Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crea SMS: 11216
BossOfGodfather tel.:54825
Sikeres edzés! 37 alkalom edzéssel szert tettél 37.259 gyorsaságra.
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Azt hiszem eddig ez volt a nyerõ! Csak nem tudok bûnözni mert ha beleakarok lépni akkor nem enged, már vagy tíz perce próbálom, de bele húzhatom a f......t! :-)
A menyország szebb, de a pokolban több az ismerős. :-) Lvl: 19 Tel: 46778
látom kicsit bugnak a statok 😄😄
Energia: 71/39 <183%>183%>
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Energia: 26/25 <105%>105%>
Éberség: 120/120 <100%>100%>
Kezdem meg szokni.
BossOfGodfather tel.:54825
azért ez már pofátlanság.. én joindulatbol azt mondtam,h jol van ne fizess, erre midnenkit le akar huzni.
csak jojjon ide legkozelebb<#boxer>#boxer>
740k volt a zsakmany 100-100 k-t kuldhetett volna
De szerintem lassan érik neki 😄
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
#42841<#eljen>#eljen>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Megláttál egy rendõrt az utcán odarohantál hozzá és jól megverted, elvetted a pénzét, sikeres akció. Szereztél: 576 XPt És kerestél: $855-t
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Energia: 45/42 <107%>107%>