Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harc kimenetele
donlazarusz vs. gomi18
donlazarusz a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod gomi18-t 1309 sebeztél rajta!
A nyertes: donlazarusz!
Súlyosan megsebesítetted gomi18-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $938,938 volt
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Te csak ügyes voltál 😄
A szervezõt kell verniük mert nem kondizta le magát 😄
Crea SMS: 11216
Vagy szervezem😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
A Harc kimenetele
DonGoku vs. trombone5
DonGoku a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod trombone5-t 6 sebeztél rajta!
trombone5 eltalál P90-t használva, 1.02-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod trombone5-t 4169 sebeztél rajta!
A nyertes: DonGoku!
Súlyosan megsebesítetted trombone5-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $703,408 volt
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
#41867 vannak ilyen bevállalosak 😄
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
amint megnyitja v.ki a topicot, elkezdi a hangszóró üvölteni a bannerbe kiírtakat... 😄
a megvalósításon pedig gondolkodjon más! <#hehe>#hehe>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.2. - 15:20:00
Sikeresen megnyerted a harcot szomszed79 ellen!
vissszatámadott és most meg én nyertem pedig 22%.on volt az életem 😄
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
régen õ volt az egyik autoszerelöm meg a dudva11 😄
#41836 Maximálisan egyetértek.. de mondjuk az mindegy ugyis 😄
csak nem értem h. akkor minek kérdez írásban, hiszen a válasz is írásban fog érkezni... ahhoz sem ártana az olvasni tudás... <#boxer>#boxer><#hehe>#hehe><#rinya>#rinya>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Eddig én kimaradtam belõle,jól ment minden. :-)
Azért kösz.
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
az elsõt mikor megnyertem, alig 10% fölött volt az energiám... amikor meg õ nyert, 100%on voltam offline... statjai jobbak...
erre tudsz v.mi magyarázatot? 😄
mert nekem csak az ugrik be, h. az energiának semmi köze a harchoz ha megvan a minimum, és ha a random úgy akarja még a statnak sem... 😄