Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Crea vs. Detalien
Detalien a gyorsabb, ezért õ kezd,
Detalien nem talál el, így nem sebez rajtad!
Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 1.03 sebeztél rajta!
Detalien eltalál Colt M4 Carbine-t használva, 258855.48-t sebez rajtad!
A nyertes: Detalien!
Detalien Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $25
Jöhet a bosszú...
😄😄
érzem ez jó nap lesz 😄
Crea SMS: 11216
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#126163:elõre semmiképp.Ha felveszünk akkor rakd be te a családi kasszába.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#126164 Vigyáz meg ne fogjanak Blicelésért 😄<#banplz>#banplz>
<#gonosz1>#gonosz1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Küldjem neked a 800k-t ? 😛
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
szal támadásnál vagy szb-n? vagy hol?😄
Támadás: 144 Védelem: 0 Taktika: 160
nekem most így áll 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
boBLeader vs. GMontana
boBLeader a gyorsabb, ezért õ kezd,
Colt M4 Carbine-t használva eltalálod GMontana-t 1.03 sebeztél rajta!
GMontana eltalál Colt M4 Carbine-t használva, 13965.77-t sebez rajtad!
A nyertes: GMontana!
GMontana Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $1,350
Jöhet a bosszú...
hát ez esélytelen :S
Szerintem is jó <#nyes>#nyes>
Majd meg beszéljük hogy mi lesz, de a Család többsége a Taktikára mond Igen, szóval Taktika lesz 😊<#eljen>#eljen>
nekem megfelel 3kor a kiképzés!
egyébként szuper így, ha kirakod az sms elé azt, hogy sg, egyértelmû hogy családüzenetrõl van szó, másik, ha lehet ne írjunk ékezetet az sms-be :|
de most komolyan, ha írnék nekik, hogy mi a megoldás erre a problémára, nagyképûségért kivágnának az ablakon... =(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szerintem a Kondizással is csináltak valamit mert 10-bõl 7-re több mint 50%-ot kapok <#email>#email>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Bocsánat lekellett lépnem de most már it leszek a családdal😄
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
vagy ide kell spammelni a közösbe ?! =)
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
SG: A Kiképzés elmarad! Meg várunk mindenkit kb 15:00-kor lesz egy Védekezés kiképzés majd csatlakozzon vagy jelezze a Fórumon! �dv Krszti1660
Opciók: Törlés - Válasz
és ha lehet ékezett se irjatok 😄😄😄 😛😛
Crea SMS: 11216
Meg várjuk Szne-t és Maximust-is 😄<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Szintet léptél! Új szinted: 70. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334