Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karesz00-t keresem, meg tudnátok mondani, h melyik országban van? Az meg külön jó lenne, ha a megtámadás gombbal néznétek meg, ugyanis tartozik nekem 200.000 pénzzel... nem mintha sok lenne az, de azért tudja már, hogy hol a helye...😄
NFS World Online: SPECTORHUN
HERCEG83 vs. csaresz
HERCEG83 a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod csaresz-t 1.02 sebeztél rajta!
csaresz eltalál Katana-t használva, 1-t sebez rajtad!
UZI-t használva eltalálod csaresz-t 4620.6 sebeztél rajta!
A nyertes: HERCEG83!
Súlyosan megsebesítetted csaresz-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $4,659 volt
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
Támadás
csaresz energiája 10% alatt van, ezért nem tudod megtámadni!
Vissza
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 May.30. - 21:06:24
Szintet léptél! Új szinted: 58. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
de azért így is jobb mint amilyen lehetett volna ha nem ilyen... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
#39341<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
az a durvaXD
egy csaj meghiusitja a terved?XD
pro mi? kiv vok az elnök megölésénél mi lesz az ok miér nem sikerült😄
pl: megzavart egy galamb a háztetõn kezedbe a távcsöves puskával és lábon lõdted magad!
v mi a retek?XD
\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"
Állandóan kidob az oldal...:S
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Kéne egy repülõ hogy beutazhasd a világot.. mivel pénzed nincs, úgyvéled egyszerûbb lesz eltériteni egyet.
Vad ropi és üveges kólaesõ közepette talál érzékeny pontodon egy magassarkús láb.
Hogy valaminek mindig történnie kell.. sebaj, legalább megismerkedsz néhány másik érdekes rabbal...
.: mobilize.hu :.
neked van ennél jobb 5leted, h. a tag óhaja valóra váljon??? nekem pill. nincs... 😛
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
most én nem szervezem😄
XDXD
anett125p
ha az lenne választjátok a nevének terjesztése érdekében h megerõszakolt...
tegyél 1 zs-t a neved elé<#vigyor2>#vigyor2>
\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"