Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
nem most jotttem le a fal vedorol mind1.
azert nem jarnak mar ide se nagyon amilyen tarsasag alatalaban van itt.
ezt mindenki ugy gondolja ahogy akarja ( aki nem inge nem veszi magamara)
ide se jovok mar fel tobbet.
Sziasztok.
(Admin)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pontosn tudod melyik.. de hat nem birok mar rajtad meg lepodni.
(Admin)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a játéknak már most nincs értelme, maxival már taglaltuk ezt is pár sorral lejjebb. nem volt flém. még flém szag se...
200 lvl sohasem leszel.!
(szerinted addigra mar mi erteleme lenne?)
szipru csako lehet crea is , mar addigra pff vagy 400-asok lennenek mire te 200-as. , meg lenne a kormanyzo melo is , ujitas a kanyarba sincs.. akkor mirol van szo?
(Admin)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
csupán írtam ide annyit hogy kabbe a faszt. ennyi 😊
attól még nem vagyok nyomorék mint ahogy te is írtad stb. leszarom amúgy.
mellesleg:
Szintet léptél! Új szinted: 33. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
24 órán belül léptem még egy szintet. egészen pontosan 22 óra kellett az ismételt szintlépéshez. akkor most sztár vagyok? mikor leszek lvl 200?
akkor meg kerdezed h miert , es akkor kaptal volna ra egy indokot.
csak amint latod akkor te is ugyan olyan vagy mint a tobbi ember akik ha pl en le verem pl XXX jatekost, es el kezd beszelni h ezert meg halsz ki nyrlak blabla. te is ezek koze tartozol ennnyit rollad. en nem nyertem mert nekem ebben nem volt nagy siker elmeny h le vertem egy 32-est. vagy hanyas vagy.
(Admin)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
RENDBEN HAGYJUK NYERTÉL!!!!!! :_ASD?_:SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄
#121076: le nyomhatsz 94 órát is de minek ha nincs látszatja??
hülye vagy te csak nem forogsz , én hozzad se szóltam te írtad hogy idézem: onoff minden elismerésem, ügyes voltál, kabbe a faszt.
(Admin)
na szopki akkor denevér!!
hiddmeg bau'sz, lenyomok neked 72 órát is, meg vannak a módszereim...😉
egyébként meg leszarom hogy ki kezdte(te kezdted)!
haggyál zsidaj!
akkor minek josz sirni h 30 40 szinteket vernek rad.. ha te 48 orat jaccol amit ketve hiszek, akkor azon lenne valami latszat is.
egyebkent meg te kezded el h kabbe a faszt , mar en se csillagozom ki hiszen masok sem teszik.
akinek meg nem teccik hogy cigany vagyok le szophat be nyalal.
bobika.
egyebkent is kit hat meg vagy egyaltalan ki kerdezte hogy az elozon is jaccotal.., nem az elozorol van szo hanem a jelenrol..
(Admin)
egyrészrõl elmondanám hogy ismerem a játékot, az elõzõ fossal is játszottam.
hol írtam azt hogy adott esetben nem tartoztam azok közé a hiperkockák közé?
és az is csak egy feltevés volt, mert másképpen (sehogysem) lehet elérni azt amirõl írtam. azt sem írtam hogy 48 óra intenzív játék után nem volt meg 2 szint! mirõl beszélsz te húgyagyú ZSacskó!?!??!
egyébként ha jól pont neked kéne a zsákomat az arcodra húzni, csalás ügyben asszem neked nem kéne felszólalnod kuvasz!
na de nem is rabolnám tovább az idõdet az olvasással, mennyél nyugodtan vágd fel az ereidet egy kettétört ecetes ollóval.
R.I.P! :C
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
szb-re van 2 hely !
Telefonszám: 37849
Holnap is akkor 😄
Szerk: ha nem csinálsz semmit persze
(Admin)
orat jaccol, es nem lepsz minumum 2 szintett, akkor egy nyomorek vagy.
100 szint fele meg mar konnyu szintett lepni.. napi 3 is ossze jon...
(Admin)
Bobbi teljesen igazad van, az ilyenek tuti kockák sõt H
hiperkockák vagy pedig jó programozók 😄 szerintem
Engem konkrétan nem érdekel ki mekkora szintû, agyongyúrt számomra ez csak kikapcsolódás néha. Mostanában egyre ritkábban. Egy kis izgalomért meg kell támadnom pár magasabb szintût hogy küldjenek rám valakit.
De ez sem tart örökké. Sajnos ráuntam az az igazság.
De még elpötyögök vele emailolvasások közben.
Amúgy szbre 2 ember kerestetik!
sajnos ami most van már tényleg az alja...nem két óra mire betölti, nincs leszakadás stb, lehet játszani, de már rohadt unalmas.
"mert a fejlesztésekben örömködünk és szórakoztatjuk magunkat ahogy eddig is": hát tudod ezzel csak az a baj,hogy semmi fejlesztés nincs és már dögunalom a játék.Többek közt ezért is hagyták abba a játékot sokan.Pár hete írtam az adminnak és kérdeztem,hogy várható-e valami,mert az sg kihalt,sokan befejezték stb.Természetesen választ azóta sem kaptam<#levele>#levele> De bezzeg amikor itt valaki miatt írtam,mert bannolták és gondolom segítek az illetõnek,arra bezzeg rögtön válaszolt.Most erre mit mondjak,ha nincs kedve fejleszteni vagy nem ért hozzá akkor meg minek az egész.De ebbe nem akarok belefolyni.
Szánalmas fos...egyre inkább ezt kell mondjam. Az a baj hogy így viszont ez a dolog sosem fog megjavulni. Jobb esetben elõbb utóbb már tudomást sem veszünk a lvl 400as karakterekrõl mert a fejlesztésekben örömködünk és szórakoztatjuk magunkat ahogy eddig is. Rosszabb esetben ez az egész szar elõbb vagy utóbb úgy fog magába roskadni és eltûnni örökre hogy öröm lesz nézni.
Én csak egy-két dologra lennék kíváncsi.Akik csalnak,azoknak miért jó,hogy nem a saját "erejükbõl" jutnak el oda ahova,vagy mi a céljuk még a játékban?"hatalomvágy"?,hogy senki ne legyen "nagyobb" mint õ?mert akkor mi van?kevesebb lesz tõle?lenézik a barátai(már ha vannak)?
Én biztos lekorlátoznám valahogy a szintlépéseket.Bár ezek a bannolási esetek számomra egy kicsit furcsák.Ki-be engedik a játékosokat csinálhat amit akar,már megjavult címszóval.Sajnos ezek ellen mi nem sokat tehetünk,"tûrnünk" kell😊
Nos Én nem is akartam senkit felelõsségre vonni, nem is érzem úgy hogy bármi jogom lenne! Ezt a dolgot csak példaként szerettem volna felhozni, mert véleményem szerint ha valaki reggeltõl estig, estétõl reggelig csak a maffiozo elõtt ül, még akkor sem érhet el arra a szintre, azokkal az értékekkel amit ebben a kis szösszenetben taglaltam.
...és ügye ekkora folyamatos person & machine kontaktus van 😉))
tehát azok a dolgok még véletlenül sem férhetnek bele amit a magánélet csodásságaiból említettem és ezzel feltételeztem is hogy azért mindenkinek jut valami belõle.
Van olyan amibe én is egyetértek veled,DE.Én úgy gondolom,hogy senkinek sincs joga ahhoz,hogy másvalakit "felelõsségre" vonjon,hogy mit és mikor csinál a magánéletében a párjával vagy egyedül.Ha neki(k) úgy tetszik akkor nyomják napi 24 órában,ha ez csak úgy megy,hogy csalnak akkor lelkük rajta.Azért vagyunk egy jópáran akik tisztán és becsületesen játszunk,mert nekünk így jó nekik pedig úgy.Bár a nyálverõs részét én is utálom,hogy ilyen meg olyan nagy szintû,szánalom.Legyen ez az élete ha ezt akarja.
Nem vagyunk egyformák,ebbe bele kell törõdni és szerintem nem kell az ilyennel foglalkozni.Hozzáteszem az ilyen magas szintû játékosok miatt is veszti el a játék a "varázsát".A lényeg,nem szeretném ha ebbõl kialakulna valamilyen személyeskedõ vita vagy ilyesmi.