Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888
Motort miért nem lehet venni???????<#action>#action>
És autot miért ha benzin meg nincs a kúton ??????????????
\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888
tegnap kaptam párszor full energiát egymás után...és csaltam is mert elnyomtam..csak a vicces az, h elötte nem ment vagy 3 óráig 😄 tehát bõven minuszba vagyok igy is....
#45972 valószinû erösebb vagy és nem akarják magukat elveretni 😄
én közöltem ,h gyenge vagyok és már kaptam is...
Crea SMS: 11216
nekem majdnem 1hónapos volt a regem mikor elõször ide benyikkantam, addigra minden hsz-t elolvastam, és volt itt akinek már nem volt ismeretlen a nevem... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
troy vs. djmert
djmert a gyorsabb, ezért õ kezd,
djmert eltalál UZI-t használva, 1021.11-t sebez rajtad!
A nyertes: djmert!
djmert Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
pár perce áll minden <#falbav>#falbav><#email>#email><#fejvakaras>#fejvakaras>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
de én csak pislogok itt hátha csoda történik és én is játszhatok...
és nem hinném hogy ez böngészö függö,de valaki használ "tüzrókát" ?
csak azt furcsálom, h. engem SGs figyelmeztetés nélkül még nem támadott meg, nem rabolt ki... lehet h. tudok v.mit??? csak azt tudnám mi az... <#hehe>#hehe>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
szal:
nekem az tetszik a legjobban, hogy az 1 hetes regével már csapatot akar, merhogy õ már sg-s <#gonosz1>#gonosz1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Rabolsz - Kirabolnak
Versz - Megvernek
Se több se kevesebb ez a játék.
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
én eddig csak hátrányát láttam a bugnak..vicces lesz ha bolka még levon csak ugyni mindnekiöl...
Tehát nem a felvetés rossz, hanem ugyis van oylan akit nem érdekel, h SG-s vagy..unatkozik vagy valami aztán lever...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
nekem ilyen lenne az ideális osztás... azaz... jobb a 2x+2, de ez is tuti... 😄
Éberség: 103/110 <94%>94%>
Bátorság: 4/17 <26%>26%>
nekem több mint 1 óráj igy áll.... wtf
teljesen egyet értek
de én nem szolok bele... ha itt valaki kicsit is aktiv már tudja,h ki ide valo... valakinek meg ott van egész oldalas kép és mégis leveri az SG-s + kirabolja stb.... teljesen midnegy, hány logo-t teszünk ki 😄
Szintet léptél! Új szinted: 31. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
és "csak mi SG-sek értjük"... sz.ted hányan olvassák ezt a fórumot anélkül h. írnának ide?
aki pedig nem nézi a képet, annak mind1 h. mit teszel ki... ha célod az attrocitások elkerülése... 😄
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Bruk vs. bigfish
Bruk a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod bigfish-t 26502 sebeztél rajta!
A nyertes: Bruk!
Súlyosan megsebesítetted bigfish-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $136,079 volt
#45938<#integet2>#integet2>