Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Opciók: Törlés - Válasz
ricsi7 megpróbált kirabolni!
Opciók: Törlés - Válasz
xertion megpróbálta kilyukasztani a 2008 Mercedes-Benz S-Class S65 AMG 4dr Sedan típusú autód kerekeit de nem járt sikerrel. Helyszín: Francia
Óvatosan...
Sikeresen elpasszoltál 1 kg kokaint. Szereztél: 1019 XPt És kerestél: $966-t
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MRJEGESFOKA megpróbált kirabolni!
csak óvatosan mindenki 10s volt kint a pénz...
anno 1987
Hálisten már van maffiózó, 😉
vki esetleg nem szeretne családomba belépni ?!?!
http://www.czmaister.hupont.hu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hiába jobb a stat ha pár szintel nagyobb az ellenfél..vagyis igy ebben a formában nem igaz,de joval jobbnak kell lenni a statnak, h kisebb leüsse....legalábbis én ezt vettem észre..lehet tévesen.
Crea SMS: 11216
De amit nem ertek, az az, hogy volt par "haveri harcom" egy 20-assal, amikor 16-os voltam. A statjaim jobban alltak, egyedul a gyorsasagom volt egy kicsit kevesebb, megis 4-bol 4-szer kikaptam. Akkor vajon ennyit szamit a gyorsasag, vagy csak nem volt szerencsem ? De 4-szer ? :S
Anett125p lvl:3
Morth megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
köszi neked is 😊
Anett nagyon átvette ezt a másik maffiából😛
Amúgy hajrá most én is visszatértem,ha rendesen fut a játék talán maradok is.
anno 1987
Þór vígi þessi rúnar
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Anett125p sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
<#eljen>#eljen>
számom:99252
irjatok
Bank
A bank sikeresen átutalt: $2,500-t Fogadófél: beaangell, közlemény: Sg-fogadás. Gratt 😄
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
köszi Anett! megy az up
Mennyit
Közlemény
Dátum
BeaAngell $2,500 Nyertes!!! 😊 2009 May.28. - 12:48:22 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
DonKattilo tel.:71991
15ös vok most és amit csináltunk páran szb-t(minden a legjobb cucc), kaptam érte 500xp-t.
Kérdés: mikor kapok több xp-t érte, és egy alacsonyabb színtû miért kap pl 1100at uazért?
<#integet2>#integet2>
Ûdv Mindenkinek!!!!
Puszi Anett125p-nek a probálkozásért!!!<#puszi>#puszi>
DonKattilo tel.:71991
Bank
A bank sikeresen átutalt: $2,500-t Fogadófél: beaangell, közlemény: Grat 😊
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Sofõr
telszám:99252
Attis79 vs. Salvatrucha84
Attis79 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Salvatrucha84-t 5678 sebeztél rajta!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
És természetesen jó játékot 😊
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Kamion Sofõr Szabad
Rejtekhely Felelõs Szabad
Sofõr Szabad
Telefonszám: 99252
irjaok lécci!!
Börtön
Sikeresen megszöktetetted a játékost!
20/1 😄😄😄