Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xyz0202
helló
csatlakoznék én is az szb-hez ha szervez valaki!

csaresz
A fejeden maszk, kezedben a fegyvered. Nem tökölsz sokat, berúgod a kisbolt ajtaját és követeled a pénzt meg a zacskó sósmogyit. Meg is kapod, ám néhány sarok megtétele után elkapnak a rendõrök...

Legalább a mogyit megetted.

Vki szervez szbt????

Punker
2 óra alatt 0-ával ment fel a bátorságom 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Krszti1160
végre be engedett.
Vatos Locos
Sikeresen eladtál egy rakomány csempészett cigit. Szereztél: 143 XPt És kerestél: $336-t<#vigyor2>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

zsebrocky
én már 6-os<#eplus2>

csaresz
nem tom ti hogy vagytok,de én beléptem

kawaclipse
Sziasztok, én is végeztem, további jó játékot....

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

mrbean1
Sziasztok!Jó éjt!És küzdjetek a technicával.Én feladtam.Nem akaródzik beengedni.<#integet2>

Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200

Vatos Locos
<#wave>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

csaresz
találtam egy kokaint....akit érdekel,az majd dobjon smst!

#45477 - nagyon roszkedvû vagy mostanába. <#smile>

Vaxi
😮 na ezen gondolkodj még egy kicsit 😉 32 bites md5-öt törj fel, vagy egy szerver oldali sessiont, és most csak 2 dolgot mondtam. persze, ha szarul van megírva, törhetõ..
ne offoljunk azért.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

OK! bocs

maffiozo nevem: Janooo tel: 25949

Maximus4
Jó lenne ha befejeznétek saját vagy pedig más oldalak linkelgetését!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csaresz
szasztok fiatalok<#ravasz1><#wave>

Kr0m3
meg én nem is phpba csináltam volna mert elég könnyû feltörni csak megjegyzem

Kr0m3
hátha ebbõl vizsgáztam 5ösre és ez a melóm is akkor miértne ismerném?😄

Vaxi
na azért az, hogy ebbõl vizsgáztál, még nem garancia arra, hogy ismered is a php-t és társait 😛

Kr0m3
hát nembiztos az hogy biztosnak látszik... én szerkezteném az oldalt mert ebbõl vizsgáztam 😄 de bolka nemhinném hogy átadná nekem..sztem valami közeláló rokonnak vagy spanjának adná át

Vaxi
elhiszem, hogy vannak, de ha értelmesek lennének, szebbé lehetne tenni, belevinni ajaxot, és motort is ki lehetne javítani.. megérdemelné szerintem.
nekem amúgy sem tetszik ez az otthon.php, kondi.php sb. megoldás 😊

Krszti1160
ja tom azt a játékott,jó játék én már 4 es vagyok 😄
Bruk
Több is van....

#45465 Amikor én kezdtem rá 1 hétre már voltak nagy gondok, költözés stb...ha nem 1 nagyon jó barátommal játszottam volna akkor én is abbahagyom...(az illetõ FEKA)

én is 5-ös vagyok<#vigyor3>

ez a hónap még biztosnak látszik mert a szerverbérlés meg a net tuti ki van fizetve
:gonosz:

sumc LvL26

Kr0m3
én például 15 perc alatt megcsinálnám faxára az oldalt 😄 de ennek nemsok jövõjét látom

Koker
Meg azt is figyelembe kéne venni, hogy jó-jó, hogy több mint százezren regeltek az oldalra, de nem hinném, hogy csak unalomûzésbõl. Szerintem játszani akartak (legalábbis nagyrészük) csak hát valljuk be õszintén: Nem tudnak... Ha én mostanság regeltem volna, nem biztos, hogy erõltetném. Sztem igen hamar feladnám... Kár érte. Pedig óriási lehetõség van benne...

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D

Kr0m3
én ismerem azt :d már 5ös vagyok xd

pedig kár ezért az oldalért, már épp kezdtem megkedvelni :-)
gyulafi
még nem látta ilyen szövegen alapulot csak olyat amihez le töltesz dolgokat

Bruk
Teljesen egyet értek, épp ma mondtam hogy igazán vehetnének be még embereket a csapatba vagy átadhatnák vki olyannak aki meg is csinálja...

Kr0m3
elviekben vannak erre programozók az oldalon de semmi hasznuk nincs

hátha nem sokan maradnak és ti is unjátok már a maffiozot akkor én tudok egy másik oldalt!!
én is most regisztráltam egy 5 napja kb. és most még csak 320 regisztrált játékos van!
A játék lényege kb ugyan az, mint a maffiozoé itt is kocsit tudsz lopni, bûnözni, k**vákat futtat, drogozni meg sb. Akit érdekel írjon privátba!! vagy nem tudom, hogy a fórumra kiírhatom e az oldal címét??

Krszti1160
szerintem is meg unta,olaszban mióta az 1 helyen van.
Vaxi
szerintem nem nagyon értenek hozzá... pláne ha csak átdolgozták a motort, mint kiderült.
ha értenének, biztosan nem így csinálták volna meg az egészet.
nézzetek meg egy ikariamot, vagy west-et vagy a többi böngészõs játékot [ és most ne azt nézzétek, hogy az nem szövegen alapul ]
ha szarnak az egészre, adják át másnak aki csinálná, vagy vegyenek fel embereket erre.

Kr0m3
de én Bolkát se értem... nemtartana sokból megcsinálni az oldalt.. kb 15 perc.... de ha ebbõl semmi haszna nincs akkor értem miért nem csinálja

Bruk
Az elejétõl kezdve [email protected] is voltak gondok.

Igen a kinézete valóban fos de a játék szinte ugyanaz, persze a maffiozo-n több mindent lehet csinálni és nehezebb is fejleszteni.
Úgy tûnt, hogy jó, mert fel tudtam kelni, és el tudtam menni bûnözni, de utána egybõl kivágott.😞

Maffiozo név: DominicToretto

Krszti1160
Szerintem amedig nem volt Fegyverbolt,azóta sz....ik minden.
Kr0m3
addig ment yol még nemvolt szervercsere de mondjuk ráfért az oldala a csere is csak normálisan bekéne állítani a mysql-t

Kr0m3
menni megy csak kidob....

gyulafi
ameddig nem volt árverés meg fekete piac minden jol ment

Bruk
Ez 1 jó játék lenne, csak a kinézete fos meg túl sok a szöveg...

Most megy.😊

Maffiozo név: DominicToretto

Vatos Locos
Online Játékosok: 250

Kr0m3
szerintem sokan megkedvelték de ha nemfoglalkozik senki az oldallal njormálisan nem sok jövõt látok benne

kawaclipse
Akár hajlandó lennék az oldalt is átvenni, de az asszony megölne 😊. Meg ugye már annyi pénzt beleöltem a torrentoldalaimba, ami nem jött vissza, hogy szivességnek ez túl nagy lenne csak hogy menjen az oldal...

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

gyulafi
pedig meg kedveltem ezt a játékot

Kr0m3
de most ha törölnék azokat aki soha nemlátogatta az oldalt csak beregiszrált kb fele ennyien lennénk de a szervergép se bírja ezt mint látom

Kr0m3
Hát ha ígymegy ahogy most mert bolka nemfoglalkozik az oldallal úgylátszik akkor nemsokan maradnak...