,de hát meg kellett próbálni mindenképpen.
Tudod mit, én 32 vagyok,de bepróbálom õt,ha engem is lever akkor csöndben meghúzom magam,és aláírom,hogy profi a gyerek.
bár csak a kondit is így adná 😊
nem értem a dolgot, És offline azóta.
Szerk.:Nem kellett volna😛
Felhívnám mindenki figyelmét ,hogy Kínában órák óta alszik a top1-helyén egy 28-as szintû játékos<#integet2>#integet2>
Nem tudod megtámadni, mert másik országban van!
Vissza
japánban sincs
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Név:chavi Tel.szám:85172
Név:chavi Tel.szám:85172