Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
Katonai mellény korekt áron az érdekelne.
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
na de nem offolok már mert kapok a fejemre 😄
Odarohantál a tûzjelzõhöz betõrted és ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 35 XPt Futás közben találtál: $2-t
Crea SMS: 11216
#41575 Sulibais nyomod?😊
Odarohantál a tûzjelzõhöz betõrted és ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 43 XPt Futás közben találtál: $2-t
<#eplus2>#eplus2>
Borotva
Csákány
Desert Eagle
Enforcer Kalap
Enforcer Kalap
Enforcer Kalap
Enforcer Kalap
Feszítõvas
Glock 19 9mm
Hentes Bárd
Hentes Bárd
Ing
Ing
Ing
Kalapács
Kalapács
Kommandós Maszk
Macheta
Mentõmellény
M1 Rifle
P90
Régi bõrpáncél
Régi bõrpáncél
Rugós Kés
Rugós Kés
Rugós Kés
Rugós Kés
Szatén ing
Taurus 1911 45 ACP
Tonfa
Zongora Zsinorok
sumc LvL26
Üdv!
Lenne egy rakat eladó cuccom ha kell valakinek akkor küldjön SMS-t
Telefonszám: 94839
sumc LvL26
Sziasztok!
Olasz.árfolyamok:
Anyag
Fû
$111
Gomba
$117
Kokain
$127
Heroin
$127
Mi lesz velünk akkor??Még 1 ilyen jó sofõrt nem találok sehol mint amilyen Te vagy<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
lehet h. tényleg leszokok az SzBrõl??? 2063XP jött a maiért... bár akkor ki lenne a bandám sofõrje??? 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
player80 idõpont: 2009 Jun.2. - 1:54:52
janooo idõpont: 2009 Jun.2. - 1:53:19
attikaq idõpont: 2009 Jun.2. - 1:52:20
tibere idõpont: 2009 Jun.2. - 1:52:17
Danee idõpont: 2009 Jun.2. - 1:51:32
a népszerûség átka? v. az $1k jutalom?
de kemény voltam, végigültem... 😄
<#worship>#worship>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Am ha 1 héten belül levered piTTa-t elhiszem amit mondasz, addig nem. 😊
#41555: azt tessek mar vegre megerteni, hogy nem mondtam, hogy csal... 😊
Küld el a statod légyszi pm-be.
One a háttérmunkából is kiveszi a részét, szerintem érthetõ, hogy 1-2 válasz elmarad.
Csalásról pedig nem lehet szó, nagyon keményen "küzdött" és "küzd" most is a remek kondiért!
2. sajat velemenyem szerintem nem szamitanak a statok. Te is ketszer pattantal rajtam, pedig minimum 1,5x akkor az osszes statod szerintem 😊 ha sokaig probalkozol szerintem pittat is el tudod kapni 1x, 10es szintrol is 😊
De ha már ezen fennakadtál akkor Dreew barátodnak honnan akkora a kondija hogy megverjen 1 "csaló programozót"?
Ez számomra akkor még érdekesebb. 😛
Nem tudom mit kérdeztél..de biztos oka volt hogy nem válaszolt..általában szokott....de a sok értelmetlen levél közt elkeveredhet az értelmes is... 😊
De hogy helpdesknek tuti nem helpel az 100% mert mar vagy 3x kerdeztem tole es nem valaszolt semmit 😊
DUKKA tel:21685