Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lorenzo9 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship>
Lorenzo9 idõpont: 2009 Oct.26. - 23:47:24
Lorenzo9 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Thx😊ment az up😊
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Bolkáról és társárol mivel csak 2-en vannak mivel OnOff ki lépet.
Na a két "Admin"-ról meg van a pontos címük, telefonszám, fax egy szóval ami kell. 😊
Szóval belémkötsz?
<#idiota>#idiota>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
#119282<#integet2>#integet2>
maffiozó: robocop
Redbull756 idõpont: 2009 Oct.26. - 23:34:16
Redbull756 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship>
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
335
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Köszönöm a szöktetéseket de dolgoztam és onnan nem tuok fórumozni😊
Legalább kértél volna kölcsönt....de csak hogy tudd:
# A rabló link SPAM-elése, külföldi oldalon való reklámozása és különbözõ autosurf programokba elhelyezése vagy láthatatlan frameben való megnyitása a fiók törlését vonja maga után.
mielõtt teleszórod vele az oldalakat😊
A Harc kimenetele
toysoldier vs. Hunter79
toysoldier a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el Hunter79-t így nem sebeztél rajta!
Hunter79 eltalál Öklé-t használva, 1-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod Hunter79-t 18156 sebeztél rajta!
A nyertes: toysoldier!
Súlyosan megsebesítetted Hunter79-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
csak érjem el az 5 ös meg a 10 es szintet azt meghól
igaz én voltam a üje de azé mekapja
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a F.A.Q. ban nem találtam a választ de lene egy ojan kérdésem hogy az lehetséges hogy valakitöl ugy vegyünk részvényt hogy a bankon keresztül utalom a pénzt és a megjegyzésbe oda irom a részvény nevét pl: DOLL
ha lehetséges akor menyi idö kell ahoz hogy megjelenjenek nálam a részvények mer edig semi hir felölük se attol aki eladta nekem
vagy egyszerüen csak átvágta az agyam.
boBLeader megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
tenksz
help
Redbull756 idõpont: 2009 Oct.26. - 22:32:18
Redbull756 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
S4S1N0 idõpont: 2009 Oct.26. - 22:30:31
S4S1N0 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
<#worship>#worship>
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Szbre mennék kis szintû szervezõvel ! játékban elérsz telcsin ! Telefonszám: 68674
|Név: Soni| |Szint: 69|
hát ezvan..lesz még sztem ez jobb is.
olyan hihetetlen randomot tettek bele ami felesleges😞
ez van ezt kell szeretni:S
érdekes hogy minket 5. szinten bannoltak multizásért amikor még nem is volt a szabályzatban benne hogy nem lehet és vissza sem engedtek erre ezt a verebet meg visszaengedik most hogy benne is van a szabályzatban😄
na ezért nem birom én a bolkát mert egy részrehajló majom.
a dupla regekkel kapcsolatban már régóta filózok azon beregel-e a rokonság vagy sem 😄
diszkós 'multikirály' ferike meg külön kategória
de hogy a harcrendszert ennyire el*** ja az már igen....meg hogy a dupla regekkel nem csinál semmit.
Djferee bannolásárol nem is beszélek.
89
ööö. ilyenkor mit érez? :o
#119256: mér nem érted, hogy menj innen 😞
ugyhogy bolka maradt ennyi😊
Én ezt eddig is tudtam csak eddig nem volt látható a reg...most 1 hete van asszem.
most jól beégtem <#gonosz1>#gonosz1>
aki szb-t szervez oda szívesen csatlakoznék!
tel.számom: 42819
ciao!
Vagy ez elkerülte a figyelmedet?😛
SZIA!LEGYSZIVES NEZD MEG AZ OLDALAM , MERT EZ MAR NEM A MAFFIOZOROL SZOL!A GYERMEKEIMET CSICSKAZZAK DJFEREE ES AZ EGESZ CSALADJA EGY NAGY SZEMETRAKAS!GONDOLOM, HA VAN GYERMEKE VALAKINEK AKKOR KINYILLIK A ZSEBEBEN ES AZ ELETBEN IS LEUTNE BARKIT!KERLEK ENNEK ADJ FORUMOT A BARATAID KOZOTT IS MERT EZ NEM JATEK, EZ MAR A SZEMELYESSEGI JOGAINKAT MEGSERTI!KOSZONOM , HOGY MEGNEZTED, ESETLEG VAN VELEMENYED OSZD MEG MINDENKIVEL!UDV. SZEP NAPOT!
Opciók: Törlés - Válasz
Érdemes megnézni az adatlapját...szégyen hogy ezt engedik ezek a köcsög adminok és még visszaengedig DjFeree-t_S_S_S
Engem nem nagyon érdekel pont ezért 312 röl hirtelen -4 lett ma😊
Állapot:
Pénz: Szegény
Szint: 1
Értékelés: -163
Regisztrált: -
Belépve: Még nem lépett be
Még hogy nem bolka csinálja az oldalt ugye?😊 Dehogynem csak eddig nem merte vállani a kis maki😄
Azthiszem elkezdõdött a reset😊