Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
undorító ami ebben a játékban van...ne tudd meg mekkora jó érzéssel töltene el és milyen lelkesítõ hatása lenne annak ha látnám hogy van értelme annak amit csinálok...
jönnek a fasszopó rákfejek a fasszopó random mákjaikkal és úgy veretem meg magam velük hogy öröm nézni.
de ami nem megy nem eröltetem és nem idegelem magam rajta. akkor mégis miért fúlok? hát mert azok a fasszopó tetvek a ZSacskómba se voltak eddig.
ez full olyan hogy lehet aki a játék eleje óta egy darabot nem gyúrt az a legyõzhetetlen...
UNDOOOOORRRRRRRRÍÍÍÍÍÍTÓÓÓÓÓÓ SZZZZAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!
hát ne bassza már meg az az amfetaminfüggõ betyár kurva isten az eget, hát közel 50órám volt zsinórban maffiozoval teli...és semmi értelme????
csapdossa fel saját ereit az a fasszopó aki kitalálta a játék harcrendszerét.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szintet léptél! Új szinted: 71. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
SMS:89574
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
#129231:azt csak akkor tudom megnézni ha eladok egy boltot az országban.
De ha ez bekövetkezik csinálok egy shotot az üzletekrõl.
milyen bolt lesz köv szinten?
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
Van még egy lehetõség eladni az összes üzletet és ezt az opciót nem használjuk.Az 1-es szintû 50ezer volt,amikor eladtam 37ezret kaptunk érte.
Amit le szeretnék cserélni az a gsm bolt,mert szinte minden nap veszteséges,most hozott 40ezret.
Viszont!!!!A lvl 10-es bolt 1,6millióba kerül.Egyet már vettem és be is raktam a családi kasszába az árát és 1 nap alatt több mint 100ezret hozott.
Kérdés:várjam meg amíg a család szintet lép,ami után a 12-es drágább lesz vagy vegyem meg most a 10-est?
#129218<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz>
Akartok több pénzt a kasszába???
Ha igen akkor mindenki egyezzen bele hogy lecseréljük a két veszteséges boltot!!!!!
MOST!!!!!
SMS:89574
djrushboy
kiscsanadi
Kittyke^^
Wintonio
Gyix
😄