Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Redbull756
hali😊

ÁjjLe BoBBi
nem para...ha jól nézem óránként lehet, kimegyek megrágok egy cigit, utána bepróbázhatjuk...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Maximus4
Kár😞Én is mennék valakivel.

Na jó,én kiveszek szabit a játék miatt<#banplz>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ÁjjLe BoBBi
jaja egyet megnéztünk

Maximus4
Crea,ez neked való lenne😄

GSM Bolt

Munkások: 2
Fizetésük: $150/nap
Max KP: $300,000
$450,000/ 4. Szint

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Voltatok már?

Maximus4
Az új családtag: Crea sikeresen felvéve, értesítettük.<#worship>

ÁjjLe BoBBi
na crea merre vagy? itt a következõ pénzszállító rablás ideje! 😄
...ejj bazmeg de fura ezt még leírni is...😉

Maximus4
Valakinek muszáj😊Én is remélem,hogy visszajönnek páran már a család miatt is és persze téged is szívesen látunk itt😊Mindenesetre nagyon jók lettek a frissítések!

Hát sztem 100%! Legalábbis a törzsfórumozók visszatérnek sztem, most, hogy az újdonság erejével hat az egész. Elõször mikor ma felléptem ide, azt hittem már nem is létezik ez a topik, mert akikkel innen jóban voltam azokat alig láttam online és, amikor korábban néha felléptem ide, elég kevés hozzászólást láttam, szóval örülök, hogy nem untál rá és kézben tartottad az egészet! <#eljen>

Sms: 15556

Maximus4
És remélem a topik is fellendül újra😊

Sziasztok! Rég jártam erre, már a visszavonulást fontolgattam, mert eléggé monotonná vált a játék és néha felléptem, hogy elnyomjam a cuccaim, erre ma végre visszajött a kedvem az egészhez! Most végre visszajön a feeling, mint az elején! Grat a fejlesztésekért <#taps>

Sms: 15556

ÁjjLe BoBBi
ez durva....úgy tûnik a család részén még nagyobbat dobtak...vagyis inkább úgy tûnik hogy az egész így már a családozásra van kihegyezve.
megyek is nézek egy helyet magamnak 😊

Maximus4
Te jó ég!16 családi bûnözés van!

Maximus4

crea
Küldõ: Admin - 0 Idõpont:2010 Jan.14. - 10:42:28

Kedves Crea! A számládon jóvá írtunk 75 pontot. Üdv: Maffiozo.hu
Opciók: Törlés - Válasz
<#eplus2><#eplus2>

Crea SMS: 11216

Maximus4
Küldõ: Admin - 0 Idõpont:2010 Jan.14. - 10:35:00

Kedves maximus! A számládon jóvá írtunk 33 pontot. Üdv: Maffiozo.hu<#eplus2>

ÁjjLe BoBBi
nagyon keményet kalapáltak ezen a maffiozon...és ettõl váratlanabbul nem is tehették volna mindezt...
asszem a kajám és a wc-t a gép mellé kérem. -._:😄_?ASF_:F

Maximus4
Jó rendben,de hangsúlyozom engem nem érdekelnek a rangok.A lényeg az összetartás.És az üzletet láttad?Arra is kiváncsi vagyok mi lehet😊

crea
Szerintem te jobban értesz az emberek nyelvén 😄😄 én kiskirály vagyok,ha mondok valamit 😄 szal én ragaszkodnék hozzád... csak csináljuk meg minél hamarabb mert nagyopn jo funkciok vannak ott, most nézem csakoékat 😊
Külön van ott is fejlödés..támadások után kap a család xp-t...stb 😊

ÁjjLe BoBBi
...de legalább 1 óra múlva megint lehet próbálkozni...ki tudja mekkorát lehet szakítani...
tombolát is vettem amennyit csak engedett :Ð

ÁjjLe BoBBi
Sajnos nem találtátok el az útvonalat, a pénzt leszállították.

deszar hogy matekozni kell merre viszik...-.-

Maximus4
Szerintem a taktikai dolgok a családra vonatkoznak az tuti.

Maximus4
Jó hát nekem mindegy,hogy ki a don lehetünk ketten.A lényeg,hogy újra kell szervezni a családot,mert az utóbbi idõbe szétszéledtünk és ehhez már szerintem nem elég csak egy kép a profilba hanem aktivitás kell a játékban és itt is vagy "máshol".

ÁjjLe BoBBi
vagyis mégsem 😄
csak két ember kell hozzá...érdekes meglátjuk mi lesz

crea
Én meg téged 😛 de köszönöm! Amugy lehet 2 Don is..lásd Prohardver család. 😊

ÁjjLe BoBBi
maxi kellene még egy sofõr hogy lebombázzunk egy pénzszállítót...mit szólsz? behívhatlak ? 😄

Maximus4
Sziasztok!

KIveszem a hóesést,persze.De én Crea-t ajánlom családfõnek.Mindenhol a legnagyobb színtû a don.

ÁjjLe BoBBi
nice 😄
jólvan majd írj

crea
Éberség: 86/540 <16%>

én ha felébredtem 😄

ÁjjLe BoBBi
ki jön pénzszállító kirablásra ? 😄

crea
Maxi!

Ha senkit nem zavar kivennénk ezt a hóesést?

Bocs már,h iylet kérek,de meloba fos gépem van és mocskosul belassul, ha forumon vagyok semmit nem tudok csinálni 😄 pls help.
eddig ugy oldottam meg,h nem jöttem fel 😄 de bizok benne lesz élet 😄

Krszti1160
És én hogy fizessek???

Külföldrõl még nem tudunk SMST fogadni, hamarosan ezt is bevezetjük.

Akkor velem mi lesz?? :S Most kérjek meg valakit hogy szánjon rám 200ft-ot? S:
ÁjjLe BoBBi
felébredek is újítás van...a maffiozo újítása? hihetetlen

crea
És akkor majd azért sirnak mert egy doboz cigi árát ki "kell" ( lehet) fizetni félév szórakozásra....

Krszti1160
Mi a jó isten van ezzel a maffiával???Mindenki rinyál hogy nincs fejlesztés éss erre kapunk egy GIGA Nagy fejlesztést 😄😄😄:
crea
Üdv!

Eszem-f*szom megáll 😄

Este lefekszek, reggel jövök és rá se ismerek a maffiozora..mondom basszus hány honapig aludtam? vagy mi van?! hol vagyok 😄
nemsemmi fejlesztés azért, bár még felét se néztem át, de le a kalappal.
Az hogy fizetni kell az extra szolgáltatásokért egyáltalán nem zavar. Azért az oldal müködtetése se 2 ft és ennyit talán megér a szorakozásunk. Akinek nem az meg játszik tovább ugy mint eddig, igazábol különösen nem befolyásolja a játék menetét! 😊

SG Elite család ( ha lesz) akkor én Maxi-t javasolnám családfõnek. (de mint a villám..nézném a családfunkcioat 😄😄 ) csak akkor jo lenne, ha ujra feléledne az élet az SG tagok között, mert minek egy csonka családot létrehozni?! 😞

toysoldier
boldog szülinapot <#smile>
aszittem idõsebb vagy nálam 😄

am sztem ha csak családhoz veszel cuccot, akkor egyszer belefér ez a pár száz forint

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

atiiisanevem
végre valami, hát nem tudom, én inkább eliszom a pénzem😄 tegnapelõtt volt szülinapom (18) xD de azt meg nem költöm erre <#banplz>

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

toysoldier
oo shit mennyi fejlesztés :o

engem nem zavar, hogy fizetõs lett, úgyse nagyon fogok vásárolgatni, csak a családhoz

ez amúgy mi?
Támadás: 0 Védelem: 0 Taktika: 0

nem találtam még róla semmit 😄

közben beruháztam tombolán is, jól jönne az a 4,6 millió 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

atiiisanevem
sziasztok, látom végre beraktak valami fejlesztést a családot, és ezt a pontredszert. pont ettõl féltem😊 hogy fizetni kell ezért az egészért. így már annyira nem jó poén szerintem... vélemények?

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

komorandi
Sziasztok!
Én felajánlok 2,5 millát a családhoz,és szerintem Maximus legyen a don!
Itt is jól megállja a helyét,és jó Góré....

MAXI

666miki666
Sziasztok!

Csináljuk már meg az sg családot! Ha kell összedobjuk a lét. Maxi legyél te a don 😊

Wintonio---SmS:4444 &#8220;Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)&#8221;

Maximus4
Megyek,megpróbálok aludni😊

Jó éjt!

kibe
jaja.😊

Maximus4
Ez is baromi érdekes dolog lehet a családnál:

Üzlet: Ebben az országban nincs üzletük.

kibe
Külföldrõl még nem tudunk SMST fogadni, hamarosan ezt is bevezetjük.

😄😄 mondom veszek egy 4 pontott de hat nem lehet😄

magyar a telefon magyar kartya is van benne de azt irta hogy az sms-t nem sikerult el kuldeni.

#123650 : tenyleg ..😄
#123649: jogos !! es meg mi nem is tudunk szinte semmit ami meg benne lehet a csaladban.

Maximus4
De vak vagyok:

"Egyedi autó Az autóképe és neve akármi lehet, te választod. Tankja: 100 literes, Gyorsabb utazás, nem lehet ellopni. Ha a kúton kifogy a benzin, ebbe akkor is tudsz tankolni. 25 pont"

Maximus4
Börtönben vagy, hátralévõ idõ:
00:01:55
Fizesd le a rendõrt és egybõl szabad lehetsz😛

Mindenesetre azért nem kevés fejlesztést csináltak,úgyhogy minden elismerésem!

kibe
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Jan.14. - 1:49:22

Sajnos nem találtáok el az útvonalat, ezért a célpont letudta szállítani a pénzt, de útközben megláttatok egy másik szállítót amit sikeresen kiraboltatok. Zsákmány: $38,245
Opciók: Törlés - Válasz

1000xp

szerintem nem tudom😄 az lesz az egyedi auto aminek 100literes a tankja nem?