Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
micsinált veled? 😄d
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Éppen dolgozol, munkából hátralévõ idõ:
00:01:35
utána támadok...
ja....várjá má nem is tudok már támadni<#idiota>#idiota> ugy hogy majd támadj
nemtudok 😄
késõbb nyomunk egy harcot?
4750xp
valaki jöjjön már fegyosnak, 6os szervezõ
toy: már megvagyunk<#whatever>#whatever>sorry
Sikeresen megnyerted a harcot Secret ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
Sziasztok mkinek😊
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
xD
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
3 387 000$
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
#123217: kb.20 perce vettem egyet és +4% lett!Nem kicsit izgultam!<#vigyor3>#vigyor3>
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Crea SMS: 11216
Nem akarok offolni,de az mennyivel jobb,hogy elmész valahova és seggrészegre iszod magad?Attól nem leszel "különb",hogy te buliztál valahol és elmondhatod magadról,hogy nem voltál a gép elõtt.Kinek mi a fontos.Hála istennek nem vagyunk egyformák.
A másik meg,ha jól emlékszem te voltál az akinek annyira fontos volt,hogy SG-s forumozónak tekintsenek.Ma meg 2.-a van és csak most írtál ide.Szóval nem biztos,hogy le kellene szólni azt aki esetleg itt volt vagy éppen játszott.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Biztosan tudtál volna valamit csinálni, de hát a TE dolgod! De hogy éjfélkor Maffiozo?!?! Anyááám! <#wow3>#wow3>
Én is itthon voltam egymagam és csak ezt tudtam játszani, és nem vagyok KOCKA!
Úúúristen! Ez komoly, hogy ennyien voltak fent szilveszter éjszakáján? Hát ez már dúúrva... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
😛