Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi bolka!<#violent>#violent>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
ok,csak segitségnek szántam.
Elkaptak a kocsilopásnál...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiozo név: Boci
troy vs. DonCapo
DonCapo a gyorsabb, ezért õ kezd,
DonCapo eltalál P90-t használva, 369.24-t sebez rajtad!
Nem találtad el DonCapo-t így nem sebeztél rajta!
DonCapo nem talál el, így nem sebez rajtad!
P90-t használva eltalálod DonCapo-t 1.02 sebeztél rajta!
DonCapo nem talál el, így nem sebez rajtad!
P90-t használva eltalálod DonCapo-t 2188.92 sebeztél rajta!
A nyertes: troy!
Súlyosan megsebesítetted DonCapo-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $5,198 volt
na végre!!!!!
\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
300 XP =10 db,
800 XP =15db,
1 700 XP =20db,
4 000 XP =25db,
13 000 XP =30 db,
25 000 XP =35db,
35 000 XP =40db,
46 000 XP =45 db,
65 000 XP =50 db,
80 000 XP =60 db,
200 000 XP = nem tudom...
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
Maffiozo név: Boci
én is csak az üzemanyag miatt kereskedem vele...😊 ingyen utazom...
32/23 <138%>138%>
<#mf1>#mf1>
funkller megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
DominicToretto idõpont: 2009 Jun.7. - 13:41:04
DominicToretto megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
ment az upp <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sikeres edzés! 63.22 alkalom edzéssel szert tettél 26.67884 gyorsaságra.
oszt nincs csak 34 bátorságom...😊
Ja annyit ad, h minden éjfélkor kapok 2 db sms-t , h mennyi profitot termelt a 2 részvényem összesen olyan 20-25 $ ad / nap 😄
Crea SMS: 11216
minek veszel mindig új fegyvert? attól még nincs baja hogy már nem 100%os..
Maffiozo név: DominicToretto
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
a javítás "bugos" volt korábban, most egyszerûbb újat beszerezni a boltból... nekem is van egy tucat elhasznált uzi-m 20% alatt...😞
2. nincs benne a játékban a javítás... nem befolyásolja.
fegyvert még nem lehet javitani de nem is kell... nekem -110 % os kb...
Lenne egy pár kérdésem, ami eddig még nem derül ki számomra a játék folyamán.
1. Tõzsdézni hogyan lehet?mindig azt írja, ki, h nincs eladó részvény, de az árfolyamok folyamatosan változnak.
2. Hogy lehet a fegyvert megjavítani?és ha megsérül, akkor az mennyire befolyásolja esetleges harc kimenetelét? Katana-ról lenne szó és 75%os állapotban van kb...
lényegi értelme nincs.
kidobot ki is hagyom ugydöntöttem 😄