Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
De most megyek dolgozni,sziasztok!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#133433 Szerintem meg csak fel jöttél és annyit mondtál kb: "Szb valaki?"
Ez nem sok...<#crazya>#crazya><#banplz>#banplz>
Szintet léptél! Új szinted: 126. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1 <#duma>#duma><#duma>#duma>
Opciók: Törlés - Válasz
pikktibi vs. Embrio
Embrio a gyorsabb, ezért õ kezd,
Embrio eltalál Katana-t használva, 243918-t sebez rajtad!
A nyertes: Embrio!
Embrio Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $5,703
Jöhet a bosszú...
na ezzel búcsozom jó éjt<#integet2>#integet2>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Opciók: Törlés - Válasz
Rabolni már nbem tuok pedig 0.36h van<#banplz>#banplz>
A Harc kimenetele
KomorAndi vs. Dagi
Dagi a gyorsabb, ezért õ kezd,
Dagi eltalál UZI-t használva, 1.02-t sebez rajtad!
Colt M4 Carbine-t használva eltalálod Dagi-t 47866.11 sebeztél rajta!
A nyertes: KomorAndi!
Súlyosan megsebesítetted Dagi-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $24,787 volt
<#wave>#wave>
MAXI
A Harc kimenetele
pikktibi vs. Soni
Soni a gyorsabb, ezért õ kezd,
Soni eltalál UZI-t használva, 172840.18-t sebez rajtad!
A nyertes: Soni!
Soni Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $2,329
Jöhet a bosszú...
ajaj
Na megyek aludni mert kb nekem is ennyi 😄 xD <#hehe>#hehe>
Jó8 Sziasztok 😊 Reggel be nézek 😊 <#integet2>#integet2><#dumcsi>#dumcsi><#integet2>#integet2>
Már megint kezdik elhanyagolni az oldalt... Volt eddig e-mail váltás, de azt is kivették mert biztos sok a meló 😄
Írtam hogy kellene egy r.ha.t Helpdeskes az oldalra.... De már azon is elgondolkodtam hogy Egy képszerkesztõ kellene nekik ha már annyi ideig kell várni a kocsikra 😄 xD
Remélem hogy erre sem kapok választ 😄 <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Nem vagy elég éber, hogy felkelj! Min 25% éberség kell hozzá! Ezt már meg várom akarok írni megint az adminnak de nem hiszem hogy valaha is kapok vissza jelzést a javaslatokról és a bug jelentésekrõl :S <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
MAXI
Jaj Tibi ennyire nem kell bõkezûnek lenni 😄
"""""Játék befejezve a karakterem elado n core os meghivóért akit erdekel az irjon ram.néha még fent vagyok
Szint: 124
Össz XP: 5,174,384 Életerõ: 6250/6250 <100%>100%>
Erõ: 40,161(+8032.27) Védekezés: 38,077(+17134.63) Gyorsaság: 60,550(+6963.29)
Támadás: 56 Védelem: 23 Taktika: 189 """" 😄 egy adat lap 😄 😛 <#kuss>#kuss><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ó nem kellet volna +40-et 😄 <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>