Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krszti1160
Szia !!! 😄

_Janika_ 109
gabi86 106
norbik 110
donwemer 108
Szilvi00 113
Nesze én már találtam harapni valót...
Nincs olyan hogy nincs a szintem hez...
Nézzétek meg a család listát és keressetek!!!!<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
crea
Hi! és grat ..csak így tovább.

Crea SMS: 11216

Fabio Capello
Ha szabad egy megjegyzést így kívülállóként: Ne legyetek túl elit (mittudomén hogy minimum level50 és 15 milkó a bankban), adjátok meg a lehetõséget annak, aki szeretne bekerülni, de ne is adjátok túl lejjebb, ne legyen az, hogy bevesztek 10-15 embert, aminek a háromnegyede már nem is akar játszani, kéthetente egyszer feljön, csak a presztízs miatt kell neki, és nem azért mert ez egy jó baráti társaság. Állítsatok fel pár követelményt, miszerint: fórumbeli aktivitás, legalább hetente párszor, látszódjon hogy tesz is valamit (pl. havonta legalább 1 millát rakjon be a közösbe), a család dolgaiban vegyen részt (döntéshozás, esetlegest tréningek), de ami a legfontosabb: lehessen rá számítani, ha szükség lenne rá. Akik csak azért jelentkeznek, mert fú SG család, én is SG-zem, akkor nekem ott kell lennem, azzal nem sokra mentek, mert neki tényleg csak az kell a neve elé. Viszont azok, akik azért akarnak beszállni, mert összehaverkodtak az itteni társaság nagy részével/aktívan fórumozik/tudja, milyen fontos elérni a család hosszútávú terveit, annak a csapatban a helye, mert õ tényleg akarni fogja, hogy elõre haladjatok.

Én így látom a dolgokat, kövezzetek meg, ha nem tetszik...

Maximus4
Én nem köszöntem?😛

Akkor szia.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

crea
Mondom,h gyengülök 😄

A Harc kimenetele
Crea vs. Detalien

Detalien a gyorsabb, ezért õ kezd,
Detalien eltalál Magnum Sniper-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Nem találtad el Detalien-t így nem sebeztél rajta!
Detalien nem talál el, így nem sebez rajtad!
Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 1.03 sebeztél rajta!
Nem találtad el Detalien-t így nem sebeztél rajta!
Detalien eltalál Katana-t használva, 182231-t sebez rajtad!

A nyertes: Detalien!
Detalien Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $8,249
Jöhet a bosszú...

Maximus4
De mit írjak ki a családi profilba?Tagfelvétel van azt csá?Meg kellene fogalmazni és valamilyen feltételhez kötni a csatlakozást.Azért minden jöttmentet nem kellene fölvenni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

920814
A Harc kimenetele
920814 vs. lindus

920814 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Boxer-t használva eltalálod lindus-t 1 sebeztél rajta!
lindus nem talál el, így nem sebez rajtad!
lindus eltalál UZI-t használva, 1.02-t sebez rajtad!
Boxer-t használva eltalálod lindus-t 98516 sebeztél rajta!

A nyertes:920814!

Na akkor mégegyszer emgpróbálo köszönni.
Sziasztok!<#wave>

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

Maximus4
Legalább annyit megtehetnék kollektívan ha különbözõ országokba vagyunk és látunk a top-ba valakit aki esetleg közel van szintben valamelyik családtagunkhoz akkor azonnal szólunk,persze az illetõ családját figyelembe véve😊

crea
Jöjjenek. Mit veszithetünk? megveszik a slotot és utána csak hasznunk lehet belöle..aki meg nem jó annak banplíz 😄

én meg ugyis a top5be fogom jutattni az SG-t akár tetszik akár nem 😄😄 ( csak mivel mindig harcolok gyurás elmarad és folyamatosan gyengülök)

ÁjjLe BoBBi
A top5 véleményem szerint is teljes mértékben több mint esélyes...ha nem így gondolnám köpnék a támadásokra, viszont ott jön be amit maxi írt hogy nincs sok lehetõség kikhez nyúlni...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Maximus4
Ok.Megpróbálom ezentúl ezt figyelembe venni.Viszont nem lenne rossz valamit kitalálni,toborozzunk ne toborozzunk,maradjunk ennyien,ha mégse akkor milkyen feltételekkel vegyünk fel embert stb.

Krszti1160
# +18 életév(agyilag) <#banplz><#banplz>
Szerintem ezek zoknik 😄
crea
Akkor én vagyok tul optimista, de szerintem lazán meglehet...

Folyamatosan figyelem az 5. fejlödését és mindig egy picit rájuk verünk ( bár gondolom ezt olvassák és ezek után rákapcsolnak 😄😄)

crea
kollektiv dicséretet szoktam tenni,h szép volt fiuk 😄

érezd magad köztük..

a csillagozásnál nem név szerint szoktam válogatni...elözö csillagozásba maxi is benne van meg sanko, ha jobban megnézed 😄
de nem azé irom ezeket,h valakit megkövezzünk, épp azé törlöm a neveket. Csak felhivom a figyelmeteket. Nem a személy a lényeg,hanem ha lehet ne támadjuk már az 5et.

Maximus4
Azért egy dolgot lassan tudomásul kellene venni.Kevesek vagyunk mi ahoz,hogy bekerüljünk a top5-be.
A másik meg,mi kisebb szintûek kivel harcoljunk?Örülünk ha találunk egy szintünkhöz közelit,nemhogy még azt is figyeljem milyen családba van.

#129539:<#eljen>

crea
A Harc kimenetele
Crea vs. Detalien

Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 757595.9 sebeztél rajta!

A nyertes: Crea!
Súlyosan megsebesítetted Detalien-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $3,758 volt

ÁjjLe BoBBi
én csupán arra emlékszem hogy ha volt egy fekete bárány annak mindig minden esetben ki volt csillagozva a neve...
nos fekete bárány mindig volt és mindig én voltam...

más esetben nem lettem még felemlegetve.😉

crea
Jav:

25% nekem majdnem 90 energia..azaz napi 500-600 stat...

prezi
Bobbi helyettem is támad tehát a negatív eredményeket nyugodtan tudjátok be hozzám :Ð

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

crea
Biztos azt látod amit látni akarsz 😄

olvass vissza, hányszor dicsértelek titeket.. ha nem találsz olyat akkor szolj

Elhihetitek,h nem magam miatt támadok, és teszem magam a korházba minuszolok le kb 10*50 energiát azaz kb 250 statot + lépek lassabban.
Volt olyan,h több napig nem is támadtam régen....probálom magunkat a top 5 be tornázni és igen is minden egyes xp számit amit a másik család kap tölünk. Nem fogom pazarolni az energiámat, ha nem egy a célunk, csinálja mindenki ugy ahogy akarja... mingya beveretem magam tony montaval 10x 😄 ( + 2000 xp nekik 😄 )

920814

A Harc kimenetele
920814 vs. lindus

920814 a gyorsabb, ezért õ kezd,
lindus eltalál UZI-t használva, 1.02-t sebez rajtad!
Boxer-t használva eltalálod lindus-t 6108 sebeztél rajta!

A nyertes: 920814!

Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Jan.24. - 13:10:06

Sikeresen megnyerted a harcot kisgabo ellen!

Megérkeztem.Hali!<#wave>

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

ÁjjLe BoBBi
szerintem azért nyugodtan nézd át még egyszer azt a támadás / védekezés oldalt.

ha csak egy napot is találsz ahol a 10 támadásomból többször verettem el magam mint nyertem fejet hajtok rögtön.

dicsérõ szavakat még egyszer nem olvastam.

ÁjjLe BoBBi
2010 Jan.24. - 11:56 boBLeader sebi5700 boBLeader 93
2010 Jan.24. - 11:49 boBLeader Rainman boBLeader 118
2010 Jan.24. - 11:48 boBLeader csurgoa boBLeader 74
2010 Jan.24. - 11:28 boBLeader Sztefi boBLeader 110

asszem lehet még pluszba vagyunk.

crea
köszönjük a hátrálást 😄

Adjunk nekik XP-t még 😄

Csak nem tudom akkor én meg minek görcsölök itt, h állandoan beveretem magam Dettel, h végre érjük már utol az 5.-et amikor ti meg adjátok nekik az XP-t.

Erre nem ártana figyelni. enyhén szélmalom harc...

de hajrá

10 támaádsod van 10x adsz nekik 100 XP-t az 1000xp...

Én meg 3 x megprobálom beverni detet és akkor már nullán is vagyunk 😄

Maximus4
Semmi sms elõtte vagy valami😊

Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Jan.24. - 14:06:44

Zoleeka meghívott, hogy balhézzatok együtt egyet. "A Szervezett Bûnözés menüpont alatt találod az infókat, Fajtája: Állami bankrablás "<#idiota><#banplz>

Krszti1160
Semmi... <#wink>
Maximus4
De próbálkozni kell,mivel elég nehéz találni valakit.

crea
Nem feltétlen arra gondoltam, meg nem az,h bukta, hanem az 5. család õket lazán utol tudnánk érni, ha nem adnátok nekik Xp-t 😄

Mert itt XP-t nem hoztatok,(ami nem baj) de legalább adtatok pont annak akinek nem kéne 😄

A Harc kimenetele
Crea vs. Detalien

Detalien eltalál Magnum Sniper-t használva, 302980.93-t sebez rajtad!

A nyertes: Detalien!
Detalien Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $4,175
Jöhet a bosszú...

ÁjjLe BoBBi
nem kell többesszámot használni és a nevem is nyugodtan kiírhatod senki sem fog megsértõdni.
kétszer bepróbáltam mert láttam esélyt a beütésére, és meg is fogom még próbálni egy párszor akár tetszik ez neked vagy másnak akár nem 😊

Maximus4
Egy ilyet én is benéztem nemrég😛
Annyira megörültem,hogy topba látok egy 71-est,hogy rögtön rányomtam a támadásra.Közben meg elfelejtettem,hogy elõtte léptem szintet és -3 szint volt a részére,szóval xp nuku😛

crea
Na erröl meg ne is beszéljek 😄

Ez most miért jo , késöbb legyünk topba? 😄

xxxx sebi5700 sebi5700 0
xxxx sebi5700 sebi5700 0
xxxx sebi5700 sebi5700 0

Maximus4
Köszi!

A Harc kimenetele
maximus vs. DonPez

DonPez a gyorsabb, ezért õ kezd,
DonPez eltalál UZI-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Nem találtad el DonPez-t így nem sebeztél rajta!
DonPez eltalál UZI-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Magnum Sniper-t használva eltalálod DonPez-t 69608.43 sebeztél rajta!

A nyertes: maximus!
Súlyosan megsebesítetted DonPez-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $24,252 volt

crea
beszolok már én is:

támadás:

xxxxxx Sunman Sunman 0

ez mijez? 😄

Minek támadjátok a top 5. -et?

Abbol jol sehogy se fogunk kijönni, ha bebukjuk akkor megy nekik az XP. Nem kéne ingyen XPt adni 😛😛

Maximus4
Talán maradhatsz😛

viccet elmondanátok?😛😄

Maximus4
Megyek😊

szne
olaszban 80as top5ben

Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334

crea
A Harc kimenetele
Crea vs. Detalien

Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 1.03 sebeztél rajta!
Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 756530.88 sebeztél rajta!

Nem találtál nála semmi pénzt..

na ilyen se mostanában volt 😮

Már én se vok a régi,h nem elsõre verem be 😄

viktor0203
<#banplz>

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

prezi
Engedély megadva! :Ð

Krszti1160
😄 <#nevetes2><#nevetes2>
Maximus4
Nyald ki😛

logom mellé beírnátok srácok ?: NÉV: sanyix Telszám: 13228 ELÕRE IS THX!!

crea
Engedélyt kérek meghunyászkodni! 😄

Elnézést.. probáltam a fagyos légkört kicsit olvasztani, de majd minyga kirugok mindenkit 😄 ( bocs ez is poén volt 😄 )

prezi
akkor mindenféleképp az anyagi támogatást választom, sajnos elég bicska xp-t kapok a harcért, meg ugye fejlõdni szeretnék, felzárkózni hozzátok!!

De családon belül SZB-t is simán leszervezném én minden nap, este, egy fix idõpontban!!! Ha akadna családon belül jelentkezõ minden estére, én lennék a legboldogabb =)

Maximus4
Én nem hiszem,hogy ez a kirúgós dolog olyan poénos lenne.

Maximus4
Nekem mindegy,hogy hol látjuk a neved csak tegyél valamit a családért,azt amit jónak látsz.

crea
A Harc kimenetele
Crea vs. Detalien

Magnum Sniper-t használva eltalálod Detalien-t 766160.35 sebeztél rajta!

Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $18,144 volt

na azé.....

remélem igy nem leszek kirugva 😮😮 <#banplz>

prezi
Szóval ha jól értelmezem, az utolsó veréseknél, utalásoknál akarod látni a neveket ? 😛

a multkor akartam 1 misit berakni családi kasszába, csak ki kellett venni kézbe, akkor átutalom neked! (de nem lesz ott a nevem a listán 😛 )

Maximus4
Igen,mindent meglehetne csinálni,de itt az a lényeg,hogy nem szabunk meg senkinek semmit,pláne nem azt,hogy játszon.Ha érez valaki egy kis elkötelezettséget a család iránt vagy az sg iránt akkor tesz is érte valamit,akár pénzel akár harcal.Ha te úgy gondolod,hogy nem harcolsz és csak kocsit lopsz és berakod a kasszába akkor hajrá,tedd azt.Csak legyen valami és akkor nincs gond.