Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Támadás
Ma már nem támadhatsz több emberre.
Vissza<#violent>#violent><#violent>#violent>
SMS:89574
Sajnos elvesztetted a harcot carlos ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
olaszba van valaki üsse meg
A maffiozo.hu-n lehet számot is kérni?😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szintet léptél! Új szinted: 65. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
uff<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Meg egy farkas😛
"próbáltam"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Küldõ: agrippa - 42543 Idõpont:2010 Jan.16. - 22:06:08
Válasz: Feladó: Krszti1660 - 46716 Dátum:2010 Jan.16. - 22:05:36:
uff
uff...család sms?
Opciók: Törlés - Válasz<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
uff
Opciók: Törlés - Válasz<#banplz>#banplz>
Válasz: Feladó: toysoldier - 44999 Dátum:2010 Jan.16. - 18:08:13:
Válasz: Feladó: reda09 - 53886 Dátum:2010 Jan.16. - 17:58:04:
anyád
hogy mondod?
ezt nem én irtam hanem haverom sorry
😄_AS?DAS_
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
idegesítõ 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ez nem biztos,hogy olyan jó ötlet.
A rabló link SPAM-elése, külföldi oldalon való reklámozása és különbözõ autosurf programokba elhelyezése vagy láthatatlan frameben való megnyitása a fiók törlését vonja maga után.
Jó éjt nektek,én nem bírok itt ülni tovább....majd holnap😊
MAXI
#125832 Szerintem így (de nem bisztos)
Sikeresen kiraboltál egy embert a rabló linkeddel. Kereseted: $470
Na de hogy????az elmúlt hetekben annyi embert kiraboltam így,hogy az hihetetlen....
MAXI
-.-