Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pörögjél a témára!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Éberség: 100/100 <100%>100%>
Bátorság: 4/6 <67%>67%>
Én nekem minden ok,de a bátorságom már 3 órája így áll,tök ugyan így😞
BossOfGodfather tel.:54825
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
most pedig kiveszek 10 millát a bankbol és beállok a top 5 be 😄😄
<#banplz>#banplz>
Crea SMS: 11216
crea melyik országban vagy?
De mégse probálja meg senki, h mit irhat ki..halottat nem támadhatsz? 😄
Crea SMS: 11216
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Gond csak hogy 29 vanXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Éberség: 108/170 <63%>63%>
Bátorság: 17/55 ❤️0%>30%>
még a éberségem is nõ😊😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Bátorság: 0/92 <0%>0%> <#beka3>#beka3><#hehe>#hehe>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
megyek aludni a faszba...
na holnap akkor majd talán tudok majd tûzjelzõt betörni... egyet..😄
de akkor remélem 5000XP-t kapok majd...😊 (örök optimista..😄)