Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
Lvl 37+ volt..most 11 :( sysco32 Telefonszám: 81196
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
hallgass rá! legjobb cuccokkal lehet a legnagyobb pénzt szakítani... 😊
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Crea SMS: 11216
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
ma mosom kezeim! még 2órán át támadni sem tudok... 😄
bár tegnap sem abból kerekedett ki itt a véleménycsere, h. te nekimentél... 😉
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
Na végre... csak sikerült elkezdeni a törleszteni valót...😄
Pedig azt mondta hogy neki nagyon jó kondija van... akkor én sem lehetek elmaradva egy szinttel alatta..😉
Hozzáfûzöm ehhez senkinek nem volt semmi köze... Úgyhogy ha valakinek problémát okoz... akkor legyen szíves csak velem megtárgyalni...😊
nameg h. bolkát üldözik át a fél világon... ez sokkal nagyszerûbb mint az h. üzbegisztánban tankot és fûrészelt csövû aknavetõt lehet venni, és mindig teli van SzBpénzekkel... és lvl20tól lesz elérhetõ... <#worship>#worship><#nyes>#nyes><#violent>#violent><#mf1>#mf1>
57232
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
héj...most nyomtam le mindet!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>ejj dejo nekem<#nevetes1>#nevetes1>
#35677 - kemény...sztem asse tudják ki az a pitta...max látták a nevét a topbe
estét mindenkinek innen már csak kidöglésig leszek😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
"anya-anya! megfutattam a nagyfiúkat!!! -és h. csináltad??? -én futottam elõl..." 😄
ReaL MaDRid x siempre
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"...az ördög elképedve állt, érezte milyen ocsmány is a jóság...\"
ReaL MaDRid x siempre
\"...az ördög elképedve állt, érezte milyen ocsmány is a jóság...\"
ha valaki szervezne,és alacsony szintû,írjon egy sms-t: 92177
ReaL MaDRid x siempre
A bank sikeresen átutalt: $499,404-t Fogadófél: zsombor90, közlemény: azért jó harc volt..kösy
téma lezárva