Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jo kis edzés volt <#nevetes1>#nevetes1>
aki egy kicsit is figyel,az tudja hogy ki sg-s,aki meg csak kifogást keres,az mindig fog találni.
SGBF forevá<#worship>#worship>
Energia: 3/80 <4%>4%>
Éberség: 204/200 <102%>102%>
Bátorság: 0/74 <-0%>-0%>
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
ezzel midnent elmondtál 😄
Egyébként egyszer én is felvetettem az ötletet, le is lettem rendesen hurrogva néhány embertõl... de itt van az SGBF az nem tudom miért nem jo!
Aki meg nem akarja meglátni, h SG-s vagyok az ugyse fogja.... kitehetem én az Szûz Mária képét is...
Crea SMS: 11216
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
Mert megjött az ihlet.😊)))
Maffiozo név: DominicToretto
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
én igy képzelem a tag kártyát <#nezze>#nezze>
mondtam, hnem a pénz miatt szoltam... hanem azért, h mennyire korrekt vagy!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha segítség kell szóljatok nyugodtan, én most végeztem ilyen sulit, amiben, két évig csak shoppoltunk.😄
biztos nem emlékezett 😄
Mostmár snekibe se bizok meg SG-ek be se 😄
Sajnos elvesztetted a harcot Fensi ellen!
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.6. - 12:31:07
Sajnos elvesztetted a harcot Fensi ellen!
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.6. - 12:33:42
A biztonsági kamerád felvette, Fensi-t miközben feltörte a garázsod! Minnél elöbb vegyél új kaput, mert bárki betud menni! Helyszín: Olasz
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.6. - 12:34:20
Fensi megpróbálta kilyukasztani a 2008 BMW M6 Series 5.0L 2dr Cabrio típusú autód kerekeit de nem járt sikerrel. Helyszín: Olasz
Szép napra virradtunk!
Fensi barátunk kicsit tulbuzgó mostanában,pedig tegnap Kawa elmagyarázta neki a dolgokat,de úgy nézki hogy nehéz a fefogása.
Akinek az elmúlt idõben baja volt vele vagy lesz az jöhet.Összes garázs ,összes kocsi és aki tudja verje is,remélem hamarosan Kawa is megérkezik.
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
<#buck>#buck>
megcsinálja valaki a keretet, csinál(ok én, vagy) valaki egy oldalt, ahova felpakolod.
jelszóval lehet elérni, az oldalon egy textboxba beírod a neved, kattintás után legenerálja a tagsági kártyát, és lemented.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
na basszus 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
csoki
OFF
Én mentem f1-et nézni.😄
/OFF
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
Mindenki beleírja a nevét, és azt úgyse teszi ki más.😄
Ez csak egy 5let.😄
és ne mindenki vegyen fel MSN-re,tényleg csak az akinek van ötlete...
holnap az összegyûlt adatokból alkotok/unk valamit...képanyagokat is várok,meg akármit ami jó ötletnek tûnik...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
itt van a szavazás.nézzétek meg és ha jó rajta minden akkor hagyom,ha nem jó akkor meg írd meg ide és ki javítom.