143580
Maffiózó
-
Liszi #168 én eddig 3 kocsit tudtam ellopni :D :$ -
#167 nem tom, 6%-nál nem próbálkoztam :DDD
de elég sok kocsit loptam 18%-nál is :) -
Liszi #166 az a baj, hogy van bennem egy ilyen "márcsakazértis" :D nem nyugszom, amíg nem csinálhatok akármit, nem leszek valami "hírhedt gangsta" :D:D -
Liszi #165 és ez meg is fog valósulni, mármint hogy több kocsit fogok tudni ellopni? vagy ez csak ilyen kedvcsináló százalék? -
#164 Rajtam nem segített:DDD -
#163 6%-ról 18%-ra nő a kocsilopás esélye :D -
Liszi #162 még 30 kell akkor, bár nem hiszem, hogy fog valamit is lendíteni rajtam :D -
#161 összesen 300 XP :) -
Liszi #160 a 300 XP-s "esélynövelés"-t úgy tudom elérni,hogy összesen van 300 XP-m, vagy 300/600 kell? -
Rundstedt17 #159 A százalék elég elcseszett olyan a 22 is mintha 5 lenne.én már nem bírtam:D -
Liszi #158 14-szer próbáltam meg a tűzjelzőset, persze hogy egyszer sem sikerült :) -
#157 először postázni kell másik országba
kiszúrja a szemed a piros Postázd! felirat -
#156 Most sikerült egy Mustangot lopnom. De egy szakadt szart...4500dodót ért. Aztán mikor elakartam adni lecsuktak:DDD -
Rundstedt17 #155 Ebbe a játékba?a 18%-ék 5-t jelent?8-szor próbálkoztam öxesen eddig egyszer se sikerült...már a 300 xp is agyamra ment öxexedni...kb 20 zsebmetszésből 3 sikerült...hm..most 600ig?tehát 300xpt a 7xp sikertelen lopásokal xedjem öxe...mintegy 45katingatás.. -
Liszi #154 semmit nem tudok csinálni amitől fejlődnék; dolgozni nem mehetek, autot nem tudok lopni, bűnözni nem tudok, sőőőt, ami még tetszene: autot nem tudok venni, se garázst se házat.
de például azzal sem vagyok teljesen tisztában, hogy számít-e az, hogy melyik országban próbálok autót lopni. -
#153 Nekem is kb 17-18 próbálkozásból egyszer sem sikerült autótlopni... -
#152 ugyanez van velem is.. lassan már kezd elmenni a kedvem a játéktól.. -
Liszi #151 nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kicsit idegesít, hogy három nap alatt 2 autot tudtam ellopni, kétszer sikerült a tűzjelzős bűnözés, és egyszer a zsebtolvajkodás.. a többi mindig börtönnel végződött. lehet,hogy elég gyenge a profilom, vagy nem tudom.
Szint: 2
Össz XP: 182
Erő: 37(+1.11) Védekezés: 36 Gyorsaság: 36(+7.16)
de így elég nehéz összeszednem az XP-ket. -
Liszi #150 LOL, nekem is ezt írja ki :D -
#149 "Ma már voltál dolgozni." WTF? Most ültem a géphez :D -
#148 nálam három napig volt két darab, mert nem tudtam utánuk utazni, nem lett semmi bajuk -
F1re #147 nem :) -
#146 A lopott autót el tudják lopni tőlem? :D -
#145 Az miért van,hogy nem tudok semmit sem eladni? Kiírja,hogy az oldal hibás -
#144 Bocs vaklárma -
#143 Másnál se megy az oldal? -
#142 Én már loptam egy Subaru Forestert meg egy GT Mustangot! -
#141 Autólopás baromira nem akar öszejönni:DDD -
#140 Értem, köszönöm! :) -
#139 Nem,azt csak a szervezett bűnözéshez lehet használni vagy eladni. -
#138 A lopott autókat ugye nem tudjuk berakni a garázsunkba? -
#137 Mire letelik a börtön visszatölt 1 energiát, meg egy bátorságot ... jobb ez mint a bűnözés... -
#136 Természetesen. Ha utazol, vagy börtönben vagy, vagy akárminél időt számol kilépsz/ledob net is megy a játék.
3 kocsit sikerült már lopnom kb. 10 próbám volt mióta 18%-nál vagyok... :P
azért így több xp-t lehet kapni... -
#135 okés köszi mindkettőtöknek. :] -
#134 Én tegnap lefektettem mikor elmentem géptől és reggelre 100%-os volt minden. -
#133 Szerintem ugyanúgy töltődik. -
#132 hát nekem ez a sokkal többet tudsz majd lopni dolog olyan, hogy amikor 18% lett, akkor 10 perc alatt 2 kocsit loptam, azóta meg kb 15 próbálkozásból semmi :|
jó lenne végre, ha sikerülne
am ha lefekszek pihenni és simán csak ki x-elem a játékot (tehát nem lépek ki) akkor ugyanúgy töltődik az éberségem, vagy nem? -
#131 Majd neked is megindul,mert a 18%-al sokkal többet tudsz majd lopni. -
#130 ja hát XP-vel jóval előrébb jársz -
Na megvan...
érdekes, mert nem számít % nál se erő semmi
erő: 75
védelem:40
gyorsaság:71
XP kell és nem felétlenűl szintlépés.
elértem a 300Xp-t most váltott 6%-ról 18%-ra
így már elsőre lett egy Jeep Commander Limited Sport -om...
érdekes mindenesetre hogy 299-nél még 6% utánna 1 XP vel meg már 18%