Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888
Sikeres edzés! 44.12 alkalom edzéssel szert tettél 17.38328 gyorsaságra. <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
na én el is mentem aludni!további jó gémet 😄
Szintet léptél! Új szinted: 26. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
Bruk vs. MRJEGESFOKA
Bruk a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod MRJEGESFOKA-t 12327 sebeztél rajta!
A nyertes: Bruk!
Súlyosan megsebesítetted MRJEGESFOKA-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
De aztán jók is történjenek vele. 😄
#45775 Nyilván 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.7. - 1:34:00
Szintet léptél! Új szinted: 67. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
A kiszemelt házban lakók elmentek... Bevered az ablakot és bemászol. Ám mire zsákodba helyezed a családi ékszereket megjelenik bubus, az ötven kilós csupafog kiskedvenc. Másnap a rendõrök szednek ki a fürdõbõl.
na ezt jól megcsináltam... gyenge start... :S<#falbav>#falbav>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Azért maradsz le az infókról mert nem vagy msnen
NFS World Online: SPECTORHUN
am láttam a statjaid
donmarcello sikeresen megszöktetett a börtönbõl! Kösz szépen!!! csak sajna értékelni nem tudlak: Ezt a játékost ma már értékelted.
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
Sikeres edzés! 20.88 alkalom edzéssel szert tettél 21.0888 védelemre.
passz... de. dumcsiztam futólag Sky-al, de azóta nem jelentkezett... pedig már meglenne a szint még bukottal is majdnem... :S 😊
Sajnos elvesztetted a harcot MRJEGESFOKA ellen!
Nagyon sok a random mostanában, ma is kikaptam 1 sokkal gyengébbtõl (sms-ben a statot elküldtük egymásnak).
5percmulva jött az sms h itt vannak 8an és végem van ha nem utalok 100.000ret 😊
vissza irtam h "jajj nekem"
aztán jött fóka,levert,aztán meg az sms laci74tõl h bocsesz,de most látta h attis a haverom!
😄 kb ennyi XD
végre van egy ilyenem is 😄
Küldõ: admin - 0 laci74 összekarcolta... Idõpont:2009 Jun.7. - 1:12:08
Küldõ: admin - 0 laci74 betörte a 200... Idõpont:2009 Jun.7. - 1:11:19
Küldõ: admin - 0 laci74 Kilyukasztott... Idõpont:2009 Jun.7. - 1:10:50
Küldõ: admin - 0 A biztonsági kamerád... Idõpont:2009 Jun.7. - 1:10:30
#45751 Nem voltam itt. 😊
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.7. - 1:10:07
laci74 kirabolt! Elvett tõled $456-t.
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.7. - 1:07:52
Sikeresen megnyerted a harcot Sneijder19 ellen!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.7. - 1:02:26
Sikeresen megnyerted a harcot MRJEGESFOKA ellen!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.