Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
krisz2500 vs. szamuraj
szamuraj a gyorsabb, ezért õ kezd,
szamuraj nem talál el, így nem sebez rajtad!
Borotva-t használva eltalálod szamuraj-t 47293 sebeztél rajta!
A nyertes: krisz2500!
Súlyosan megsebesítetted szamuraj-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $15,524 volt
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózó : peppe73 - old lvl:13 new lvl:20 telszám:58616 Mafia1930 : peppe73 Xfire : peppe73
szb-re mennék! 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Maffiózó : peppe73 - old lvl:13 new lvl:20 telszám:58616 Mafia1930 : peppe73 Xfire : peppe73
telo : 86955 , akit erdekel
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
telo : 24291
minek irkálsz ide hülyeségeket?
egyik hozzászólásoddal ütöd a másikat.
#117197 - a telefonszám alapján te vagy regio
#117206 - saját magad ellen uszítod pénzért a többieket
#117210 - itt is saját magadra uszítgatod az embereket
ennyire unatkozol? <#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Szevasz M B G Aszt szeretném mondani neked hogy szeretném ha átküldenél nekem 100 ezret a számlámra mert gondolom hogy szeretnél tovább játszani És Még a mai napon szeretném a pénzt a számlámon látni mert ha nem akkor szolok a spanomnak és kivégez egy pilanat alat ! Mert 80 szintü ! Köszönöm elöre is :p
Opciók: Törlés - Válasz
ez durva picit nézzétek meg az adatlapját köszi mindenkki!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Támadás
A Harc kimenetele
Sanko19 vs. Faser
Faser a gyorsabb, ezért õ kezd,
Faser eltalál P90-t használva, 1.01-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod Faser-t 14175 sebeztél rajta!
A nyertes: Sanko19!
Súlyosan megsebesítetted Faser-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Az komoly ha egy 21es gyorsabb nálam...pedig én se vok lassú... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
SMS:89574
tel: 48473
csaresz vs. Marci93
csaresz a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el Marci93-t így nem sebeztél rajta!
Marci93 eltalál UZI-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Ak-47-t használva eltalálod Marci93-t 16427.64 sebeztél rajta!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de ne õt üsd,hanem marci93 at
Küldõ: regio - 69155 Idõpont:2009 Oct.14. - 19:25:12
elég sz@r hogy ugráltat egy 15 éves gyerek lol, de balf@szok vagytok ilyen egy családot vagy mit a kis 11 ess ugrál a nagyok pattognak lol az unokatesóm a marci 93 lol
Opciók: Törlés - Válasz
maffiozó: robocop
csaresz vs. regio
csaresz a gyorsabb, ezért õ kezd,
Ak-47-t használva eltalálod regio-t 12216.96 sebeztél rajta!
Jó a logod Maxi<#wink>#wink>
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
számom !! név ott lesz ha megkeresed! leboxolok mindenkit!