Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl61en h. tudok még 1tûzjelzõn ennyit tapasztalni??? 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
antikarakter :D
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
thx
sumc LvL26
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
-vagy nem ezzel a játékkal játszik
-vagy van egy laptopja
-vagy akad a zsebében annyi hogy beugorjon egy netcafe-ba
😄
sumc LvL26
Szintet léptél! Új szinted: 20. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
Köszönöm Istennek a Családomnak a Tanáraimnak és mindenkinek aki mellettem állt ezekben a nehéz idõkben. <#worship>#worship><#worship>#worship>
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#puszi>#puszi>
köszönöm a próbát!!!
littler
DUKKA tel:21685
-Regisztráció után 1 héttel nincs munkád =törlés!
-Több felhasználó név= törlés+IP bann !
-Trágár sms-ek, 1után 1hét eltiltás, következõ trágár smsért törlés!
-Férhõhelyek maximalizálása 750re!
-2 Perc tétlenség után figyelmeztetés, 5után Kick!
Szerintem ezek nem igényelnek nagy hozzáértést.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
sumc LvL26
röviden ha minnél elöbb bejön a fejléc annál jobba a szerver válaszideje.
sumc LvL26
DUKKA tel:21685
-simán lehetne hogy csak a 10lvl alattiak rabolhatnának linkel a felettiek meg õket rabolhatnák ki.
-ha egy "sima" bûnözés több pénzt hozna és nem 8-15$ akkor már nem érné meg össze vissza linkelni
-jobban be kéne tartani az ip/usert mert szerintem rengetegen vannak több reggel 😞
-ill az SMS eket is heti rendszerességel kéne törölni.
-ill a 4hétig inaktív regek nem bannolása hanem egybõl kiszórása.
szerintem ezek sokban gyorsítanák az oldalt
sumc LvL26