Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crea SMS: 11216
maffiozó: robocop
Na ezzel mentemis aludni sziasztok további jó játékot😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Na az már barátság..😄😄😄😄
Ezt még én sem hittem el..:S😄
TPastrana199 Számom:25265
Misi01-et pedig ütöttük valamiért vagy 1 hónapja...(azt már nem tom miért..:S😄)
Nagyon rosszul adja az xp-t:S
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Oct.19. - 21:46:20
Sikeresen megnyerted a harcot byzhouse ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Oct.19. - 20:42:04
Sikeresen megnyerted a harcot misi01 ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
Ekkora random csak nincs már 😄😄
KomorAndi megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
965
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
hali 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
sziasztok érkezõk! 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Attis79 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Köszi Szépen...😉
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
halli vannak reszvenyeim eladom oket mert talaltam es nem tom en hasznalni 40 000 db ot adok 1.2 millaert 80 000 et 2 millaert a 40 000 db napi 1-6 millioig terjedoen add haveromnak 4 nap alatt 24 millat adot irj ha erdekel de csak akkor <#idiota>#idiota>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ZozCastellano idõpont: 2009 Oct.19. - 21:07:23
ZozCastellano megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!<#worship>#worship>
de grat a lelkesedésedért ezt csípem😄
TPastrana199 Számom:25265
Üdv. Maximus...régen jártál erre😛
Maffiozo22, SMS: 23622, http://maffiozo.try.hu Maffiozo.try.hu Family
TÉK!!!😄😄😄D
Hát én ezt nem értem... Mien képet???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maffiozo22, SMS: 23622, http://maffiozo.try.hu Maffiozo.try.hu Family
25% alatt van az energiád, ezért nem tudsz támadni!
majdnem bevettem a képed 😊 pont ma gondolkoztam hogy csinálok egy ilyet.
ZozCastellano energiája 10% alatt van, ezért nem tudod megtámadni!
#117993 támadj...