Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
csoki!

mennék szb-re lehetõleg olyan emberkével aki küld is meghívót. 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Maximus4
Jó,akkor azok vagyunk.Csak egyszer már ez le lett tisztázva de te mégis kiraktad újra.Most erre mit mondjak,hogy ügyes vagy?Tudtommal csinált valaki más is sg-s logót és abba maradtunk,hogy azt bárki kirakhatja.De én befejeztem,mert egyáltalán nem fogom föl az észjárásodat mire jó ez neked,hogy már másodszor csinálod ezt.De lelked rajta és annak hívsz aminek akarsz csak aztán nehogy belehalj ha nincs kint semmilyen kép a profilodba😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

LoSA
Hogy ti milyen egy h#szt#s pics#k vagytok, komolyan mondom... HIHETETLEN! Egy vicc, ami itt megy, nem csodálom, hogy már tényleg itt tart ez a topic, d#glodik, stb... Kb ezért, nem kell ezen csodálkozni! Megmondtam, hogy le lesz cserélve és akkor mindenki azt csinál a logójával, amit csak akar... <#eljen><#mf1> És nagyon elegem van beloled ny#morék toy, nagyon örülnék, hogy ha hozzám se szólnál, amit egyszer már megbeszéltünk, mert inkább nem is írom le, hogy mi a véleményem rólad! Legszívesebben fent hagynám már csak azért is! Te most komolyan erre r#csizel, hogy kinek mi van fent profilba? Nem csak velem szórakozol, hihetetlen vagy! Sok a szabadidõd, mondták már? Próbálj már egy picit kiszakadni a kocka világodból! Ez csak egy javaslat volt!! <#levele>
És még egy mondat... Toto logot nem raknám fel, mert egyértelmû, hogy az a család logó. De nem látom sehol se az ELITE szót abba a logóba, csak az SG olvasható rajta, meg a Mafia! A család nevetek meg Elite! Akkor most mi van?! <#zavart2> Ti most akkor Elite-k vagytok, vagy SG Mafia? <#wow3>

Maximus4
Ez számomra fölfoghatatlan mit nem lehet megérteni azon,hogy ez a logó az sg elite logója!Aki nincs benne az nem rakhatja ki!Miért nem vetted le például a tottósok képét és rakod ki azt?Ugyanaz mint az sg logó!És ráadásul már egyszer ebbõl volt vita és akkor meg lett beszélve,hogy aki nincs benne az nem rakhatja ki,most csak azért is kirakod!És akkor csodálkozol,hogy így beszélnek veled?Tartsál bunkónak,nem érdekel de a képet én csináltam és ezért kérlek arra,hogy szedd le.Majd kirakod amit a bannermûhelyben kértél,ennyi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hatvanibaro
dehogynem akkor mi a lenyeg!!!! ha nem ez akkor mi?

megint azt hiszed hogy te vagy a hazigazda lattod.

nem vagy te senki se hogy meg tiltsad hogy ide jojek.

ennyi

(Admin)

toysoldier
akkor maradj csöndben.

nem az a lényeg, hogy benne van-e a szabályzatban vagy nincs, hanem az, hogy utána itt fenyegetõztetek...

jahogy ez tény. oké. de miért is? azt már nem tudod, mi?

kurvára nem hiszem azt, de te ezt is jobban tudod, ügyes vagy.
ez a mindig csak oltogatok téma meg már kurva unalmas, olvass kicsit vissza (pár száz oldalt)
jahogy csak akkor szólhatok akármiért is, ha elõtte már maximus szólt?
megint nagyon értelmes vagy.

az hogy kivételeznek velem meg jó vicc volt.

nyugodtan hanyagolhatod az sg-t mostantól, nem fog senki hiányolni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hatvanibaro
sokan tudjak hogy az vagy.

nekem nincs semmi kozom a logodhoz nem is akarom hogy kozom legyen hozza.

mellesleg el arulok neked valamit, biztos tudod, amikor mi csinaltuk a multitt, akkor meg nem volt ki irva a szabalyzatba hogy nem lehet most nezd meg ... ki van irva!! es meg is csinaljak.

s*gg nyalo vagy ez teny.

hazigazda, azt hiszed hogy te vagy az mindenkit csak le oltani tudsz,
es te jobban tul dramatizalod mint maximus.. ha nem szol akkor te minek pattogsz hogy igy logo meg ugy, (ha most en beszeltem volna igy ahogy te, vagy mas mar reg figyelmeztettek volna, vagy ki tiltottak volna, de nyugi veled ki vetelezik mindenki )

(Admin)

LoSA
Nem játsszom az agyatlan segget, de eskü nem vágom, hogy mi bajod van?! De nem is izgat... <#zavart1>

Na, szerintem NE veszekedjünk ilyen hülyeségeken!! Engem nem érdekel a téma, toysoldier meg hagy pörögjön, tényleg abszolút hidegen hagy, hogy mi a baja! <#wow3><#nyes><#levele> És én be is fejeztem a témát!

toysoldier
de azon is van a hangsúly, mer alig lehet értelmezni az "írásod"

hát te télleg hülye vagy baszod..mikor írtam, hogy én vagyok az ész meg a nagy fórumozó?
és kinek a seggét nyalom?

te meg annyit érsz, hogy amikor bannoltak téged CSALÁSÉRT, akkor itt fenyegetõztél a haverjaiddal együtt..
sztem ennyit arról, hogy ki mennyit ér..

a logóhoz amúgy neked is mi a fasz közöd?
semmi, úgyhogy akár csöndben is maradhatsz.

#120737: te érted egyáltalán, hogy mit beszélsz? milyen házigazda?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hatvanibaro
okok, nem is neked szolt ez volna , csak ugye a hazigazda meg jegyezte hogy tanuljak meg irni,

ne tettese magat mar ennyire intelligensek MERT NEM AZ😊

(Admin)

ÁjjLe BoBBi
természetesen nem az ékezet hiányát hanem a szóhasználatot szerettem volna idézni.

Hatvanibaro
jah mellesleg kohognek = köhögnek csak nincs ekezetem ... errol ennyit HAZIGAZDA...

nem a topic k*rvul el hanem a topicon levo emberek.. csak nem veszik magukat eszre .

(Admin)

Wintonio sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
4S1N0 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Köszi.<#worship>

Maffiozo: balint111 lvl 70 Telefonszám: 94382

ÁjjLe BoBBi
nem csak õ, de még jópáran csak 1-2 hsz-t "kohognak" be vagy már egyáltalán nem is látogatnak ide.

de már ez is ki lett tárgyalva egy párszor. elkurvult a topic. :C

Hatvanibaro
nem az irason van a hangsuly

hanem amit te csinalsz, hogy azt hiszed te vagy itt az esz
meg a nagy ,,forumozo" de mindenki csak egy s*g nyalo-nak tart.
max azok nem akiknak nyalod a se**et , be kohogsz neha egy hsz azt csa kb ennyit is ersz.

logohoz vissza terve , most neked mi bajod lesz ha kint van a logo?

le vagjak a karod vagy mi? nem hinnem

(Admin)

ÁjjLe BoBBi
Neked most miért kell agyatlan segget játszanod?

Még írtál is erre, amire választ is kaptál.

Szerintem nem lehetetlen összerakni.

LoSA
Hanem neked akkor mi a bajod? Mit ártottam neked? <#nyes>

ÁjjLe BoBBi
mellesleg én leszarom mit raksz ki a profilodba...
...én nem a logó miatt pofázok.

LoSA
Haggyjad hagy drámázzanak! <#nyes>

"Sajnos elvesztetted a harcot toysoldier ellen"! <#nyes><#nyes> Ezzel semmit se érsz el!

ÁjjLe BoBBi
most amúgy jó hülyeséget írtál.

toysoldier
tanulj már meg írni..

ha nem tartozik oda, akkor mi a fasznak rakja ki a logót?
ennyi erõvel az összes család képét kirakhatná, mer tetszik neki..

toysoldier
azok hsz-ek.

am te csak ne beszélj sztem..

Hatvanibaro
hagyuk mar maximus nem dramaza annyira at mint o.

akkor mirol van szo? most meg egy logon igaza van losanak ennyit lovagolni... tudjatok tik is hogy nem tartozik oda akkor meg had legyen neki kint ha teccik

(Admin)

ÁjjLe BoBBi
<Õ is az.>

Hatvanibaro
erre csak azt lehet mondani az egészre hogy oda sz**tok ahol esztek srácok

(Admin)

ÁjjLe BoBBi
csak a hivatásos flémkutyáknak lehet.<#hehe><#vigyor>

ÁjjLe BoBBi
amúgy bobleader, amúgy.

Hatvanibaro

maximus ez mi?

csak o beszelhet így a topicon akinek nem kell ki *-zni a tragad szavakat.... ?

(Admin)

LoSA
Mondom, hogy majd csináltatok egy újat és akkor befoghatod... <#levele>

toysoldier
már írtam neki, nyugi

de szólhatok mert akkora egy fasszopó vagy, hogy csak más képét tudod ellopni...

LoSA
OKs, szedetsd le vele... Sok Sikert! <#levele><#nyes>

Ha módosítok rajta, akkor aztán egy szót nem szólhatsz te kocka... <#nyes><#beka2>

toysoldier
olyan gecihülye vagy, hogy az hihetetlen :|

am meg szinezd ahogy akarod, az admin úgyis leveszi majd.

LoSA
És engem meg nem érdekel... Ezt kb ez az 4-5 "pampogó" ember tudja! Nem tudom mit kell ezt ennyire túldramatizálni! De tudjátok mit?! Megcsinálom kék színûra és úgy teszem ki és akkor egy szót nem szólhattok, mert nem azt használom. Úgy jó lesz mindenkinek? 😛 Foglald el magad valami mással és ne azzal, hogy én mit rakok ki az adatlapomra! Csövi!!

toysoldier
már egyszer elmondtuk, hogy kurvára nem az..

LoSA
Te amúgy ki vagy? <#nyes>

LoSA
Haggyjatok már engem ezzel a hülye logóval... Én ezt egy "általános logónak tekintem", és tetszik... Ennyi! És lovalgolhattok tovább ezen a témán! 😊

Terensz
lolmivanitt

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

ÁjjLe BoBBi
te egy akkora darab szar vagy bazdmeg hogy ha feldarabolnálak és szétszórnálak, mo. termõterületeinek a trágyázása az elkövetkezendõ 100 évre meg lenne oldva.

toysoldier
ebbõl is látszik, hogy egy csicska szardarab vagy (:

Maximus4
Miért jó ellopni más családnak a képét vagy logóját????

LoSA
Nem érdekel... <#mf2>

toysoldier
losa, az sg maffiás képhez még mindig semmi közöd.

ÁjjLe BoBBi
és egy 20 szinttel magasabb sg-s támad be és üt le?
losa...szar vagy bazdmeg. <#levele>

ÁjjLe BoBBi
fúú...hát ez tényleg nevetséges.
akkor az nem nevetséges hogy a nagypofájú haverja lebombáztatja magát, aztán rámküldi az 5 szinttel magasabb haverját aki azóta már 2 alkalommal is kinyitotta a pofonos ládikámat 😄DD

666miki666
<#nevetes2>
Biztos a Fiúk a klubból-t nézi <#hehe><#hehe><#hehe>

szerk. Vagy toy te nézel filmeT? akkor nem <#nevetes2>

Wintonio---SmS:4444 &#8220;Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)&#8221;

toysoldier
Küldõ: leffty - 92459 Idõpont:2009 Nov.15. - 13:46:21

legalább a harcot elküldhetnéd! ha már voltál olyan bátor hogy 22 szintel feljebb megtámadj nevetséges vagy!

megyek is filmet nézni 😞

toysoldier
kolumbia

666miki666
<#integet2>Üdv!

Eddig csak a szájuk jár pedig nem mentem el Kolumbiából és ez energiám is 10% fölött és semmi. <#nevetes1>

Wintonio---SmS:4444 &#8220;Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)&#8221;

ÁjjLe BoBBi
😉)))
hol ütötted le?

csõ max

Maximus4
Sziasztok!

Ha kell segíteni szóljatok!