Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
lvl:15 Csalad: www.thecompany.host22.com
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#39514: Köszi a szöktetést, így korán reggel!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Attis79 idõpont: 2009 May.31. - 6:45:03
Attis79 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
<#worship>#worship> a próbákért! 5x lett rámpróbálva... és a végén 1 számomra ismeretlen rosszfiú vitte el a vérdíjat... 😄
Kory idõpont: 2009 May.31. - 5:25:56
Kory sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Szintet léptél! Új szinted: 32. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Crea SMS: 11216

Megláttál egy nagymamát ahogy jön ki a piacról, elkezdtél rohanni, kikaptad a kezébõl a szatyrát és rohantál tovább. Szereztél: 101 XPt És kerestél: $101-t
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Éberség: 205/210 <98%>98%>
Bátorság: 5/86 <6%>6%>
lvl58on... :S
de így még legrosszabb esetben is mehet 4szint múlva a Betörés egy házba
90
84%
kezdetû nóta... 😄
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 May.31. - 2:05:05
Szintet léptél! Új szinted: 46. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
addig tuti tekerek, amíg a nekem pillanatnyilag nagyfiúkkal magabiztosan el nem tudok bánni a régebben ért sérelemért... 😄 <#boxer>#boxer>
Maffiozon: mexx89 Tel: 24637
tetszetõs... de asszem én leteszek róla, h. nekem legyen hasonló, hiszen hamarosan ezzel a "parasztreggel" fogok kitûnni a sok avatar közül... 😄
#39482: teszem amit lehet... már megvan a szint harmada... 😄
#39479 - Dreew... akkor ment volna ilyen jól, mikor Rád vártunk SzB elõtt
<#idiota>#idiota> Am grat<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
NFS World Online: SPECTORHUN
Kokainpasszhoz nekem meg kell lepni vagy 7 szintet ahogy kapom a batorsagokat mostanaban... 😊
Telefonszám: 98391
Maffiozo: balint111 lvl 70 Telefonszám: 94382
Ilyen tempóban még az éjjel szintet lépsz<#nyes>#nyes>
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
rekordfogás... 2ilyen, és megvan 1SzB... 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
kaptam is 168 ezret 😊
ez jó
Üdv!
T0kf3j