Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A menyország szebb, de a pokolban több az ismerős. :-) Lvl: 19 Tel: 46778
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Kawaclipse,csaresz,DonGoku,Crea vs. hydro
hydro a gyorsabb, ezért õ kezd,
hydro UZI-t használva eltalálja DonGoku-t de Csaresz és Crea közbelép és csak1.03 sebeztél rajta!
Kawaclipse eltalálod Uzi-t használva, 1508-t sebez rajtad!de Crea és Csaresz rásegít 8206-t sebez még rajta.
hydro eltalál UZI-t használva Crea-t 971.04 sebeztél rajta!mivel DonGoku és Kawaclipse védelmezte.
DonGoku,Crea Kawaclipse,Csaresz Uzi-t használva eltalálod, 85603820-t sebez rajta!
A nyertes: Kawaclipse,csaresz,DonGoku,Crea vs. hydro
Súlyosan megsebesítetted hydro-t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nálad lévõ pénzt, ami $0
Jöhet a bosszú...
na én így gondolok egy csoportos támadást 😄😄
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Anett125p sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Sikeresen értékelted ezt a játékost.
<#worship>#worship>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
sajnos nagyon ragaszkodtak hozzám a börtönbe 😄
land megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Krszti1160 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Niya megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
S4S1N0 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
donmarcello megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Czynk megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
szekely0817 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
donmarcello megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Attis79 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Crea SMS: 11216
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
Manuel20 vs. Sanchez1494
Manuel20 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Sanchez1494-t 1979 sebeztél rajta!
A nyertes: Manuel20!
Súlyosan megsebesítetted Sanchez1494-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $7,328 volt
15-s, de egy hete már rabolgatott meg betámadt 😄
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
pl 4-5 30as szintü egyszerre tudná támadni a 100as szintüt és akkor mindjárt izgalmasabb lenne nekik is😄
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Opciók: Törlés - Válasz
😊
Életerõ: 0/1250 <0%>0%> 😞
Energia: 43/39 <111%>111%>
Bátorság: 39/31 <127%>127%>
de bátorságom már 110%on és megy fel 😄
LOOOL<#vigyor2>#vigyor2>
#44495 - oks! xpvel hogy állsz?
nem akartam mondani,de kösz 😊
KÖSZ szépen!!!!<#taps>#taps>
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
kawaclipse sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
kösz <#buck>#buck>
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
Támadás
Fensi-t már megsebesítették.
Vissza
nem leeht támadni..nincs életereje....
Crea SMS: 11216
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
webfordíton megnéztem melyik nyelvre dob ki valamit és a JEBACU szó szerbül fasz-t jelent 😄