Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Egy nap hányszor lehet up-olni?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Na meg én szeretem a szép harcokat...Bruk kezd csitt-csatt és nyert. 😄
57232
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
jön egy haverom is
neve:Marchocias
igy megvagyunk 4en
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Maffiózó: Scofield | Telefonszám: 23869 | lvl: 4
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
jaja vkit lezuzhatnánkXD de közbe vki hivhatna szbére mert bitsh másnapos vagyok
Kicsit pihenned kell mielött újra bûncselekményt követnél el... hátralévõ idõ: 00:16:02
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
De nem muszáj csak mondom egyszerre telik le az idönk... ha mégis szervezel csak soför 😛
#38878 <#eljen>#eljen> muszáj mire el szervezett bünözöm ezt az 500autot 😄😄 2 év 😄
Crea SMS: 11216
5 évet öregszek mig összeáll a banda 😄
Akkro midnegy majd csapodunk valakihez 😄 csak 3 után nem érek rá azé gondoltam, gyors 😄
Crea SMS: 11216
De ezis iqu betyárleht<#mf1>#mf1>