Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább a mogyit megetted.
Vki szervez szbt????
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#45477 - nagyon roszkedvû vagy mostanába. <#smile>#smile>
ne offoljunk azért.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nekem amúgy sem tetszik ez az otthon.php, kondi.php sb. megoldás 😊
#45465 Amikor én kezdtem rá 1 hétre már voltak nagy gondok, költözés stb...ha nem 1 nagyon jó barátommal játszottam volna akkor én is abbahagyom...(az illetõ FEKA)
:gonosz:
sumc LvL26
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
én is most regisztráltam egy 5 napja kb. és most még csak 320 regisztrált játékos van!
A játék lényege kb ugyan az, mint a maffiozoé itt is kocsit tudsz lopni, bûnözni, k**vákat futtat, drogozni meg sb. Akit érdekel írjon privátba!! vagy nem tudom, hogy a fórumra kiírhatom e az oldal címét??
ha értenének, biztosan nem így csinálták volna meg az egészet.
nézzetek meg egy ikariamot, vagy west-et vagy a többi böngészõs játékot [ és most ne azt nézzétek, hogy az nem szövegen alapul ]
ha szarnak az egészre, adják át másnak aki csinálná, vagy vegyenek fel embereket erre.
Maffiozo név: DominicToretto
Maffiozo név: DominicToretto
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347