Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
csak azért kérdeztem, h most az én netem lassult be vagy gáz van 😄
De gáz van akkor... várok... elöbb utobb csak elmennek a fiatalok aludni 😄
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Küldõ: cseppko - 16948 Idõpont:2009 Jun.2. - 20:24:54
De ne utald már be b**d meg, mert közös SZB-re készülünk, és most megint várnunk kell.
Álljál már le. Hát a fa**om ki van már.
Üdv
Opciók: Törlés - Válasz
Ezek ma nem mennek szb. bulira <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
07:30
rablocica29 súlyosan megsebesítette
lever egy csAj?? <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
És mit csinál? elvereti magát megint? 😄
kíváncsi leszek, h. 90bátorságért a betörés majd h. fog XPt adni... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
#42309: tapasztaltam... és azt is, h. képesek vissza is találni, és akár 3körben lebírkózni... :S
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
szb-re vállalkoznék ha hiányozna valahonnan egy csapattag.tel.számom.: 92898
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
riwera vs. Umberto84
riwera a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el Umberto84-t így nem sebeztél rajta!
Umberto84 eltalál Öklé-t használva, 1-t sebez rajtad!
P90-t használva eltalálod Umberto84-t 2517.32 sebeztél rajta!
A nyertes: riwera!
Súlyosan megsebesítetted Umberto84-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Az sms-t majd moderálom <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Dreew vs. km32n
Dreew a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el km32n-t így nem sebeztél rajta!
km32n eltalál UZI-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Magnum Sniper-t használva eltalálod km32n-t 45807.19 sebeztél rajta!
A nyertes: Dreew!
Súlyosan megsebesítetted km32n-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
mi van itt ma??? az elsõ csapásomat mindenki megússza??? lehet veszélyesebbek a kicsik mint a szintemhez közeliek... a végén még kiüt az 1ik... :S 😄
Maximus már nem egyszer szólt...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
100.000$ teszek a fejére.Aki elõször bemásolja ide a harcot,annak utalok:Usaba támadott meg.
#42293 okok vágom...😊
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D