Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opciók: Törlés
Értékelés: Sikeresen értékelted ezt a játékost.
1434
köszi sofõrkém😄😄 grt😛
most vagy elfelejtettél dicsekedni vele vagy én nem olvastam csak😛
maffiozó: robocop
#117786 Elfogadtam.
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
2. Euro Truck Simulator
3. Maffiózó
4. FORMA1
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Autómodellek
haladunk!!!! nyomjuk a hszeket 😄 Hova lett Maximus,Keki,Andi,Atiiis,Crea és még a többi jó ember?????????????
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Van itt még egykét dolog ami hagy kivetnivalót maga után a te családalapításoddal kapcsolatban😊))
De mind1 is mondom én ezen nem vitázok ez a ti dolgotok csak elmondtam a véleményem errõl😄
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Rekord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
csak mert megint te pofázol.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
2. Euro Truck Simulator
3. FORMA1
4. Autómodellek
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Maffiózó
ezt be kell hozni 😄
És hacsak piTTa nem dönt ugy hogy más viszi a családját tovább akkor nemj hinném hogy jogod lenne neked ujra "behozni a divatba"...
Akinek joga lett volna hogy továbbvigye az egy családtag de õ is csak úgy ha piTTa rábólint erre szerintem😊)
De ez csak az én véleményem errõl a dologról😄
A másik véleményem pedig nem publikus nem akarlak lejáratni a fórumon😊 Megteszed azt te magad ha ebben az ügyben azt hiszed neked van igazad😛<#idiota>#idiota>
#117755: de ne gondoljál ilyeneket. miért más családját akarod divatba hozni? csinálj sajátot...
de legalább ne mondanád azt, hogy senkise foglalkozik velem :]
mind1, sztem be is fejezhetjük.
Losa: semmi bajom veled de most nincs igazad😊
Én sem örülnék ha kitennéd a családképünket de szerintem te sem annak ha a te családod képét kitennék😊
Az sg logó az nem tartozik ebbe bele mert az nem egy család amin annak idelyén összevesztél toysoldierrel...
Nekem sem toy a kedvencem itt de most ebben neki van igaza😊
msn-en talán kurva anyázva mondtam azt, hogy nem adom oda?
segítek, nem.