Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol élsz te?
Amugy válaszoltam 😄
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Tölem még vehetsz +100 támadást meleg hidro barátod is és mindet rám nyomhatjátok...kit érdekel? 😄
Ti éltek virtuális világba 😄😄
további jo JÁTÉK-ot!
amugy: mestergyilkos nemén küldtem ment az magátolis😄😄
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
Crea,igen mondtam hogy szaros WC kefével kergettük egymást meg ilyeneket,de teis gondolhattad volna hogy nemigazD😄 csak csináltam a chaten a jó kedvem,mondtam még sok marhaságot,is😄😄 nem igaz,azért annyira hülye énse vagyok😄
amugy ugy balhéztunk össze,hogy támadott szó nélkül,én meg "sirtam"(dnaponta többször is) azt megtámadtam énis,azt jött izélni hogy én támadhatok e szó nélkük meg ilyeneket...csak viszsatámadtam,azt össze kaptunk,meg minden,félre értett mindent amit mondtam,ma rányomtam a 10-et azmondta hogy teis rám😄😄(tudom,helyesirás 1-et,de gyorsan irtam)
akkor gyere támadj,vagy lenyomom a torkodon a szaros WC kefét
<#banplz>#banplz><#kuss>#kuss>
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
Elküldve: 2010. 01. 30. 12:33
Tárgy: Nincs tárgy
na meséld már el merre van az a menõ bolt? hátha járok arra azt benézek veszek valamit
Nincs is boltom 😄
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
se te, se más nem mondja meg nekem hogy kinek mikor hol és mit mondok, szólok be! a jövõben ehhez tartsd magad kicsilány!
továbbra is segg vagy. :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2010 Jan.30. - 12:27:31
Sajnos elvesztetted a harcot devil666 ellen!
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy most te szóltál hozzám, én csak válaszoltam <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Mondjuk én totál leszarom mit mond 😄
Se kutyám,se macskám...és föleg nem neki kell bizonygatnom, ha akarja lehetek egy csöves is és a hid alatt lopom a netet ezért egyezhet mindenkiével az IP 😄😄
A lényeg én tudom,h élek és nagyívbe leszarom ki mit gondol, még azokat is akik in live vannak nem hogy egy virtuális világot 😄
Az tuti,h Mestergyík rosszabb mint det...
Det néha tudott viselkedni is, de gyík az elsõ pillanttol kezdve egy idiota balfasz 😄
#132162 hydro! neked is mentális problémáid vannak? Fensi 2
Elárulom ez egy játék, ha még nem tünt volna fel 😄😄
Ennek a nyominak aztán bármit lehet írni...Hát nem vagyok benne biztos, hogy hány éves lehetsz...:S De valami kisegítõ/felzárkóztató suliba járhattál..:S
Sajnálom ha Neked rossz volt a gyerekkorod... Próbálj meg érvényesülni az életben!!! És ne fordulj be azért mert szinte mindenki többre vitte Nálad...
Mi nem nézünk le ezért!!! Sõt... én meg is sajnáltalak...
(na hogy tetszik ha olyat állítanak Rólad amirõl fogalma sincs az embernek??? Te is ezt csinálod... Ne dumálj ha nincs semmilyen helyes infód!!!)
miért van az, hogy a sok nyomorék, aki a maffiozon éli az "életét" egybõl ezzel a élõben lerendezlek dumával jön? 😄
pikktibi vs. mestergyilkos
mestergyilkos a gyorsabb, ezért õ kezd,
mestergyilkos eltalál Katana-t használva, 1-t sebez rajtad!
HK MP5-t használva eltalálod mestergyilkos-t 1.03 sebeztél rajta!
mestergyilkos nem talál el, így nem sebez rajtad!
Nem találtad el mestergyilkos-t így nem sebeztél rajta!
mestergyilkos eltalál Katana-t használva, 332871-t sebez rajtad!
A nyertes: mestergyilkos!
mestergyilkos Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $289
Jöhet a bosszú...
egyedül te vagy az a seggagyú gyökér aki nem tudja észrevenni magát...
most mit csináljak hogy megértsd azt amit mondok te mentálisan retardált selejtes majom!
most beírtam, de semmi reakció..lehet tudják õk is, hogy mekkora szarok és ezért nem válaszolnak :\
No komment..csak magadat járatod le 😄
Senki nem mondta,h nagy vállakozo vagyok 😄 van egy boltom és? 😄
És képzeld el itt kell lennem a boltba mert ki a kínom árulna ha nem én?
Árut meg idehozzák a helyembe ez a 21. század 😄
havonta 1x kell a könyvelõmhöz elmenni 😄
csgyere hollandba vaok
Opciók: Törlés - Válasz
max lever😄
#132153 Bolka el kezdet neked csalni, engem már meg utált, mert annyi bug jelentést küldtem neki egyszerre <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Pedig én birtam (birom is) õket...
De a Pitta, Detalien, mestergyilkos trio mindent visz 😄
megsajnált a szerver 😄
am jól mutat ez a gyík a ph-ban, kezd meglenni a véleményem az egész családjukról 😄
detalien, hidro 😄 igy könnyü a szegény dolgozó embert bántani 😄😄
Elvileg velem van baja...bár lehet a kisebbeket könnyebb leverni .....
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Képesek értem pénzt áldozni, ezt megtiszteltetésnek veszem 😄
ja és õk szolnak be,h milyen szánalom, h Apofis védelmet vett, mert õk mit csináltak? 😄
Bár a garázstörés megy...10 es szinten talán még elfogadható is 😄😄