Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Most mindenki
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Az enyém -109%-os 😄
a statot ugyanugy adja...
Crea SMS: 11216
teljesen mind1, h. a fegyver 100%os, v. -147%os... ugyanúgy adja a bónuszt, és ugyanúgy használható... remélhetõleg 1x ez is javításra kerül... 😊
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Én ismerem a kollegát..itt ki is tárgyaltuk rendesen... elmentem neki soförködni :
én: Hallo! valami pénzt nem utalsz?
õ: 20 000 elégg nem?? nemkellet semmit se venned
utána:
Küldõ: szancsi - 1198 Idõpont:2009 May.28. - 15:08:39
Bocsi csak láttom h te gazdagabb vagy mint bill gates és én meg házat szeretnék venni de ha annyira szülkséged van küldöm mond mennyit küldjek
Opciók: Törlés - Válasz
ráhagytam megirtam legyen boldog a pénzel..lehet hiba volt mert azthiszi ez igy mükdik..csak meg kellett volna verni 😄
Crea SMS: 11216
#38742<#wave>#wave>
#38744<#eljen>#eljen>Grat
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Össz XP: 310,601
Energia: 14/52 <27%>27%>
Éberség: 139/160 <87%>87%>
Bátorság: 5/47 <10%>10%>
nekem ennyi az össz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szintet léptél! Új szinted: 38. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Hát nekem nem nagyon osztogat!
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
ez meg lol:
"Egyszerûen tökéletes! Biztos hogy senki sem veszi észre a különbséget a kamu és az eredeti okirat között.." gondoltad te mikor önelégûlt fejjel a papírra vigyorogtál. "Mekkora marha, ilyen rossz minõségû hamisítványt rég láttam..." gondolták a rendõrök mikor ismét a rácsok mögé dugtak.
Köszi.
Tel.sz.:32485
Kb.08-ig fent leszek.
Reggelt,sziasztok.
számom:99252
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 May.30. - 6:51:42
Szintet léptél! Új szinted: 57. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
és ismét +2energia... egész baráti... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szintet léptél! Új szinted: 41. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1