Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de választ ne várj tõle... annak a címnek szerintem annyi volt a lényege hogy ne irjanak neki sms-t.
antikarakter :D
Szerintem is csak pozitívan!!!<#vigyor3>#vigyor3>
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
én most regisztráltam csomo oldalra, mondom ha ez nem lesz... de ez még a romjaiban is jobban megmozgat mint a többi..szal nagyon remélem ha bekövetkezik a vég legalább valaki átveszi.
Crea SMS: 11216
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De legalább átadnák vaalkinek aki üzemeltetné tovább...azthiszem nagyon sok ember lenne aki tudná tovább vinni..mentsük meg az oldalt 😛
Éberség: 181/170 <107%>107%>
Bátorság: 100/51 <196%>196%>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Állapot:
Pénz: GAZDAGABB MINT A VATIKÁN
Szint: 47
Értékelés: 1110
Regisztrált: 2009 Jan.27. - 9:27:55
Belépve: 2009 Jun.7. - 12:41:33
Család: Nem tagja egy családnak se
Státusz: Életben van
Ház: Nincs háza ebben az országban!
Autó:
SMS:112
Garázs: Nincs garázsa ebben az országban!
Magáról: Játék befejezve: 2009.06.07.
Tényleg elgondolkodtató...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
<#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
DUKKA tel:21685
De sajna azonnal kidobott.
már helyszinen vok csak az autot kellene berakni.
Csak megölt egy csíra.
De felõlem mehet az SZB
Néztétek Onetwo profilját mostanában ?
Remélem nem menekülés a süllyedõ hajóról ez részérõl <#zavart2>#zavart2>
Új Szinthez XP: 22,080/22,080
ez ám a határeset 😄😄
persze szintet még nem lépett 😄
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
segítsen valaki <#help>#help>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
én rajta vagyok az ügyön csak kicsit lassu az oldal nálam
de néhány perc és remélem megvagyok, ha nem dob ki vagy 20x...