Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egész nap ütném akk<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
nah most majd lehet gyurni fensire amig bannolva van😄
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
(Admin)
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
fel neztem a jatekba multkor lattam ki toroltel baratlistarol😄😄
(Admin)
nagyon szinpatikusak neked ez a fensi<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
(Admin)
hat en ugy hallotam h a fensi fel torte kawanak a karijat es 27 millat vett le.😄
ennyit hallotam.😄
majd figyelni kell az esemenyeket jarjal fel a jatekra gyakrabban😄
amugy hogy vagy?
(Admin)
Crea SMS: 11216
A totto is megköszönheti az Adminnak,h végre a leggörényebb taguk kiszállt a játékból 😄😄 így már nekem a tottoval bajom sincs 😄
Visszatérek már lassan én is, ha Fensi nem rontja a levegõt a játékban 😄
Most is írtam remélem most már ír is...
#121569 szólok a régieknek jöjjenek.
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Attis79 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Redbull756 idõpont: 2009 Dec.11. - 17:49:42
Redbull756 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
mentek az uppok 😄 köszi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mentem melózni<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#levele>#levele>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
5 szinttel feljebb copyztál xD
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Dec.11. - 16:35:47
Szintet léptél! Új szinted: 51. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +2
Áj bi bek!!!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#121547 Jó át írom 😄
#121539 Szia,téged miért akarnak banolni???