Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Vagy annyira komolyan veszik, h már teljes káosz 😄
Crea SMS: 11216
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
istván üzenete:
helo
istván üzenete:
itt mrhagen beszé
istván üzenete:
l
istván üzenete:
te kutya!
edem üzenete:
mi kéne f*szkalap?
istván üzenete:
500,000dollár
istván üzenete:
holandba kolumbiába is
istván üzenete:
elkaputnk
istván üzenete:
kocsidnak nuku
istván üzenete:
utald a pénzt
istván üzenete:
crea is kapot
istván üzenete:
kocsijainak vége
istván üzenete:
helo
istván üzenete:
itt mrhagen beszé
istván üzenete:
l
istván üzenete:
te kutya!
edem üzenete:
mi kéne f*szkalap?
istván üzenete:
500,000dollár
istván üzenete:
holandba kolumbiába is
istván üzenete:
elkaputnk
istván üzenete:
kocsidnak nuku
Itt vagyok... én olvastam az sms-ed, de az enyém se váltott ki nagy reakciot 😄 pedig én meglepödtem amikor 40 smst láttam azthittem bug 😄
Crea SMS: 11216
You made $710 out of it.
egyébként valahogy télleg összetettebb ez a mafia-family...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Csak, hogy lásd! "Ma lefog állni az oldal, sajnos megint szerver problémank van.. 2 nap kiesés lesz kb.. mert el kell hozni a szervert a szolgáltatótól, mivel AZ megszünt... Igyekszünk minél gyorsabban átváltani." A kérdésem még mindig az, hogy MIKOR? <#nyes>#nyes><#banplz>#banplz> Hát ma! Na látod, ezért vannak felháborodva! <#taps>#taps>