Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crea SMS: 11216
aztán tanulok az esetböl és javitva postázok....
köszönöm a tanácsokat 😊
Anett125p lvl:3
DonKattilo tel.:71991
mondjuk ilyen mennyiségben már ha + 2 ezret hoz a javitás az is több mint 1 milla :/
meg kellene várni, h egybe lehessen de addig lehet 10 ezer auto lesz 😄😄
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Szerintem te többet😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
csak ajánlani tudom erre a célra az éjfél utáni idõszakot😊 de inkább 2😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Miir neem???!!!<#confused>#confused>
Nem folyok bele ennyire, mert nem egy nagy dolog ez, Bolka meg egyebkent sem arrol hires, hogy valaszol, ugyhogy hagyom. 😊
Ezt nem értem énis értékeltelek délelõtt,még ki is írtam,hogy nem tudlak mostmeg engedi??Fura hmm...
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
bár eddig nem is nullázódott le... :S
<#law>#law>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Erzsinek meg azért van meghagyva mert 75 szint akkor azt valosabbnak hiszik..mint iylen "kis" szinten ilyen sokat... szeriontem..persze ez csak feltevés.
Bár mondjuk nem tudom, h ennyire ráérnek? 😄 Csak nem ezzel foglalkoznak, h nézik kinek mennyi értékelése van.. hát ez nem számit semmit....
Maffiozón: petievo SMS:91477 lvl.3
de hamarosan ez is csapágyas lesz... 😄 😉
<#puszi>#puszi>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
csak kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény<#smile>#smile>
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Nemis olyan rosszszzszz😊